Вечити ривали - вести и дискусија
- lost&found
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
I meni je ova 30-ta potpuno nepotrebna, jos sto kaze riper, u trenutku kad nam sve ide na ruku. Procitao sam argumente za i protiv, i iskreno nisam bas ubedjen da smo je zasluzili.
- Zlatiborac
Po uzoru na njih ste i pripisali sebi titulu. A da ne pričam o prvoj vašoj utakmici itd. Banana država svakako. I još ste ispali neki heroji i sportski pobednici. Samo vam je bitno nek se nešto osvaja i gomila, kako i na koji način nije ni važno. Ustalom ima na Vukajliji definicija reči žgadija, pa ako vam je nešto nejasno, na prost način ima objašnjeno.riper wrote:Zlatiborac wrote:Onda i nama nek se dodeli jedna.
Dok ste igrali fudbal, mi smo ratovali pa titula pobede nad fašizmom nama sledi.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Istina, posto vam je pola prvog tima igralo meceve u reprezentaciji NDH i red je da vam hrvatski nogometni savez dodeli jednu titulu . Da vam se zahvale za borbu i zrtvu koju ste dali.
Inace sasvim nepotrebna farsa i ne znam koji je nama kurac da uopste sada trazimo da se ispravljaju neke krive drine decenijama unazad. Meni je bitnije da titule osvajamo u buducnosti i da sa tim titulama radimo nesto u Evropi, a ne ovako da ih gomilamo. Sta je sledece, da jurimo neke predratne titule i rekorde. Nepotrebna gluopst posebno u ovom vremenu kada nam dosta stvari ide na ruku.
Inace profesor Vuletic se jos jednom obratio svojim studentima, imao je zavrsnu rec o povratku Zvezdine titule. Jedini problem je sto ga nismo razumeli jer nije elaborirao na latinskom.
- ultrastito
Zlatiborac wrote:Samo vam je bitno nek se nešto osvaja i gomila, kako i na koji način nije ni važno.
Samokriticnost je odlicna i pozeljna vrlina
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Zlatiborac
Dobro je kad se pronađeš
Како вас није срамота, имате 4 лажне, отете титуле и ви причате о неком поштењу? Може, али прво вратите титуле, вратите стадион и срушите телеоптик. Сад морате јако да подржите Вулетића, Пантића, гтр
- ultrastito
Zlatiborac wrote:Dobro je kad se pronađeš
Ne znam šta bih ti rekao na ovo
преле
преле
04 X 1945
- ultrastito
http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/na ... LPGWJI-pIw
Vicesampioni ALE! Jos kad na ove bodove dodate tabelu Pantica, vi ne da ste u Ligi Sampiona, nego cekate protivnika u finalu
Vicesampioni ALE! Jos kad na ove bodove dodate tabelu Pantica, vi ne da ste u Ligi Sampiona, nego cekate protivnika u finalu
преле
преле
- ultrastito
Jebo sezonu iz snova kad smo (jedva) dobili jedan derbi, a bilo je uslova za ozbiljno nabijanje. Ovakva prilika/sezona se neće ukazati još dugo, dugo...
преле
преле
Ужасна утакмица Милојевића, неки играчи се више баве трибином песмама и дешавањима на социјалним мрежама него фудбалом, Партизан победио више него заслужено.
Ko picke odigrali sva 4 derbija. Kolko se izgubio smek derbija od pre samo koju godnu
Choose Life
ja mislim da niste imali nijednu krštenu šansu
baš malo publike, debili su mogli da stave utakmicu na vikend
baš malo publike, debili su mogli da stave utakmicu na vikend
Imali smo neki jadan pokusaj glavom u prvom koji bi i ja odbranio. I to je to. Bas bas lose.
Mimo teme- kakva saobracajka kod iskljucenja za aerodrom iz pravca bg ka ns. Audi stigo nekog juga, na nista ga napravio
Mimo teme- kakva saobracajka kod iskljucenja za aerodrom iz pravca bg ka ns. Audi stigo nekog juga, na nista ga napravio
Choose Life
Choose Life
Гледам ово саопштење Делија везано за сезонске и за посету, па покушавам да пронађем разлоге за лошу посету на утакмицама.
Прво да кренем од себе - имам осећај да ми је одлазак на утакмице ове сезоне постала обавеза не уживање. Смањио сам редовност на ”мањим” утакмицама, чак ми је и Лига Шампиона било цимање, морам да кренем са посла раније, па гужва у граду, па цимање где паркирати, па гужвање по улазима на стадион. Па онда долазим кући касно јер треба изаћи из те целе гужве, а сутра се устаје рано за посао. Додуше ово ми је прва сезона на западу па макар заобилазим стандаран стискавац на капијама. Јебига мало се и остарило па дупе хоће и нешто комфора, није ми више довољно парче бетона и да стојим у маси.
Затим парадоксална ситуација да смо толико бољи од остатка лиге да то убија било какав такмичарски набој. Дође нека Сурдулица или Врање, и цело пролеће гледам како се мрцваре по терену, само чекам гол или два и судија свира крај. Још сам се и обрадовао поразу од Чуке, само да се нешто промени. Срамота да то кажем али помало ми недостаје оно лудо време са Лукићем, Аџићем и том компанијом где нам је свака победа била злата вредна јер није била загарантована ни против једне екипе. Да је Партизан ове сезоне био конкурент за титулу (јер Раднички то никад није ни био да се не зајебавамо) можда би гледали мало другачији приступ утакмицама јер кикс значи и губитак првог места.
И на крају, популарност клуба у Србији такође убија посету... У Београду има јако мало правих навијача, а много симпатизера. Колико људи није из Београда када је нека већа текма у питању? Притом не мислим на стандардне људе из група већ на те симпатизере. Који се први неће исцимати да дођу у БГ викендом кад се игра мала утакмица.
Прво да кренем од себе - имам осећај да ми је одлазак на утакмице ове сезоне постала обавеза не уживање. Смањио сам редовност на ”мањим” утакмицама, чак ми је и Лига Шампиона било цимање, морам да кренем са посла раније, па гужва у граду, па цимање где паркирати, па гужвање по улазима на стадион. Па онда долазим кући касно јер треба изаћи из те целе гужве, а сутра се устаје рано за посао. Додуше ово ми је прва сезона на западу па макар заобилазим стандаран стискавац на капијама. Јебига мало се и остарило па дупе хоће и нешто комфора, није ми више довољно парче бетона и да стојим у маси.
Затим парадоксална ситуација да смо толико бољи од остатка лиге да то убија било какав такмичарски набој. Дође нека Сурдулица или Врање, и цело пролеће гледам како се мрцваре по терену, само чекам гол или два и судија свира крај. Још сам се и обрадовао поразу од Чуке, само да се нешто промени. Срамота да то кажем али помало ми недостаје оно лудо време са Лукићем, Аџићем и том компанијом где нам је свака победа била злата вредна јер није била загарантована ни против једне екипе. Да је Партизан ове сезоне био конкурент за титулу (јер Раднички то никад није ни био да се не зајебавамо) можда би гледали мало другачији приступ утакмицама јер кикс значи и губитак првог места.
И на крају, популарност клуба у Србији такође убија посету... У Београду има јако мало правих навијача, а много симпатизера. Колико људи није из Београда када је нека већа текма у питању? Притом не мислим на стандардне људе из група већ на те симпатизере. Који се први неће исцимати да дођу у БГ викендом кад се игра мала утакмица.
Jedino sto je sigurno je da ce sledece sezone biti jos gore.
Bravo crno-beli!!!!
04 X 1945
pa kako drugačije