Tilt wrote:brucelee wrote:Trinkijeri nema manje od 600-700.000 godisnje...Odbio je lik i Cedevitu i Croaciju jer je manji ugovor bio.
Kad su Ostoju pitali odakle pare, kaze neka ostane to tajna.
Pametnom jasno... Naravno u realnosti on u stvari trenira kkp jer je partizanovac od malih nogu, Vujosevic i Zoc su mu mentori, sa Todoricem je igrao sah, a polozio je ispit za kosarkaskog trenera sa ispitom "KK Partizan" i platu nije ni trazio, ali je dobio neku sicu, koja mu se u startu duguje, jer je kk partizan antidrzavni element.
Neki novinar je na konferenciji prilikom predstavljanja trenera postavio pitanje kolika je plata. Odgovorio mu je predsednik kontra pitanjem, da će mu reći tačan iznos ugovora ukoliko on kaže jedan iznos u aba ligi (platu nekog trenera) i da je siguran u tu informaciju. Lik nije znao i jbg, ostadosmo svi uskraćeni za tu informaciju![]()
Dalje, rekao je da je jedan deo fiksan, a ostalo su bonusi za rezultate itd.
Znam da je to sve diskutabilno šta on priča i zabole me baš, ali ako nešto već pišeš onda piši kako je rečeno, a ne kako si ti to interpretirao.
Onda je Trinkijeri rekao da se vara svako ko misli da je tu zbog para, da je tu zbog nečeg drugog, posebnog i da nekad pare uopšte nisu važne. Tačnije, pitao je tog novinara "je l' ti zaista misliš da sam ja ovde zbog para?".
Tako je bilo, a sad možeš da imaš mišljenje i ti i ja i bilo ko, samo nemoj biti maliciozan (™Dulo).
Не причам о конференцији за штампу, нисам је ни гледао...неки медиј је питао Остоју пре тога то питање одакле новац и он је рекао да неће да излеће са том информацијом и нека остане тајна како је ккп обезбедио новац. Вероватно исто као и аир пинк