Зашто се тражи понављање 1995 када то није могуће?! Та 1995 је била специфична ситуација у земљи и окружењу, то се неће поновити, нити је било који дочек био као тај 1995, у ствари су били слични овом из 2016, из једноставно разлога што је маса догађаја из те 1995 била спонтана са специфичном ситуацијом у земљи и окружењу(можда нисте још открили зашто су ујке сишле са постоља, то би вероватно и ми урадили у сличној ситуацији, реално говорећи), од лудила на аутоупуту, до НБГ све до Старог двора. Узгред, тада је каменована грчка амбасада.
Оставите децу нека скачу из спортисте, 1995 се неће поновити, а можда и не треба.
XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
-
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
То је било после будимпеште 2001. када је певао тада превише популарну "много смо јаки јеботе много смо јаки" а снимка мислим да нема. Гангула и овај лик из тхцф ди џеј на дочеку кошаркаша 2014. су једини који су имали муда за ограду а делује језиво иако те нормално неко увек држи.
У праву си за 1995. што се тиче понављања али последице тог времена осећамо и још дуго ћемо исте имати у глави.
У праву си за 1995. што се тиче понављања али последице тог времена осећамо и још дуго ћемо исте имати у глави.
А, да, после тог финала 1995 у Атини је ишло на ртс-у, буквално одмах после завршетка
хехе
Нажалост, ускоро ће се Србима много смрачити.
Узгред, на тој финалној утакмици су сви били против нас. Грци су навијали против нас, Литванци су напустили терен и једва се вратили...специфична прича.
Ево још неких занимљивости око тог ЕП 1995, Тегелтија се ту прославио(али и то је било спонтано, а не она каснија праћења) а сос канал због тога добио већу гледаност, тада се сос емитовао на програму Студио Б, као неки препрограм или тако нешто.
хехе
Нажалост, ускоро ће се Србима много смрачити.
Узгред, на тој финалној утакмици су сви били против нас. Грци су навијали против нас, Литванци су напустили терен и једва се вратили...специфична прича.
Ево још неких занимљивости око тог ЕП 1995, Тегелтија се ту прославио(али и то је било спонтано, а не она каснија праћења) а сос канал због тога добио већу гледаност, тада се сос емитовао на програму Студио Б, као неки препрограм или тако нешто.
-
Шпановић се бесмислено правда око ове лове што је газда дао за њу како би му се улизала или шта већ. Стварно ме некад баш изненади са неким старлета испадима или као са овим политичким срањима. Узела си медаљу држава ти помогла и шта имаш да се правдаш неким имбецилима на твитеру како је и шта је. Нема потребе да буде као овај психо на конференцијама да би била у центру пажње... апсолутно ме некад подсећа на милицу дабовић и бесмислено пропагирање неких глупости. Схватиле су клинке да треба да иду на атлетику и баскет и ћао здраво.
Шпановићка узела Дијамантску лигу у скоку у даљ. Огроман успех.
Сада гледам резултате такмичарке из САД, Бартолете, која је на ОИ узела злато са скоком од близу 7.20. Дотична, током читаве сезоне Дијамантске лиге, није скочила дуже од 6.80. Сада, је у Лозани скочила 6.46. Разумем ја и пражњење после ОИ(Ивана је скочила 6.83 и победила док је на ОИ скочила 7.08) али 70 cm лошије је малко чудно.
Сада гледам резултате такмичарке из САД, Бартолете, која је на ОИ узела злато са скоком од близу 7.20. Дотична, током читаве сезоне Дијамантске лиге, није скочила дуже од 6.80. Сада, је у Лозани скочила 6.46. Разумем ја и пражњење после ОИ(Ивана је скочила 6.83 и победила док је на ОИ скочила 7.08) али 70 cm лошије је малко чудно.
Космет је Србија wrote:То је било после будимпеште 2001. када је певао тада превише популарну "много смо јаки јеботе много смо јаки" а снимка мислим да нема. Гангула и овај лик из тхцф ди џеј на дочеку кошаркаша 2014. су једини који су имали муда за ограду а делује језиво иако те нормално неко увек држи.
Popeo se i Čavić
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Posto tema jos uvek nije pod kljucem.
Seca li se iko uopste Kranja i vaterpola onog sa 'Rvatima kada je Stojanovic (tad valjda bese radio na BK) upao u bazen i preko mobilnog se direktno ukljucivao. Tipa taj snimak na RTS a na BK njegovo ukljucenje. Tako nesto je bilo. Da li ima to na netu negde?
Seca li se iko uopste Kranja i vaterpola onog sa 'Rvatima kada je Stojanovic (tad valjda bese radio na BK) upao u bazen i preko mobilnog se direktno ukljucivao. Tipa taj snimak na RTS a na BK njegovo ukljucenje. Tako nesto je bilo. Da li ima to na netu negde?
Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Nexon wrote:Шпановићка узела Дијамантску лигу у скоку у даљ. Огроман успех.
Tempiranje forme za OI, ameri su majstori u tome.
- Grobar do groba
Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
prcko wrote:Nexon wrote:Шпановићка узела Дијамантску лигу у скоку у даљ. Огроман успех.
Tempiranje forme za OI, ameri su majstori u tome.
Dopingovanje forme za OI,ameri su itekako majstori u tome.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
riper-u, da li im se javio "izbornik" sa malo vecom analizom na onom njihovom ustasko-kompleksaskom forumu ?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда