Rođaci wrote:ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Зар ти ниси фолксдојчер ?
Rođaci wrote:ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Rođaci wrote:posle onog gola iz auta, treba još jedno 300-400 ovakvih grešaka da se desi da biste bar malo oprali obraz
Kibiców wrote:Faul k'o suza, ne znam sta nije jasno?!
Inace, vi doktori za geometriju, geodeziju i kvantnu fiziku ste naravno analizirali ovaj detalj kako dolikuje. Svojim poprecnim presecima, 3D animacijama i svemu onome sto standardno vec radite.
https://twitter.com/Princ_Albert_rs/sta ... 95488?s=19
Da ne ulazimo u analiziranje senke. Posto da bi bila napolje mora da predje celim obimom, a opet senka baca mrlju sto bi se reklo.
kocka wrote:Rođaci wrote:ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Rođaci wrote:posle onog gola iz auta, treba još jedno 300-400 ovakvih grešaka da se desi da biste bar malo oprali obraz
ultrastito wrote:Rođaci wrote:posle onog gola iz auta, treba još jedno 300-400 ovakvih grešaka da se desi da biste bar malo oprali obraz
![]()
![]()
![]()
![]()
brate...
kocka wrote:Rođaci wrote:ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Rođaci wrote:Bugarin
Senka je na liniji ne van nje tako da je ugao reflektora nebitan. Mislim sta ja dalje da se raspravljam sa tobom. Izgleda da se sa ostalim stvarima slazes samnom. Drago mi je zbog toga.Rođaci wrote:Kibiców wrote:Faul k'o suza, ne znam sta nije jasno?!
Inace, vi doktori za geometriju, geodeziju i kvantnu fiziku ste naravno analizirali ovaj detalj kako dolikuje. Svojim poprecnim presecima, 3D animacijama i svemu onome sto standardno vec radite.
https://twitter.com/Princ_Albert_rs/sta ... 95488?s=19
Da ne ulazimo u analiziranje senke. Posto da bi bila napolje mora da predje celim obimom, a opet senka baca mrlju sto bi se reklo.
leb te jebo
a reflektor je u ravni sa linijom ili ukoso u odnosu na nju?
evo na brzinu:
zamislimo da je olovka linija
dakle, ova loptica se delom nalazi iznad linije, jer pada senka preko nje, sve jasno, još jedna pobeda geometrije sa severakocka wrote:Rođaci wrote:ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Bugarin
Zlatiborac wrote:Za vas smo avangarda.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests