Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Митровић се кида и напред и назад сам и држи га 90мин. Љајић коњ,рукавина и спајић исто. Не зове максимовића из наполија на штопера мајмунчина
Choose Life
Alal vera onome ko je uvaljao radonjica francuzima
Често одем до на село
Samo mi recite da li ja to dobro vidim. Utakmicu u studiju ove nove televizije sto je prenosila Srbiju komentarise Ivan Ivanovic a jedan od gostiju je Sasa Popovic iz Granda. Da li je to neka zajebancija, parodija sportske emisije o cemu se radi.
Utakmica, pored svega nismo bili tako losi zaista. Jedino sto ovakvo sudjenje necemo imati narednih 20 utakmica.
Utakmica, pored svega nismo bili tako losi zaista. Jedino sto ovakvo sudjenje necemo imati narednih 20 utakmica.
- Bruno Sulak
Kakav savez takvi i komentatori i gosti.
Dobra utakmica, sadrzajna i borbena. Sudiju da ljubimo u dupe.
Najbolji Dmitrovic i Tadic. Radonjic se malo pogubio.
Za par dana nereseno sa Nemcima i Portugalcima u gostima, nekada smo na to mogli samo da sanjamo.
Dobra utakmica, sadrzajna i borbena. Sudiju da ljubimo u dupe.
Najbolji Dmitrovic i Tadic. Radonjic se malo pogubio.
Za par dana nereseno sa Nemcima i Portugalcima u gostima, nekada smo na to mogli samo da sanjamo.
Што је најгоре,ми са тим бољима знамо ишчупати х али проблем је био кад ове слабије треба налупати. Гоша одличан,тадић исто. Само да максимовића убаци на штопера, и бекове неке да ископамо
Choose Life
Steta sto je Radonja rodjen bez leve noge.
-
Steta sto nije probao da ih napadne sa Jovicem i Mitrovicem... Onaj Radonjic zlooo. Mnogo smo srece imali.
Штета што је Радоња рођен.
Kakav savez i selektor takvi strucni konsultanti.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kad sam ja ovde pisao za Radonjića da je debil pljuvali su me pojedini cigani. Eto vam ga sada...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Nebi video on terena da je recimo Kostic zdrav,Ljajic isto ne moze sa 13,14 metara da pogodi gol...
Sledece sezone nasa fudbalska 1. liga dobija sponzora. Neku kinesku kompaniju koja otvara pogon, dal bese u Zrenjaninu. Vrhunac je da ce jedan mec od sledece sezone ici u prepodnevnom terminu, zbog kineskog trzista i valjda sto ce meceve tamo neko prenositi. Zamisljam nekog cajneza dok sedi u kladzi, pije dvanaesti espreso i gleda Radnik Surdulica - Javor
- јахач магле
Линглонг, производе гуме. Право име за нашу лигу.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Jesu to oni sto ce zaposliti 10 soma ljudi,i zbog kojih ce se raditi putevi sa po dve trake u oba smera iz zr ka bg i ns
Choose Life
Išao sam otojuč kroz Sremsku Mitrovicu odnosno Laćarak. Celom dužinom mesta ili glavne ulice sam na maltene svakih 30tak metara video murale i grafite.
Ako može neko iz tih krajeva da ih okači ili neki link gde mogu sve da ih pogledam bilo bi super.
Ako može neko iz tih krajeva da ih okači ili neki link gde mogu sve da ih pogledam bilo bi super.
(Street Force / Curva Orientale)
Често одем до на село
-
Nisu ispostovali dogovor iz svlacionice
- ciganstura
јахач магле wrote:Линглонг, производе гуме. Право име за нашу лигу.
Гума Богдановић промотер
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Jesam se ja istripovao ili je utakmica mladost-vojvodina izgledala malo...sumnjivo?doduse,gledao sam samo sanse i golove,ali mi je delovalo dosta prijateljski,pogotovo ponasanje vosinih defanzivaca.
Nije mi namera da zapocinjem neku glupu raspravu,samo me zanima jel jos neko primetio?(a cuo sam i neke price po gradu,o kvotama da ne pricam...)
Nije mi namera da zapocinjem neku glupu raspravu,samo me zanima jel jos neko primetio?(a cuo sam i neke price po gradu,o kvotama da ne pricam...)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu