Rođaci wrote:Pantić je psihički bolesnik, Tegeltija je najbolji domaći sportski novinar
jasno je kome treba da se veruje
Zar nije Radulovic?
Rođaci wrote:Pantić je psihički bolesnik, Tegeltija je najbolji domaći sportski novinar
jasno je kome treba da se veruje
enbidzi1 wrote:Šta li su ga tek u Mateje Kežmana sve naučili, ko zna kad ćemo saznati...
https://www.glassrpske.com/sport/svijet/Zvezdina-legenda-objasnila-kako-se-namjesta-utakmica/272455.html
Rođaci wrote:ko? onaj sa Arene?
pa taj je idiot
Moskri wrote:riper wrote:Jebo mater ako nas je neko guzio u poslednje vreme to je bio Napredak. Ali dobro, hvatas se za slamku. U ovih 13 kola, ako se ne varam, Partizan je samo na tri utakmice postigao vise od jednog gola. Ako to nije podatak koji treba da upali neke lampice ja ne znam sta je.
Sa druge strane onaj mali gej trol iz njihove uprave nadje se pametan da komentarise Zvezdin nastup u Ligi sampiona. Ono, kuca ti gori do temelja, pozar guta sve, a ti prozivas komsiju sto mu je prljavo dvoriste. Jer osim Zvezdinih neuspeha u sudaru sa najjacim timovima na svetu u Ligi sampiona, drugu utehu ocigledno nece ni imati.
Управо тако, да ли је то што је нешто изјавио Алкосан, да ли су наше утакмице у ЛШ у питању, небитно, само да је Звезда, јебеш свој клуб, само Звезда, Звезда и на то им се све своди.
Kibiców wrote:Tebi ako je Tegi najbolji novinar onda nemamo dalje sta na tu temu. Tegi, Zeks i Ludi Radule (mada ovo Ludi moze za svakog) je trio za kojim svaka ustanova koja pruza pomoc mentalno obolelim osobama place.
Mislim ne znam kako mozes tako nesto da napises?!?!?
Isto kao da ja kazem da je Milojko nas najbolji novinar. Nidje veze
brucelee wrote:Trinkijeri nema manje od 600-700.000 godisnje...Odbio je lik i Cedevitu i Croaciju jer je manji ugovor bio.
Kad su Ostoju pitali odakle pare, kaze neka ostane to tajna.
Pametnom jasno... Naravno u realnosti on u stvari trenira kkp jer je partizanovac od malih nogu, Vujosevic i Zoc su mu mentori, sa Todoricem je igrao sah, a polozio je ispit za kosarkaskog trenera sa ispitom "KK Partizan" i platu nije ni trazio, ali je dobio neku sicu, koja mu se u startu duguje, jer je kk partizan antidrzavni element.
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests