Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
U Novom Sadu danas i sutra Fiba basket turnir 3na3
http://sportklub.rs/Kosarka/Kosarka-Ostalo/a285038-Novi-Sad-svetski-centar-basketa-3x3.html
http://sportklub.rs/Kosarka/Kosarka-Ostalo/a285038-Novi-Sad-svetski-centar-basketa-3x3.html
Choose Life
- Џими Заказака
У мојој глави њих неко избацује уместо нас пре финала, ценим да је то већа шанса него да их ми у финалу добијемо. Није да се није дешавало у последњих 15-ак година да их омлате луди Грци или Аргентинци Литванија је исто знала с њима да игра егал...
Bunt wrote:
Gledao sam pre neki dan jednog klinca, Jokića. Ljudi, ako za osam godina Đorđević bude selektor, i pozvao ovog malog, a svetsko prvenstvo bude u Kini, medalja je zagarantovana, ovakav talenat ja još nisam video!"
Moj post iz 2011.
Sledeći...
Pazi mozda i ti dobijes poziv od saleta da budes neka talija, tako nesto, predskazivac.
Често одем до на село
Ma sve oko toga je toliko ciganski (i to mislim karakterno, ispade i igra recima), vidim da ima i realnih koji se slazu da to nije bilo potrebno. Ne razumem vas koji kobajagi branite to nekim argumentima. Gde ste bili sa tim hajkama pre 10 godina.. Ovo je cista demonstracija sile u AV maniru, i sve oko toga je bljutavo. Jel se stvarno neko iskreno raduje tome?
Прво им узети ону из '86 па онда и ону из '99
Bolje da su se koncentrisali na teren, igramo ocajni celu polusezonu, jebela ih zvezdica,
З В Е З Д А Л Е !
- ultrastito
Zauzeti su osnivanjem grupe Gardisti, mojne...
Super je imati Cigane na terenu, šta više, poželjno je da osećaju za koji klub igraju, ali bi bilo lepo da skontaju da nisu navijačka grupa, već da su igrači. Polusezona za zaborav, bukvalno. Kapiram ja sve, velika bodovna razlika, u mislima su već ne znam gde...al' ono.
Najveća zamerka ove godine, derbiji. Svaki odigran bez muda, u ogromnom strahu i svaka čast igračima Partizana koji su svaki derbi odigrali 500% motivisani i kidali na terenu koliko god da su mogli, a realno ove sezone su kanal.
Super je imati Cigane na terenu, šta više, poželjno je da osećaju za koji klub igraju, ali bi bilo lepo da skontaju da nisu navijačka grupa, već da su igrači. Polusezona za zaborav, bukvalno. Kapiram ja sve, velika bodovna razlika, u mislima su već ne znam gde...al' ono.
Najveća zamerka ove godine, derbiji. Svaki odigran bez muda, u ogromnom strahu i svaka čast igračima Partizana koji su svaki derbi odigrali 500% motivisani i kidali na terenu koliko god da su mogli, a realno ove sezone su kanal.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Grobar do groba
Zeljko pobedio,jeste da je malo i nafilovao neke stvari,ali ume da se kvalitetno popisa po komsinici
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Победила је њега мајка природа
- Grobar do groba
нема лека wrote:Победила је њега мајка природа
A vas nikad slabiji tim Partizana u istoriji verovatno....
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
-
Жељко је велики гробар и секташ,али је за доста ствари у праву. Пола тима Звезде су менаџерски играчи и не заслужују дрес који носе. Вујадин који игра на име свог оца и мајице бригате екипе,Стојковић који је далеко од игара од прошле сезоне + је рекао 2016 да би играо за Партизан.Чаушић који је класичам менаџерски играч..На сво своје незнање,они сниме песму.. Трансфер блама,Партизан нас је испрскао поштено.
Grobar do groba wrote:нема лека wrote:Победила је њега мајка природа
A vas nikad slabiji tim Partizana u istoriji verovatno....
Спортске победе и порази долазе и пролазе, али његова болест неће проћи
Ima li neko kvalitetan link za Union Berlin sada?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Vise puta ponavljana tema. Ajmo dalje!
Union Berlin po prvi put u Prvoj ligi.
Spustili su tenzije,