Bio nekad kod Koče ne znam sad kakav jeStrada di vita wrote:Moze li neka propruka za dobar roštilj u Vrnjačkoj Banji?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Strada di vita wrote:Moze li neka propruka za dobar roštilj u Vrnjačkoj Banji?
Poslednjo put kad sam isao po jagnjetinu rekao mi konobar da su i na hipodromu. Rece kako se tamo zove restoran ali sam zaboravio,uglavnom njihovo je pecenje pa eto da znate kome je blize ovamo.жабац wrote:Е сад су је преселили, није више преко пута Гранда, већ пар станица напред.Мислим да иде 601 а иде и неки на 70 бус, е сад који јбм ли га.Види који иде до Сурчина, и можеш са сваким.То ти је у тој главно ј улици, немаш другу, било који бус који иде туда.Одлична печењара, једна од топ 5 сигурно у граду.Узми и погачу обавезно, домаћа, одлична.
MisterNO wrote:Vinz wrote:Дајте неку препоруку за Ниш, да није код РајкаМоже и печење, а може и пица или роштиљ
Нишка Бања, кафана Летња позорница, буцкасти ћевапи и албанска салата (препечен сомун са туцаном паприком).
st.vuki wrote:Poslednjo put kad sam isao po jagnjetinu rekao mi konobar da su i na hipodromu. Rece kako se tamo zove restoran ali sam zaboravio,uglavnom njihovo je pecenje pa eto da znate kome je blize ovamo.жабац wrote:Е сад су је преселили, није више преко пута Гранда, већ пар станица напред.Мислим да иде 601 а иде и неки на 70 бус, е сад који јбм ли га.Види који иде до Сурчина, и можеш са сваким.То ти је у тој главно ј улици, немаш другу, било који бус који иде туда.Одлична печењара, једна од топ 5 сигурно у граду.Узми и погачу обавезно, домаћа, одлична.
E da uzelac1958 wrote:st.vuki wrote:Poslednjo put kad sam isao po jagnjetinu rekao mi konobar da su i na hipodromu. Rece kako se tamo zove restoran ali sam zaboravio,uglavnom njihovo je pecenje pa eto da znate kome je blize ovamo.жабац wrote:Е сад су је преселили, није више преко пута Гранда, већ пар станица напред.Мислим да иде 601 а иде и неки на 70 бус, е сад који јбм ли га.Види који иде до Сурчина, и можеш са сваким.То ти је у тој главно ј улици, немаш другу, било који бус који иде туда.Одлична печењара, једна од топ 5 сигурно у граду.Узми и погачу обавезно, домаћа, одлична.
Uzelac?
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests