Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Чомбе » Mon Mar 20, 2017 12:39 am

Добро де, гори си од таште. За мене су задрти јер до сад нису одступали од срс-а. А ти их зови како хоћеш, суштина је иста, дојучерашњи радикал гласа за Белог. ;)

Nexon

Postby Nexon » Mon Mar 20, 2017 12:39 am

Лудак из луднице wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:655821-Deca-palih-boraca-ne-placaju-vise-skolovanje

Vlada Srbije, po prvi put je istinski obratila pažnju na probleme njenih boraca i njihovih porodica i potpisani su sporazumi sa više od 37 visokoškolskih ustanova, po kojima deca palih boraca više ne moraju da plaćaju za školovanje

Е овоме сам причао кад сам "бранио" актуелни режим односно причао да је мање зло од жутих. Да ли је ово одрађено маркетиншки због избора? Вероватно да јесте. Али чак и да је тако, одлука је генијална па нек профитирају на њој колко оће. Овако нешто жути никад не би урадили ма колико да су знали да ће профитирати у гласовима на овоме. Зашто? Зато што је став њих и њихових бирача такав да гласи "боли нас курац, то су деца ратних злочинаца због којих смо имали мрачне 90е" .

Прво, је л сам рекао да он победе Вилдерса у Холандији нема ништа?-Јесам.

Друго, да ли је тачно да је ова тзв. власт хапсила неке Србе по усташким потерницама?
Србин чека изручење Хрватској због пресуде из 1994.
В. ЦРЊАНСКИ СПАСОЈЕВИЋ | 07. фебруар 2017. 14:04

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... de-iz-1994

Треће, потпуно си у праву да би жути сада и више издали али то само зато што је Вучић дао пример и поставио ниско лествицу са издајом севера КиМ, односом према Милу итд. Наравно, жути су то видели и сада се вероватно нуде по западним амбасадама. Већ сам писао о томе. Дакле, немојте гласати за жућкасте ни њихове радикално-напредне верзије-жућо 2.0.

Четврто, смешно је прозивате жуте када је Пашњак дошао на чело истих уз помоћ Вучића. Је л си приметио како падају оптужнице против њега? А, је л си приметио како се неки други њихови пресуђују, то су они који неће да слушају Пашњака.
Last edited by Nexon on Mon Mar 20, 2017 12:53 am, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Mon Mar 20, 2017 12:49 am

Чомбе wrote:На основу чега си закључио? Ја сам стекао супротан утисак додуше на основу директне комуникације са људима које познајем. Чак и неки задрти радикали најављују глас Белом.

Утисак вара нарочито ако си навучен на бело.

stara pizda

Postby stara pizda » Mon Mar 20, 2017 1:32 am

Bolje belo nego zuto

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 20, 2017 1:39 am

Nexon wrote:
Чомбе wrote:На основу чега си закључио? Ја сам стекао супротан утисак додуше на основу директне комуникације са људима које познајем. Чак и неки задрти радикали најављују глас Белом.

Утисак вара нарочито ако си навучен на бело.

Прави си напредњак, ав ав ав ав ав...

njasvi

Postby njasvi » Mon Mar 20, 2017 3:22 am

Image
Image
Image
Image
04 X 1945

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Mar 20, 2017 3:37 am

:lol: :lol: :lol:

Image

Sjajna fotografija, pogledaj samo ovu carsku facu sunce ti... pravi novosadjanin..

Inace nam na glasanju ubedjivo vode kandidati koje podrzavaju provropske, gradjanske stranke, drzi se i desnica ali cudno da je toliko slabija od te gradjanske price cak i na ovom forumu...

Ps. ima li gde da se pogledaju ta predstavljanja sa rts-a za one koju su propustili, ako neko moze da stavi link bio bih zahvalan.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Panzram

Postby Panzram » Mon Mar 20, 2017 5:01 am

Ja ću il' za Belog il' za Jankovića, ali to ću odlučiti na licu mesta, mada isti kurac realno.
Ovo neće na dobro da izađe...

prcko

Postby prcko » Mon Mar 20, 2017 8:28 am

Realno najjaci kandidat. :mrgreen:

santamarija

Postby santamarija » Mon Mar 20, 2017 8:45 am

Panzram wrote:Ja ću il' za Belog il' za Jankovića, ali to ću odlučiti na licu mesta, mada isti kurac realno.

ja sam se vodio ovom mislju,jutros citam ove vuciceve novine,kao Beli iznandjenje,na drugom mestu po ovim kurac istrazivanjima. ko ce ga znati,mozda ovi spin majstori iz vucievog kabineta imaju procenu da ce Beli da obeuti i smtraju da Vucic laganmo dobija Belog u drugom krugu. Ja cu za Jankovica u inat Neksonu pa kud puklo da puklo. Ovaj Pasnjak je imao granoicu ispod koje nije isao po pitanju Kosova,a;li zato ce Vucko sve da da. On bi i danas otisao dole,ali nece da pravi frku...ahahahahahaha...

DSS ima sjajnog kandidata za izbore. Obrazovan i Posten covek ,ali posto mi Srbi tezimo ka idoliotizmu ,ovde Nekson da napise bilo sta za ovog Obradovica,pola ce da trazi njegovu analizu izbora.....Koliko znam i secanje me sluzi DSS je jedina nacionlana partija koja ne bi izdala Srpski interes.

1958

Postby 1958 » Mon Mar 20, 2017 9:40 am

skolovanje za decu palih boraca. osnovno obrazovanje je djabe, srednja skola takodje, fakultet delimicno. dakle fakultet moze biti placen deci palih boraca. fakultet se upisuje sa 18 godina, danas je 2017, dakle deca rodjena 99 godine imaju pravo na to. lepo. ili gresim pa mozda svima koji su vec na fakultetu obezbede besplatne studije.
Често одем до на село

BTS

Postby BTS » Mon Mar 20, 2017 9:42 am

Bravo Vendi, klasičan spin. Kapiram da u celoj Srbiji nema 100 klinaca koji mogu da iskoriste to besplatno školovanje.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Новосадиста

Postby Новосадиста » Mon Mar 20, 2017 10:26 am

Ultra Sarma wrote::lol: :lol: :lol:

Image

Sjajna fotografija, pogledaj samo ovu carsku facu sunce ti... pravi novosadjanin..

Поред свих оних слика аутобуса ти си схватио да је ово Новосађанин... Овај има везе са Новим Садом ко ја са Сенегалом... А то шта се све ових дана дало видети по НС, вероватно то и други градови трпе, ал оваква бахатост и неморалност ретко где постоји! Онај клинац што је као напао пандура је већина новинарска лаж, али да допуштају себи које какве ствари то јесте, тиранија на највишем нивоу! До тога да се ноћу акцијају екипе јанковића, јеремића и ових са фантомкама, па као пре неко вече око 4-5 ујутру код такси стајалишта у ул. Лазе Телечког се побију Вучкови и неки од ових опозиционих, долећу кола са свих страна бију се људи, има ту свакаквих из разних миљеа сада као поштени политичари угледни људи, циркус колорадо прави, лети лепак, плакати, они ваљци и четке, жао ми што није нико снимао, или ће можда тек негде изаћи...
стадион-место народног бунта!

Tilt

Postby Tilt » Mon Mar 20, 2017 10:43 am

Čovek je bio ironičan.
Ali ako mislite da takve glave u NS nema, varate se. Vidjao sam i gore.
No, na stranu to najveća sramota tog skupa je da ti kao neka sila vaskolika, treba da dovučeš onoliko naroda od kojekude. Zadesio sam se tad od kvantaške pa kejom, nisam se mogao čudu načuditi šta je autobusa.

DRINK

Postby DRINK » Mon Mar 20, 2017 11:57 am

Шта се чудите око тих аутобуса? Па и прошли пут када су били парламентарни избори исто се ишло тако. Јбг, мора, хоће свима да покаже да је сила и то је то. Већи су кретени људи који путују толико зарад сендвича или 1 000 динара, можеш мислити у каквом су стању људи онда и какво је њихово размишљање, када велики вођа прича како је све боље и боље, а људи путују 300 и више километра због јебеног сендвича или 1 000 динара...

Panzram

Postby Panzram » Mon Mar 20, 2017 12:46 pm

Pa i navijači pređu po 300 km a bez da dinara dobiju, a ovima još i plate soma, pa ti vidi...
Ovo neće na dobro da izađe...

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Mar 20, 2017 12:55 pm

Pa nase grupe svakako funkcionisu kao politicke stranke. Imaju grafite (plakate), saraju protivnicke grafite (cepaju protivnicke plakate), drze odredjene teritorije (opstine), sredjuju placene autobuse za gostovanja (za mitinge), imaju vodju (Vucic :D), neko mnogo veci stoji iznad tih njih (kao i u politici), imaju svoje prostorije, revije (ista stvar sa strankama), sektase mladje clanove privilegijama i batinama (prete zaposlenima otkazima)...

prcko

Postby prcko » Mon Mar 20, 2017 1:12 pm

Nije samo sendvic i lova, ima brdo njih kojima obecavaju sljaku, kao i onih koji su zaboli nesto na ugovor pa su i jedni i drugi u obavezi da budu aktivni clanovi putujuceg cirkusa. Tuzna prica.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 20, 2017 1:26 pm

priča mi drugar za kolege doktore
ne mogu da dobiju specijalizaciju godinama
učlane se u SNS, dobiju nešto i pravac mitinzi

ali to kod njih ide do najvišeg nivoa, ministri skupljaju sigurne glasove

perfektno su organizovani, samo mali naprednjaci sa crvenim maramama fale

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Mar 20, 2017 1:26 pm

Kod mene u opstini su radnici jedne fabrike imali obavezu da putuju na miting SNS u Krusevac. Posto je bila subota i za njih neradan dan racunalo im se da taj dan rade polovinu radnog vremena i za to su placeni

Return to “Само опуштено”