Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin

Re: Dastanje 2016

Postby SAO_Zeljin » Sat Apr 23, 2016 1:55 am

:mrgreen:

Grandad

Postby Grandad » Sat Apr 23, 2016 2:48 am

Samo da se nadovezem, posto sam prelistao stranice lecka.
Prica mi drugar da se Martinovic povlaci iz SNS, i da se vraca u radikale nakon izbora, bez obzira na rezultate! Dolazim kuci, gugam, ali ne mogu da nadjem tu novost, pa ako je istina, neka izbaci neko od 4umasa.

Ja, hteo-ne hteo, izlazim i glasam za radikale. Jos samo za njih moral nije promenjiva kategorija. Videcemo posle dali sam pogresio.

Ako sa druge strane imam onu ludacu i enigmu od zene, sa (njemu sve najbolje) Obradovicevim Dverima, sa trece strane "patriotskog bloka" zvanicno imamo Zavetnike i jos pitaj urac koliko 'Srbskih casti' gde se svi kupusari guraju u jednoj te istoj kaci.
Bas pre oko mesec dana, na Anti NATO skupu u Nisu, bili su i Dikicevci i 1389 (njih 15ak) sa sve zastavom. Pored brda krezubih, gibanicarskih idiota sa Ravne gore, bila je i jedna zastava Dverjana?

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Apr 23, 2016 4:09 am

ultrastito wrote:у круговима којима се ја крећем, а то су људи од неких 25 до 45 година, врло се често спомиње радуловић као опција за коју ће људи гласати. друга опција су двери-дсс, а трећа...трећа је нећу да изађем на изборе, боли ме курац.

нисам пратио кампању уопште и заиста не видим шта је тај радуловић толико напалио масу на њега? ако има било ко објективан да каже о њему пар реченица. сконтао јесам да је прозападни, проеу тип политичара, ал шта нуди од економије? чуо сам да као скупља експерте, од чега ми се искрено сере...одмах се сетим г17 и ту свака прича о експертима пада у кањон мораче и још се стена одваљује и пада на ту причу.

нисам паметан, мени су ближа опција двери...јебем ли га.

Сад си ме навео на размишљање и кад вратим филм долазим до закључка да треба да будем изузетно срећан. Ја појма немам за кога ће људи из мог најближег окружења гласати јер уопште нико не прича о странкама и изборима. :mrgreen: Наравно да могу да претпоставим али тема избора и партија се уопште не помиње.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Apr 23, 2016 9:28 am

Grandad wrote:4umasa.

:lol:

1748

Postby 1748 » Sat Apr 23, 2016 10:53 am

Rođaci wrote:
pertla wrote:Jebe mi se za radulovica kao i za sve njih manje-vise,ali jel' ovo sto je bio stecajni upravnik neki minus ili se samo spominje kao stavka u biografiji?

To mu lepe kao ogroman minus. Ne znaju ko pokreće stečajni postupak, ne znaju šta je posao stečajnog upravnika, ali su popušili priču debila iz SNS i sad je ponavljaju kao papagaji.

Baš to. Mnogi čim čuju stečaj/stečajni + priče sns-a odma stvore u glavi sliku katanca na kapiji fabrike i ćao.

borko stefanović okačio zanimljiv klip na svom fb kanalu
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

SPU

Postby SPU » Sat Apr 23, 2016 12:29 pm

Влада Паликућа wrote:Ma човек нашао начин да придобије те младе јапије, начином говора, покретима руку где појашњава своје тезе као ментално заосталим људима, модерним дизајном у кампањи, заступљености на друштвеним мрежама...придобија оне које желе бити као просвећени, модерни, у супротности са примитвном околином која гледа ријалитије или се ложи на националистичке спике. :oops:

Иначе невероватно како професија успева да утиче на физиономију човека, онако сувоњав и испијен и није за друго него за стечајног управника.

Covek je nesto napravio u svom zivotu, bio cenjen u 3 drzave i vratio se ovde. Zaradio je nesto da nije od politike, a ostali kandidati, pa i ti nacionalisticki kandidati da li su ziveli u zivotu od necega a da nije od politike i kombinacija?

Covek objasnjava zasto smo u problemu i ti i ja, zbog toga sto smo stranacka drzava koju vode nesposobni idioti, ne zivimo lose jer ne znamo da li smo za Rusiju ili EU ili zbog toga da li smo za srbovanje ili gej parade.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Apr 23, 2016 12:53 pm

Dok drugi prodaju ideologije i prazne priče, čovek se bavio ozbiljnim poslom na zapadu.

niko

Postby niko » Sat Apr 23, 2016 1:07 pm

ljudi ovde mnogo vole zapad i CNN....poslao nam je zapad takvih strucnjaka brdo, sto rece gore Tito, jos uvek uzivamo u plodovima njihovog rada.
nemoguce mi je brate da je on zalutao u Vucicevu vladu, mnogo mi je sumnjiv.
proziva onog malumnika za Bulevar Ratka Mladica, a maloumnik je to radio mnogo pre nego sto je Radule usao u njegovu vladu.
ono sto si rekao da prosecnog stanovnika zabole za prava pedera si u pravu, bitnija je ekonomija, ali upravo na ekonomiju ce da utice njegova borba za prava pedera jer ce ocigledno i on da im organizuje paradu i sprca zilijardu evara na gluposti.
a ovu kampanju da ko ne izadje na izbore nema prava posle da kuka na vlast pa tek ne razumem, ne znam kako cu da zivim sto narednih godina necu moci da pisem "Vucicu pederu" na fejsbuku.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Apr 23, 2016 1:47 pm

Rođaci wrote:Dok drugi prodaju ideologije i prazne priče, čovek se bavio ozbiljnim poslom na zapadu.

Aхахаххх... :D

Чек чек, имам ја бољу..чекк...

"Док други замајавају народ неважним темама и једу страначке сендвиче, господин Радуловић ради и радио је на озбиљним пословима. Време је да се окренемо себи, и учинимо Србију бољим местом за живот, то је једини разлог зашто ћу гласати за господина Радуловића"

или

"Узалуд трошите тастатуре анити- Радуловић ботови. Радуле бар нешто зна и ради, а то је и показао у досадашњој каријери."

или, најбоља фора:

"Нисам страначки опредељен, али овај Радуловић је једини који ми даје какву такву наду."

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Sat Apr 23, 2016 1:50 pm

1748 wrote:borko stefanović okačio zanimljiv klip na svom fb kanalu

Zanimljiv se duks vidi na snimku, samo me zanima sa koje je strane al mogu da pretpostavim :)

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Apr 23, 2016 2:10 pm

Просветли нас, с које је стране?

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Apr 23, 2016 2:15 pm

Кудрави Гаучос wrote:Aхахаххх... :D

Чек чек, имам ја бољу..чекк...

"Док други замајавају народ неважним темама и једу страначке сендвиче, господин Радуловић ради и радио је на озбиљним пословима. Време је да се окренемо себи, и учинимо Србију бољим местом за живот, то је једини разлог зашто ћу гласати за господина Радуловића"

или

"Узалуд трошите тастатуре анити- Радуловић ботови. Радуле бар нешто зна и ради, а то је и показао у досадашњој каријери."

или, најбоља фора:

"Нисам страначки опредељен, али овај Радуловић је једини који ми даје какву такву наду."

A tvoj izbor je?

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Sat Apr 23, 2016 2:37 pm

Чомбе wrote:Просветли нас, с које је стране?

Претпостављам да је момак у Хероес дуксу са напредњачке стране, пошто су око њега напредњачки активисти и функционери из тог краја.
Уколико је пак само лик из краја који је приметио квази комуњаре како лепе плакате, па желео да их спречи онда свака част на високом нивоу политичке и националне свести :mrgreen:
Ал пре ће бити да је прво, није ни први ни последњи

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Apr 23, 2016 2:40 pm

Rođaci wrote:A tvoj izbor je?

Је л мислиш на странку, или коментар? :)
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Sat Apr 23, 2016 4:55 pm

Најглупљи изговор је цењен је у иностранству. Па био је и Динкић, ево и данас је на челу Збербанке за Балкан, па се нешто не сећам да су нам цветале руже.

Neizlecivi

Postby Neizlecivi » Sat Apr 23, 2016 5:08 pm

Mislim da se ne govori o tome da je cenjen u inostranstvu, nego nacinu na koji je zaradio svoj novac.

mungos

Postby mungos » Sat Apr 23, 2016 6:09 pm

ImageImage

1958

Postby 1958 » Sat Apr 23, 2016 6:10 pm

Marker ti si cini mi se pitao, nema besplatnih vozova za izbore.
Често одем до на село

MARKER

Postby MARKER » Sat Apr 23, 2016 6:56 pm

Чини ти се.

Futurama

Postby Futurama » Sat Apr 23, 2016 6:57 pm

Image

Return to “Само опуштено”