Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Ja sam isto obožavao Bodirogu, ali ne može on u istu konverzaciju sa ovima zato što se nije dokazao u NBA, tj. nije ni pokušao. Sve što je najbolje je tamo, kada izdominiraš tamo, kao Dirk, Djinobili, Gasol, Stojaković itd. možeš u konverzaciju oko najboljeg.
@ nema leka
31
Janis sam kaže da je više Nigerijac, nego Grk, što je i logično
niko nije ni poredio današnju NBA i staru
Peđa je legenda, ali nikada nije bio prva violina, posebno ne u ranoj fazi karijere, kao Nikola
Bodiroga mi je bio omiljeni domaći košarkaš i smatram ga najboljim evropskim igračem, ali Jokić ga je zamenio na mojoj listi omiljenih, a ako ovako nastavi, Bog zna gde će biti za nekoliko godina
31
Janis sam kaže da je više Nigerijac, nego Grk, što je i logično
niko nije ni poredio današnju NBA i staru
Peđa je legenda, ali nikada nije bio prva violina, posebno ne u ranoj fazi karijere, kao Nikola
Bodiroga mi je bio omiljeni domaći košarkaš i smatram ga najboljim evropskim igračem, ali Jokić ga je zamenio na mojoj listi omiljenih, a ako ovako nastavi, Bog zna gde će biti za nekoliko godina
Ja mislim da u "slucaju Jokic" zavisi ko sta gleda i kome je sta bitno.
Prvo, mislim da se Stojakovic i Bodiroga ne mogu uopste kosarkaski poredit sa Jokicem. To je otprilike kao da poredis Kanavara i Del Pjera.
Momak sta radi na poziciji 4-5 mislim da nikada nismo imali boljeg igraca na toj poziciji.
Momak je nekad plej, nekad se otvori za tri, nekad ima sut iz reketa, nekad igra ledjima, nekad ide na horog polu horog, nekad ima nestvarne asistencije, dominantan je u reketu, dobio je dosta na toj fizickoj snazi i vidi se da tamo ima 24/00 ljude sa sobom jer se vidi da pametnije igra. Postao je agresivan, ne preza vise da igra sa bilo kim 1 na 1 i slicno.
Sigurno je da je pred njim jako blistava buducnost, ako Bog da da ga zaobidju povrede, uvjeren sam kao i rodjo da ce biti vjerovatno najbolji igrac u NBA kojeg smo imali.
Sto se tice kosarkaske strane to je realnost.
E sad meni licno dosta smeta i ide na zivce to njegovo prenemaganje pa ne znam da li cu da igram, pa moracu da pitam drugare, pa moracu da pitam komsiju, pa moracu da pitam strica trece koljeno itd. Nekako mi ostavi ruzan utisak na sve to sto radi i pravi za Srbiju i 'imidz' Srbije.
I zbog toga sigurno da ga nikada necu moci porediti po srcanoj liniji sa jednim Teodosicem, Bogdanom, Bjelicom i takvim kosarkasima.
I mislim da tu lezi najveci problem animoziteta prema Jokicu.
Ljudi zbog tog njegovog realno bezveznog ponasnja gledaju na njega sa nekom pa nije mrznjom vise nekom netrepeljivoscu pa ga zbog toga i pljuju.
A realnost je da sa 25 godina covjek ima takve brojke, da tek mozemo ocekivati razvaljivanje ruznih americkih njuski.
Prvo, mislim da se Stojakovic i Bodiroga ne mogu uopste kosarkaski poredit sa Jokicem. To je otprilike kao da poredis Kanavara i Del Pjera.

Momak je nekad plej, nekad se otvori za tri, nekad ima sut iz reketa, nekad igra ledjima, nekad ide na horog polu horog, nekad ima nestvarne asistencije, dominantan je u reketu, dobio je dosta na toj fizickoj snazi i vidi se da tamo ima 24/00 ljude sa sobom jer se vidi da pametnije igra. Postao je agresivan, ne preza vise da igra sa bilo kim 1 na 1 i slicno.
Sigurno je da je pred njim jako blistava buducnost, ako Bog da da ga zaobidju povrede, uvjeren sam kao i rodjo da ce biti vjerovatno najbolji igrac u NBA kojeg smo imali.
Sto se tice kosarkaske strane to je realnost.
E sad meni licno dosta smeta i ide na zivce to njegovo prenemaganje pa ne znam da li cu da igram, pa moracu da pitam drugare, pa moracu da pitam komsiju, pa moracu da pitam strica trece koljeno itd. Nekako mi ostavi ruzan utisak na sve to sto radi i pravi za Srbiju i 'imidz' Srbije.
I zbog toga sigurno da ga nikada necu moci porediti po srcanoj liniji sa jednim Teodosicem, Bogdanom, Bjelicom i takvim kosarkasima.
I mislim da tu lezi najveci problem animoziteta prema Jokicu.
Ljudi zbog tog njegovog realno bezveznog ponasnja gledaju na njega sa nekom pa nije mrznjom vise nekom netrepeljivoscu pa ga zbog toga i pljuju.
A realnost je da sa 25 godina covjek ima takve brojke, da tek mozemo ocekivati razvaljivanje ruznih americkih njuski.

konacno je neko okacio na youtube eliminacione utakmice kosarkaske reprezentacije sa olimpijskih igara-protiv ustasa, klokana i nadrogiranih crnaca.lepo je podsetiti se
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:803783-FSS-POTVRDIO-Tumbakovic-novi-selektor-Srbije
Сад су ствари мало јасније око одласка са места селектора ЦГ.
Сад су ствари мало јасније око одласка са места селектора ЦГ.
- Влада Паликућа
pertla wrote:konacno je neko okacio na youtube eliminacione utakmice kosarkaske reprezentacije sa olimpijskih igara-protiv ustasa, klokana i nadrogiranih crnaca.lepo je podsetiti se

- Kit_Karson
ElPadrino wrote:Ljudi zbog tog njegovog realno bezveznog ponasnja gledaju na njega sa nekom pa nije mrznjom vise nekom netrepeljivoscu pa ga zbog toga i pljuju.
Тако је.
И не може да се пореди са Стојаковићем, Дивцем, колико они имају медаља с репрезентацијом, а овај само једно сребро за сад.
Да не помињем што дечко нема ни грам харизме. Додао бих и ово: серем се у лигу где је он најбољи центар. Одувао би га један Дејвид Робинсон, поред Родмана и Шека не би се ни видео. Могу да се пале на њега ови миленијалци, али људи, гледали сте ваљда нба и пре 15-20 година.
koje bezvezno ponašanje? lik prosto nije prosečan naloženi Srbin koji će da se busa kao Novica, Mačvan ili bilo ko drugi, već najveća moguća vojvođanska flegma, kao neki sedamdesetogodišnji Bačvanin, ne može bolje od toga
ništa prženje, samo totalni bol u kurcu i faca kao da ide da obere dud u drugom dvorištu
harizma je subjektivna stvar, meni je jako harizmatičan s tom potpunom nezainteresovanošću za bilo šta
i na stranu besmisleno poređenje igrača iz jednog vremena sa današnjim, ako već hoćete to da radite, onda kažite na šta bi Šekova ili Admiralova odbrana ličila u današnjem vremenu besomučnog šutiranja trojki i sviranja faulova za svaki kontakt
ništa prženje, samo totalni bol u kurcu i faca kao da ide da obere dud u drugom dvorištu
harizma je subjektivna stvar, meni je jako harizmatičan s tom potpunom nezainteresovanošću za bilo šta
i na stranu besmisleno poređenje igrača iz jednog vremena sa današnjim, ako već hoćete to da radite, onda kažite na šta bi Šekova ili Admiralova odbrana ličila u današnjem vremenu besomučnog šutiranja trojki i sviranja faulova za svaki kontakt
- ultrastito
Rođaci wrote:kažite na šta bi Šekova ili Admiralova odbrana ličila u današnjem vremenu besomučnog šutiranja trojki i sviranja faulova za svaki kontakt
Pa nista, Hardena bi usrali od batina jednu utakmicu i ovaj bi gadjao sa pola terena onda

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
suspendovani 20 utakmica 

Admiral sa onakvom telesinom moze da igra odbranu gde hoces,kad hoces,protiv koga hoces.dobro,osim protiv hakima 

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
može ispod koša, al zamisli na šta bi to ličilo kad bi krenuli da ga šire 

Rođaci wrote:koje bezvezno ponašanje?
Da odgovorim posto je krenulo od mog posta, pa sam se osjetio malo prozvanim.

Pa mislio sam konkretno na stalno neko natezanje, na prenemaganje u izjavama, na konstantno neke protekcije nesto, tipa njegov stari izlazi u javnost ( realno zabole me uvo za njegovog starog ), misko raznjatovic nesto kao daje izjave da l ce igrati ili nece itd. Moram pitati babu, dedu, tetku i tetka.. Pa ono kao nesto durenje i te gluposti, ugasi drustvene mreze i slicno.
Zar nije lakse reci DA ili NE i gotovo. Ja licno bih ga vise postovao. Nema sta ne igra ti se iz 1001 razloga, okej.
Samo opet kazem treba podvuci liniju, pa da se zna ko je ko. Meni licno je bitnije to sto se jedan Bogdan, Teo ili Bjelica svaki put bez bilo kakve senzacije odazovu i to istog trenutka kad se krene sa pricama ko ce se odazvati. To su momci koje, nevezano za to sta ce Jokic sada ili u buducnosti uraditi i za reprezentaciju a i za Srbiju i njenu sliku u svijetu, cu uvijek vise postovati od njega. Barem kada je u pitanju nacionalni dres.
I tu dolazi do razlaza tacnije do percepcije. Zavisi da li vise volis to sto Jokic ubacuje tripl dabl ili to sto je Bogdan 'slabiji' igrac, tacnije manje se istice ali se svaki put bez pogovora odazvao za reprezentaciju i svaki put dao sve od sebe.
Ja sam eto recimo uvijek vise za Bogdana. I za Bjelicu. I za Tea. (I za Stimaru)

U svakom slucaju sigurno da imamo jako dobre, iskrene i srcane igrace, na celu sa isto takvim trenerom i da kad vidis balvane na fudbalskom terenu, po meni nema mjesta za neke ruzne price o tim momcima koji igraju za kosarkasku reprezentaciju. Kao ni za vaterpolo, odbojkasku, a ni za naseg dijamanta Noleta.

A i kad vidis cure kako igraju za reprezentaciju u kosarci, ono svaka cast i njima. Pocnem se kontati da l da ikada vise pogledam fudbalsku reprezentaciju Srbije..
- ultrastito
Mala digresija, da se osvremnem na tvoju poslednju rečenicu. Ja sam do sad 345672020474781 put rekao sebi i ovde napisao da neću više da gledam fudbal...ali ne vredi, taj stepen mazohizma je veći od mog NE.
Znam kako će se završiti na kraju i opet gledam. Ne vredi.
Znam kako će se završiti na kraju i opet gledam. Ne vredi.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Је л овај УХЦ ноћас или субота на недељу? У колико почиње? Ако буде нако имао нека баци линк
Наравно да ћемо сви гледати фудбал и опет и опет и опет јер тако смо у могућности.
@ elpadrino
pa to je naše loženje na koje svi drkaju, osim somborskog brata
jebe mu se i za srbovanje i za društvene mreže i za NBA zvezde i za žurke i za popularnost i za sve živo
igra basket, jede paprikaš, tera konje, sasvim dovoljno, što se njega tiče
nema nikakvih bombastičnih izjava, nema izginuća za sveti dres, sveti grb, svete pičke materine
meni je to fenomenalno, sto puta bolje od loženja
pa to je naše loženje na koje svi drkaju, osim somborskog brata
jebe mu se i za srbovanje i za društvene mreže i za NBA zvezde i za žurke i za popularnost i za sve živo
igra basket, jede paprikaš, tera konje, sasvim dovoljno, što se njega tiče
nema nikakvih bombastičnih izjava, nema izginuća za sveti dres, sveti grb, svete pičke materine
meni je to fenomenalno, sto puta bolje od loženja
Jokicevim odazivanjem, nasa reprezentacija je dobila dimenziju kakvu nije imala od Indijanapolisa 2002 godine.
Jokic je svetski fenomen na terenu, i mnogo jak car van njega.
Jokica treba klonirati i koristiti kao penicilin za ovaj sludjen i oboleo narod.
Jokic je svetski fenomen na terenu, i mnogo jak car van njega.
Jokica treba klonirati i koristiti kao penicilin za ovaj sludjen i oboleo narod.
Vinz wrote:Је л овај УХЦ ноћас или субота на недељу? У колико почиње? Ако буде нако имао нека баци линк
УФЦ мислиш ?
Ахахаххах да, да... после видох, ал немам едит
Џонс и Сантос
Џонс и Сантос