Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Sinisa Mihajlovic ima leukemiju.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Америма сви живи отказали, остао им 1 Ол-Стар играч у постави.
ma ne je*u ameri ni 2% svetsko prvenstvo... mislim da je amerima jedino bitna olimpijada
04 X 1945
-
njasvi wrote:ma ne je*u ameri ni 2% svetsko prvenstvo... mislim da je amerima jedino bitna olimpijada
Контам да 90% Американаца ни не зна да постоји светско првенство у баскету, нити их то занима. Сећам се 2002. у Индијанаполису да је била нека анкета и да је фазон сваки седми, осми анкетирани знао да се у њиховом граду одиграва СП.
- ultrastito
Ko ih jebe, nama je bitno
A mozda to ima veze sto Kina ne daje jeb za garancije vlade SAD u vezi dopingovanja...mislim, igrali su u najjacem sastavu u Spaniji... #samokazem
A mozda to ima veze sto Kina ne daje jeb za garancije vlade SAD u vezi dopingovanja...mislim, igrali su u najjacem sastavu u Spaniji... #samokazem
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
De Rosi u Boki
stvarno je majstor, nije mi ni na kraj pameti bilo da će tamo da ode kad je napustio Romu
svaka čast
stvarno je majstor, nije mi ni na kraj pameti bilo da će tamo da ode kad je napustio Romu
svaka čast
Na prvu mi se učinilo da je objekat od drveta izradjen. Šine preko parkinga..Punk
Choose Life
Ma kakvo drvo, ziveli ytong blokovi
Ma jasno je da nije drvo, da je blok, ali na prvu, uocljiviji su mnogo horizontalni sastavi-fuge, od vertikala,farba isto doprinosi utisku
Choose Life
Pravili oplatu od komsijine tarabe
- ultrastito
od River (O)plate?
#boghumora
#boghumora
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
pricalo se odavno da postoji sansa da predje u Boku, jer se lozi na njih od kad je bio klinac, Burdiso je u upravi Boke a bili su saigraci u Romi, a i rekao je da nema sanse da zaigra u nekom drugom klubu u Italiji (Fiorentina je bas bila zagrizla).
Svaka cast majstore!
Svaka cast majstore!
Ugasili Borac iz Čačka! Dabogda sebe ugasili sve vam jebem.
- UltrasDoras
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Nikodije wrote:Ugasili Borac iz Čačka! Dabogda sebe ugasili sve vam jebem.
Uprava Borca prema nezvaničnim saznanjima Danasa čeka da se narednih dana u vrhu SNS odluči o daljoj sudbini kluba, pošto samo od toga zavisi da li će gradska vlast dati novac za goruće dugove kako bi ekipa mogla da započne sezonu u Prvoj ligi Srbije. Vladajuća stranka je iz straha od moguće reakcije javnosti na gašenje Borca navodno bliža odluci da se klubu ipak pomogne da preživi na svaki način.
Toliko o reakciji javnosti.
Никодије је јавност.
Moze li neko da okaci raspored srpske lige beograd za 2019/2020?
Често одем до на село
https://youtu.be/c0kLW49_qEY
Zanimljiv covek i mislim da je za vecinu stvari u pravu. Kada su ugasili Proleter iz ZR i osnovali onaj Banat pa posle toga cudna fuzija Horgos Zlatibor vode i Spartaka, sada Borac, pre toga i Jagodina i Dinamo iz Panceva, Sartid iz Smedereva(mozda nesto drugačija prica), Sloboda iz Uzica itd... Svi smo cutali kao sto cutimo i danas. Voleo bih da ovde ima neko ko se bas razume i da malo pojasni kako to funkcionise JSL i FSS? Kako neki klub duguje 50 miliona evra i ide u Ligu sampiona a neko duguje mnogo manje i odma se gasi itd. Ne prozivam ni cigane ni grobare niti njihove klubove samo ako neko zna neka ostalima objasni da mi sa jeftinijim kartama razumemo nesto. Isto ako predstavnici UF ovde mogu da bace koji red o njihovom funkcionisanju, jer iskren da budem mislim da FK Rad pokazuje zavidan nivo organizacije, kolko sam cuo nemaju neke dugove, plate redovne... Hvala u napred
Zanimljiv covek i mislim da je za vecinu stvari u pravu. Kada su ugasili Proleter iz ZR i osnovali onaj Banat pa posle toga cudna fuzija Horgos Zlatibor vode i Spartaka, sada Borac, pre toga i Jagodina i Dinamo iz Panceva, Sartid iz Smedereva(mozda nesto drugačija prica), Sloboda iz Uzica itd... Svi smo cutali kao sto cutimo i danas. Voleo bih da ovde ima neko ko se bas razume i da malo pojasni kako to funkcionise JSL i FSS? Kako neki klub duguje 50 miliona evra i ide u Ligu sampiona a neko duguje mnogo manje i odma se gasi itd. Ne prozivam ni cigane ni grobare niti njihove klubove samo ako neko zna neka ostalima objasni da mi sa jeftinijim kartama razumemo nesto. Isto ako predstavnici UF ovde mogu da bace koji red o njihovom funkcionisanju, jer iskren da budem mislim da FK Rad pokazuje zavidan nivo organizacije, kolko sam cuo nemaju neke dugove, plate redovne... Hvala u napred
Тај који дугује мање никог не интересује и није профитабилан крупним играчима.
Nikodije wrote:https://youtu.be/c0kLW49_qEY
Заиста глупо питање брате...Реал Мадрид дугује око 200 милиона еура, а Валенсија око 400 милиона еура у исто време Мурсија је скоро угашена у Шпанији и избачена је у четврту лигу јер дугује 10 милиона еура.
Дакле утицај клуб, број навијача, магнет, могућност за обрт новца и све остало игра ту улогу, ваљда је то толико јасно. Немогуће ми је да то не схваташ.