Вести
- нуклеарни удар
Re: Вести
Још једна провокација промотера мржње и нестабилности. Оборен јарбол на Романији са највећом српском заставом. Заставу су подигли 17. маја прошле године припадници специјалних јединица ВРС, поводом свог братимљења: "Вукови са Вучијака" из Прњавора, "Пантери" из Бијељине, Специјалне јединице "Пеша" из Брчког, Специјалне јединице "Манда" из Угљевика, "Вукови са Дрине" из Зворника, "Гарде" из Шековића, Јуришни одред из Власенице, "Бели Вукови" са Пала, и Одред МУП-а са Илиџе.
-Вратићемо заставу на јарбол, и уколико буде требало поставити сталну стражу-рекао је један од инцијатора њеног постављања, ратни командант "Вукова са Дрине", потпуковник ВРС Милан Јоловић-Легенда

-Вратићемо заставу на јарбол, и уколико буде требало поставити сталну стражу-рекао је један од инцијатора њеног постављања, ратни командант "Вукова са Дрине", потпуковник ВРС Милан Јоловић-Легенда

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Следећег дана је поново подигнута усправно тробојка српског народа, у инат душману договорена је 24 часовна стража српских вукова, да се однекуд опет не појави прљава лисица!

- нуклеарни удар
одлично брате Мићара!
"Рођаци" = дефетизам .
"Рођаци" = дефетизам .
- нуклеарни удар
нећу због рођака,осетљив је ,одустајем до даљњег а и није ред да се неко радује,недужни мали американчићи ,коме су они нешто скривили?

"I da razumemo da sve nije naše kako smo najlakše sebe učili, ali naravno nije sve ni njihovo, kako oni pokušavaju da pokažu, dokažu", rekao je predsednik.
Deo intervjua koji je predsednik dao danas za Rojters. Odgovarajuci na pitanja u vezi Kosmeta.
Srbi jebem vam mater!
Deo intervjua koji je predsednik dao danas za Rojters. Odgovarajuci na pitanja u vezi Kosmeta.
Srbi jebem vam mater!
Nikodije wrote:"I da razumemo da sve nije naše kako smo najlakše sebe učili, ali naravno nije sve ni njihovo, kako oni pokušavaju da pokažu, dokažu", rekao je predsednik.
Srbi jebem vam mater!
Оклизнуће се он не брини се...
- Кудрави Гаучос
Ајд чисто из спорта да пробамо да погодимо како ће изгледати то "правно обавезујуће решење" (какав плеоназам, најбоље да је правно необавезјуће, хах), које ће по свему судећи да се донесе до краја ове или најдаље почетком следеће године. Прво, решење ће бити донето под окриљем ЕУ и уз одобравање УСА. То из искуства значи да ће то решење поштовати авнојевске границе, и да ће се од нас захтевати да омогућимо Косову пријем у УН. Оно што се може поставити као контратежа, тј уступак нашој страни јесте добијање посебног статуса за оно што данас називамо ЗСО. Ту очекујем неки вид Зе 4 решења, тзв широку аутономију у склопу сувереног Космета. Очекујем и да се та зе 4 прича потеже као аргумент (немој да опет испаднемо глупи, види шта се се све нуди, бла бла). Дакле, најбоље чему можемо да се надамо је нека врста микро Републике Српске у склопу међународно признатог Космета. Имаћемо, тако, још једно решење у коме ми признајемо целовитост и сувереност државе и истовремено гарантујемо нашем народу на делу територије те државе одређени степен аутономије. Истовремено, ово ће бити представљено као подела Космета, иако никакве поделе неће бити а песрспектива останка нашег народа на тој територији биће далеко слабија него оних у РС.
И једна сасвим сигурна ствар- шта год да буде решење, Срби ће се по Космету и остатку Србије возати колима, трубити, махати заставама и шенлучити.
И једна сасвим сигурна ствар- шта год да буде решење, Срби ће се по Космету и остатку Србије возати колима, трубити, махати заставама и шенлучити.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- pustinjska lisica
Колики ће тад резултат бити, 7:0 или 8:0 за нас? Јел важи каш у међународном јавном праву?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Brate da su nasa govna prodala Kosmet to je jasno samo se postavlja pitanje za koliko odnosno za sta? Ajde da su ga dusmani prodali za sav spoljni dug nase drzave, da su ga prodali za nesto opipljivo za nas narod i nasu zemlju pa opet bi im jebo majku ali opet razumeo bi donekle. Ali brate da ti dajes sve za sarenu lazu i propalu EU?? Znaju oni da smo mi vec 20 godina na pogresnom putu samo ne znaju kako da sada kazu e zajbali smo se ajmo sada neki novi put ili ajmo sada sve izpocetka. Mi sa Albancima moramo ili da se dogovaramo ili da ratujemo treceg nema. Ali brate ove klosare sto nam postavljaju zadatke za ulazak u tu sektu EU bi oterao i lupio kontru. Necemo u EU hocemo da budemo Ruska gubernija u srcu Evrope pa da vidimo onda klosare sa zapada kako ce da nam se dodovore?! Da nas bombarduju? Da nam nedaju investicije i fondove? Mislim da kada bi nasu zemlju vodio tvrdji i pametniji lider da bi na mogli da profitiramo od zapadne evrope jer dali bi nam sve samo da nas udalje od Rusa. Moje misljenje.
Тужно је то што Турска преко ноћи пређе границу и почне да гранатира народ по Сирији, и остала багра, а ти не можеш да уђеш са војском у своју територију у своју земљу и да вратиш оно што је твоје кроз векове... То је та "демократија?!"
Доле послати војску и расчистити говна за 24 часа успоставити аутономну покрајину поново и вратити је где је и била.
Курац би мој и једна Нато бомба пала опет на Србију данас 2018 године.
Tако се то ради...
Доле послати војску и расчистити говна за 24 часа успоставити аутономну покрајину поново и вратити је где је и била.
Курац би мој и једна Нато бомба пала опет на Србију данас 2018 године.
Tако се то ради...