Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultrastito

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby ultrastito » Wed Jun 27, 2018 10:12 pm

zna se gde su krivci za ovo sve, za ovakvu strategiju/taktiku, terazije 35, tu je ta bagra koja postavi svog piona da "vodi" ekipu.

igracima svaka cast, nisu oni krivi sto drugi nece ili ne znaju da ih uklope.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 27, 2018 10:12 pm

Против Костарике, у другом полувремену, смо имали 2-3 сјајне прилике које Митровић пропустио да реализује на лопте Милинковић-Савића. Били смо бољи.
Швајцарска је пропуст нарочито што смо рано повели и имали их. Још оно што смо примили у деведесетом а није смело да се прими.

Тим има костур и има потенцијала, мора се пласирати на ЕП 2020 под обавезно.

pertla

Postby pertla » Wed Jun 27, 2018 10:13 pm

савабјан wrote:Videli su da mogu, stisli su Brazilce, nemamo sreće jednostavno.

daj brate jesi ozbiljan...prepisali nas ljudi ne sa pola vec sa trecinom snage.inace brazil je go kurac, ako osvoje svetsko prvenstvo ugasite fudbal.

kao prvo, igracima stvarno nemam puno sta da zamerim, za razliku od nekih ranijih prvenstava.sto se danasnje utakmice tice, nekih par stvari mi je zasmetalo, veljkovic nesiguran i pogubljen, ali realno gurnut je u vatru bez potrebe.matic pokusava da izigrava zidana u vise navrata(u mancesteru to nije dozvoljeno ni jednom nemanji vidicu), kao i sergej.

nase celo prvenstvo je stalo u utakmicu sa alpskim siptarima, i tu smo pali na svim poljima, osim himne i uvodnih 10-15 minuta.takticki, fizicki, psihicki...kurac od ovce.

ovo veceras je bilo nekako otuzno, bezkrvno, poginuli smo bez ispaljenog metka.kao da smo se bojali debakla pa kao ni ovih 0-2 nije lose.mozda 5 minuta smo igrali nesto sto lici na ekipu kojoj treba pobeda za prolaz.

najbitnija stvar, "selektore", poserem ti se u svaki dinar koji si od fudbala zaradio.5 minuta pre kraja se domundjava sa krastavcem i obradovicem, sprema neko iznenadjenje da im zavucemo za sva vremena.kakav sastav je izveo tako smo i izgledali na terenu.sporo, tromo, bezidejno.cim mustafa ispucava 10 puta za 3 minuta sve mi je bilo jasno.

mustafa dobar u sve tri utakmice, odbranio nekoliko zicera i nista drasticno nije usrao.tadic nekako najvise napravi sa tom loptom, uvek pokusava i rizikuje.milenkovic stoper za narednih bar 10 godina zacementiran.gurati jos vise ove mlade, ima tu dosta "mesa", jedino ne znam jel ima nekih bekova u najavi, verovatno nema cim putuju rodic i rukavina(sasvim korektan danas).maticu objasniti da je zadnji vezni i da se ne pravi pametan, ili mu se zahvaliti,milivojevic mislim da isto ima sigurno mesto.milinkovic-savic sto pre da se proda, i da smiri glavu, realno takvog igraca moras trpeti.krila popunjena sasvim solidno, tu nema zime, i napadaci skroz korektni.

prvo i osnovno, oterati ovo bezmudo govedo sa klupe, ali nesto sumnjam da cemo videti postenog selektora u skorije vreme
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 27, 2018 10:17 pm

Нема бекова и то ће бити највећи проблем.
Остале позиције су прилично добро попуњене.

pertla

Postby pertla » Wed Jun 27, 2018 10:18 pm

jos jedna stvar, tragican je nacin na koji smo primili golove.ovaj slepac nam se useta u 16, ja sam 5 sekundi ranije video sta ce biti, a veljkovic i kostic kao da su na terminu a ne na sp.drugi gol, trojica zutih idu na skok i daju nam gol, a mi cak nemamo ni bekove na stativama
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 27, 2018 10:18 pm

Nexon wrote:Против Костарике, у другом полувремену, смо имали 2-3 сјајне прилике које Митровић пропустио да реализује на лопте Милинковић-Савића. Били смо бољи.
Швајцарска је пропуст нарочито што смо рано повели и имали их. Још оно што смо примили у деведесетом а није смело да се прими.

Тим има костур и има потенцијала, мора се пласирати на ЕП 2020 под обавезно.

Имали су и они...суштина је да не би Коларова, ја мислим да се играло до сутра не би га дали и чињеница је погледај коментаре за време те утакмице свуда.Тај слободњак доноси ерупцију безразложнов оптимизма а онда и лагања, да смо одиграли вансеријску утакмицу.

Понављам најбоље од наше репке је 20 минута против шиптара, све остало је бледуњаво.

Тим има костур слажем се, али са озбиљним селектором, не знам да ли је то луди Михајловић, Милоје, Станоје,Јокан,Вељко Пауновић...са Крстајићем по мени имаћемо само пијуна који се неће пуно питати око свог посла.

Celavac

Postby Celavac » Wed Jun 27, 2018 10:25 pm

Имамо одличан нападачки потенцијал , поставка игре јако лоша , измене у принципу не постоје код Крстајића. Док год лични интреси буди приоритет ништа нећемо постићи.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Wed Jun 27, 2018 10:25 pm

Svaka cast momcima, nema im se sta ni zameriti, borili su se, trcali koliko mogu i to je to od nas. Takodje nemam sta ni zameriti selektoru osim toga sto je ranije morao prsviti izmene. Sta on da radi sto je postavljen bez dana iskustva, zamislite sebe na bilo kom poslu. Jedino izmene ranije, ostalo sve nije puno za zameriti.

Kostic i Ljajic najlosiji nasi igraci. Radonjic u 2 utakmice odnosno u 15 min pokazao vise nego Kostic za 3 utakmice.

Nek prave tim okoovih mladih i bice odlicna ekipa za sledece evropsko.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 27, 2018 10:26 pm

pertla wrote:jos jedna stvar, tragican je nacin na koji smo primili golove.ovaj slepac nam se useta u 16, ja sam 5 sekundi ranije video sta ce biti, a veljkovic i kostic kao da su na terminu a ne na sp.drugi gol, trojica zutih idu na skok i daju nam gol, a mi cak nemamo ni bekove na stativama

Други је примљен јер се Митровић оклизнуо.
Први због неуграности, могли су у првом још 1-2 комада да нам уваљају због неуспшених офсајди замки што је исто последица неуиграности задње линије.

савабјан

Postby савабјан » Wed Jun 27, 2018 10:27 pm

Ljdui koji vam je kurac? Pa sta ste ocekivali da ih pregazimo, pa mi smo reprezentacija koja se plasirala na veliko takmičenje sada posle xy godina! Polako sada podrska, pa sta bude. Da se uigraju, da imajubpodrsku pa otom potom. Pa nemamo mi kesa ko Svajcarci da premiramo reprezentaciju, i ostali generalno. Fudbal je i politika i kes, i gomila stvari, sta vam je?

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 27, 2018 10:33 pm

ultra mentalitet wrote:Svaka cast momcima, nema im se sta ni zameriti, borili su se, trcali koliko mogu i to je to od nas. Takodje nemam sta ni zameriti selektoru osim toga sto je ranije morao prsviti izmene. Sta on da radi sto je postavljen bez dana iskustva, zamislite sebe na bilo kom poslu. Jedino izmene ranije, ostalo sve nije puno za zameriti.

Kostic i Ljajic najlosiji nasi igraci. Radonjic u 2 utakmice odnosno u 15 min pokazao vise nego Kostic za 3 utakmice.

Nek prave tim okoovih mladih i bice odlicna ekipa za sledece evropsko.

Брате мени да кажу ево ти да возиш авион и ево ти плата 150.000 еура, ја би рекао хвала, али не хвала. Или би бар захтевао да око себе имам моћног и искусног помоћника/е

Он је ем прихватио нешто, ем је поставио око себе све људе који су до јуче били у копачкама и који никада нису водили везано две утакмице петлића. Ту је Милан Раставац био ведета и професионалац и једини тренер у тиму, па ти види.
Last edited by brucelee on Wed Jun 27, 2018 10:38 pm, edited 1 time in total.

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Jun 27, 2018 10:37 pm

naravno, sad ce iz moralnih razloga (gistro) da podnese ostavku i kao to je to. prodao se ko je mogao da se proda i aj jovo nanovo. opet ce neko da krvari u gace da dovuce reprezentaciju na sledece prvenstvo i opet ce ako ne bude slusao da bude smenjen i tako..

ove ljude koje si pobrojao brucelee, ti ljudi u zivotu nece da dodju ili bar vecina nece da dodje na mesto selektora gde ce da mu neki kokeza diktira ko ce da igra i kako. pa taj stanoje je otisao iz partizana samo zbog toga.

marko nikolic, milojevic, stanojevic, jokanovic, paunovic. njih petoricu na klupu i oko nje, pametni su ljudi, neka podele zaduzenja ko gde sta i kako i sve pare stavljam da mozemo da budemo u finalu EP.

oko stare pazove postaviti mitraljeska gnezda i ukinuti signal za mobilne telefone, ako se ko pojavi od govedjih glava iz fss-a, pucaj u meso.
преле

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Wed Jun 27, 2018 10:39 pm

moje mišljenje ću pojednostaviti najviše što mogu i doći do zaključka da smo NEKVALITETNI odnosno LOŠI
ni taktika, plan, formacija, ni imena u prvih 11, ni nezalaganje i borbenost, ni psihološka priprema, ni protivnik - nemamo kvalitet sveukupan, nemamo kvalitet krila da probije igrača i ubaci tačan pas, nemamo kvalitet da zadnji vezni uzmu loptu, pruži pas u prostor, nemamo kvalitet na bekovima, špic ne zna ništa nego glavom... znači hvala im na učešću i što smo bili dio ovog spektakla, hvala im i na borbenosti, nema se šta zamjeriti...
ne znam na osnovu čega mi uvijek gradimo neki optimizam i nadu - od starta kvalifikacija smo loši, nivo smo kostarike (koju smo dobili na sreću), lošiji od šiptara i brazila i to je to... hvala doviđenja prijatno
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Jun 27, 2018 10:39 pm

Ovi sto pisu borili su se, trcali, trudili su se jeste li vi ironicni ili sta?! Ko se bre borio? Jeste li vi videli u bilo kom igracu neku zustrinu, htenje, trcanje, uklizivanje? Ajde ljudi malo objektivnosti, razocaran sam kao i svi ali najvise upravo zato sto u utakmici decenije oni igraju kao prijateljsku sa Marokom. Gubimo a igramo sa mitrom samim u spicu, vracamo stojketu svaki drugi pas, matic i sms nema ih nigde, primamo gol kao deca na prvu stativu. Krstajic Prijovica nece da ubaci kao da je zabranjeno da ga uvede. Izmene vrsi u 80min. Taktika je bila prvih 15 min pritisak na njihovu zadnju liniju i izgledali smo pristojno sve ostalo plac i tuga. Jebo rezultat ali gde je ono poginucemo za srbiju na terenu? Pa niste uklizali a ne poginuli.

Драгољупче

Postby Драгољупче » Wed Jun 27, 2018 10:42 pm

Prijovic da se ne odaziva na poziv ovog govnara Krstajica. Nije lud Muslin sto nije zvao Sergeja, nit veceg coveka nit vece picke!

савабјан

Postby савабјан » Wed Jun 27, 2018 10:43 pm

Ne, trebali su sa 3 špica i svi u napad protiv Nejmara, Žesusa, Kutinja,.... Pa mi nemamo ni jednog igrača koji može da stigne ovu trojicu ni u ludilu.

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Jun 27, 2018 10:44 pm

drugi napadac mu je za tri utakmice igrao 3 minuta...o cemu mi dalje pricamo
преле

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 27, 2018 10:50 pm

Ова тактика је имала смисла до првог гола Бразила, чувај резултат, па у другом сви у напад па шта буде. Да се не би десило да кренемо у напад од првог минута па онда као против шиптара од 20ог не играмо фудбал и станемо од умора и да нас ови напуне и реше ситуацију у 30ом минуту, то је добра тактика била за тако нешто.

Међутим бесмислено је што су ту игру играли и после првог гола и у другом полувремену. Бесмислено је не напасти, јер је испало да ми чувамо 2-0 више него што идемо да се како тако боримо за гол.

Чак имам и трип да му је Вељковић дебитовао у случају дебакла неког, да се сломе копља на томе да су играли млади играчи, као што је касније увео Радоњу и Живковића и Јовића.
Last edited by brucelee on Wed Jun 27, 2018 10:52 pm, edited 1 time in total.

савабјан

Postby савабјан » Wed Jun 27, 2018 10:52 pm

Ma trebao je taktiku pozadi Mustafa na golu, Veljković i Milenković da zaustave Nejmara Žesusa i Kutinja, Vezni red Sms Zivković Ljajić Radonjić Kostić Tadić i napada Prija Mitar izmena na poluvremenu umesto Veljkovića Jović! Nebeski narodu gazimo Brazil!

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 27, 2018 10:58 pm

савабјан wrote:Ma trebao je taktiku pozadi Mustafa na golu, Veljković i Milenković da zaustave Nejmara Žesusa i Kutinja, Vezni red Sms Zivković Ljajić Radonjić Kostić Tadić i napada Prija Mitar izmena na poluvremenu umesto Veljkovića Jović! Nebeski narodu gazimo Brazil!

Ма јок, пукли би можда 3-0, боље овако, због гол разлике.

Return to “Само опуштено”