Девојке, жене
Re: Девојке, жене
Kome li je dres kupila pa pomesala? 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Ма упала Верона у Серију А па поскупели дресови 

-
Ko se seca vojnika i njegove bivse, a sada i moje bivse
hahahahah, 7 meseci kasnije....
Realno, pojeo sam govna, ali na greskama se uci.
dennycrane wrote:evo ti pametno: ti se zaljubi lepo, a ona je fina devojka i to sto se zajebava iza ledja tipu s kojim je osam godina stoposto znaci da tebi to ne bi uradila.
hahahahah, 7 meseci kasnije....

svuda.prisutan wrote:Ko se seca vojnika i njegove bivse, a sada i moje bivsedennycrane wrote:evo ti pametno: ti se zaljubi lepo, a ona je fina devojka i to sto se zajebava iza ledja tipu s kojim je osam godina stoposto znaci da tebi to ne bi uradila.
hahahahah, 7 meseci kasnije....Realno, pojeo sam govna, ali na greskama se uci.
тако ти је то када слушаш централеа

- B.Centrale
-
Izvini Ron Dzeremi, nisam te prepoznao. 
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

- dennycrane
slavi, prijatelju, sto si se resio skota
- grobarizsrpske
Неодлучност и стид су двије најгоре ствари код нас према женама. Више пута сам поступио нерезонски и схватио суштину - жене су инструмент са јасно утврђеним фазама манипулације.
Fino kaže moj drug: Bolje da se kaješ što si jebao nego što nisi.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Prije jace od godine smijali ste mi se da sam sjebao pricu sa ribom od 28g jer sam se zaljubio a trebao sam biti smece 
E pa pocela mi teta lupati lajkove po slikama i stalno objavljuje neke svoje, uvijek sama ili sa kerom a zna da sam gotivio dzukelu, dok prije nije stavljala nigdje nista.
Naravno sto vise slika ona izbacije ja se vise pravim grbav, ali jel moguce da joj je sada doslo iz dupeta u glavu?
Realno riba je avion, ali sada bi je navukao samo da je za 2mj sutnem jer sam bas bio sjeban kada je to puklo, vidjeli ste pisao sam hahaha
Samo kako upasti u pricu da je drzim stalno ugrijanu dok se skroz ne upeca.
Ajmo savjeti

E pa pocela mi teta lupati lajkove po slikama i stalno objavljuje neke svoje, uvijek sama ili sa kerom a zna da sam gotivio dzukelu, dok prije nije stavljala nigdje nista.
Naravno sto vise slika ona izbacije ja se vise pravim grbav, ali jel moguce da joj je sada doslo iz dupeta u glavu?
Realno riba je avion, ali sada bi je navukao samo da je za 2mj sutnem jer sam bas bio sjeban kada je to puklo, vidjeli ste pisao sam hahaha
Samo kako upasti u pricu da je drzim stalno ugrijanu dok se skroz ne upeca.
Ajmo savjeti

- ultra mentalitet
ragazzi wrote:
Ajmo savjeti
Kardinalna greska

Pa ako bas nakon svega onoga sto si bio napisao zelis da ispadnes govno, samo izvoli, useri se sebi u zivot jer si dobio drugu sansu koju si sam trazio. A napisao si da si ti taj koji je sjebao stvar, pa ti nije dosta vec hoces jos jednom to dfa uradis. Da overis zrtvu?
Ili zelis da budes sa njom ili ne, sve ostalo je lecenje kompleksa.
ultra mentalitet wrote:ragazzi wrote:
Ajmo savjeti
Kardinalna greska

Bunt wrote:Pa ako bas nakon svega onoga sto si bio napisao zelis da ispadnes govno, samo izvoli, useri se sebi u zivot jer si dobio drugu sansu koju si sam trazio. A napisao si da si ti taj koji je sjebao stvar, pa ti nije dosta vec hoces jos jednom to dfa uradis. Da overis zrtvu?
Sjebao sam ja stvar jer sam pokazao da sam se zaljubio, jer sam bio dobar i fin. Ja sam bio iskren prema njoj i to sto sam osjecao sam i pokazao kroz postupke.
I pazi ne zamjeram ja njoj da me sutnula, nego nacin. Reci razlog koji god da je, pomirila se sa bivsim, nasla nekog drugo, ima nekog od prije pa je birala, ja joj ipak ne valjam ili sta god da je. Nisam dijete, znam da se sve to moze dogoditi. Ali da nakon par mjeseci sto me dovuce u svoj stan da vise spavam kod nje nego doma kaze da ipak nije spremna za vezu jer je prije toga bila pun kurac godina u vezi meni ne igra.
Znaci reci iskreno fuck of, tako i tako i gotovo. I ako sam govno jer joj sada hocu vratiti neka sam.
Poslije nje nisam imao normalnu vezu, svaki put sam sa kocnicom isam prema tim curama, ponasao se kao da me boli kurac i svima je to bilo do jaja. Valjda ih lozi ako si los prema njima. A previse imam godina da bi ja igrao te igrice, ako mi se svida hocu joj to reci i pokazati. A ne igrati te neke musko zenske igrice.
-
Izgleda da imas premalo godina da bi igrao te "igrice". Sto si gori prema njima, to su bolje prema tebi. Kako? To ne zna niko.
ragazzi wrote:Sjebao sam ja stvar jer sam pokazao da sam se zaljubio, jer sam bio dobar i fin. Ja sam bio iskren prema njoj i to sto sam osjecao sam i pokazao kroz postupke.
I pazi ne zamjeram ja njoj da me sutnula, nego nacin. Reci razlog koji god da je, pomirila se sa bivsim, nasla nekog drugo, ima nekog od prije pa je birala, ja joj ipak ne valjam ili sta god da je. Nisam dijete, znam da se sve to moze dogoditi. Ali da nakon par mjeseci sto me dovuce u svoj stan da vise spavam kod nje nego doma kaze da ipak nije spremna za vezu jer je prije toga bila pun kurac godina u vezi meni ne igra.
Znaci reci iskreno fuck of, tako i tako i gotovo. I ako sam govno jer joj sada hocu vratiti neka sam.
Poslije nje nisam imao normalnu vezu, svaki put sam sa kocnicom isam prema tim curama, ponasao se kao da me boli kurac i svima je to bilo do jaja. Valjda ih lozi ako si los prema njima. A previse imam godina da bi ja igrao te igrice, ako mi se svida hocu joj to reci i pokazati. A ne igrati te neke musko zenske igrice.
Хоћеш само да јој вратиш мило за драго? Нема никаквих проблема, јави јој се, прави се да је све у реду, доведи је кући и трпај багру неких два сата. Кад завршиш, устани и извади новчаник, само води рачуна да то буде моментално након јебачине, док се још није охладила. Дај јој двеста динара, реци јој "уморан сам душо, ево ти за такси" и ишутирај је са гајбе.
To je prejednostavno, ja sam bio sjeban pun kurac, nije fora da je sjebem za jednu noc
Treba je navuci a onda sutnuti.
Samo da se na kraju ne navucem opet ja a ona mene sutne

Samo da se na kraju ne navucem opet ja a ona mene sutne

1958 wrote:Navuci je na zuto
Kristal met da joj zubi poispadaju pa da ti bude ogavna

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
ragazzi wrote:To je prejednostavno, ja sam bio sjeban pun kurac, nije fora da je sjebem za jednu noc![]()
Samo da se na kraju ne navucem opet ja a ona mene sutne![]()
У том случају, посматрај ово што сам ти предложио као завршни чин. Смувај се са њом, будите заједно, можда чак можеш и да је вериш, а онда једне ноћи, кад будеш нашао за сходно, само динге по ушима.
Е да, и отми јој кера.