Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nikodije

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Nikodije » Wed Aug 22, 2018 12:37 pm

prcko wrote:
Nikodije wrote:Pa zar je trebalo da odemo na prvenstvo i tamo da dizemo bune i pokusavamo puc protiv selektora kakav god da je?

Jel moguce da ima ljudi koji veruju u price koje serviraju nakaze iz FSS? Luka Milivojevic hteo da izvede puc? :lol:

Zasto FSS napada Luku i ko je koga prvi napao i zasto? I jedno pitanje za upucene da li taj Ramadani stvarno postoji? Jbt u svakoj corbi on je mirodjija. Nekako deluje kao imaginarni lik koji je valjda kriv za sve...

Moskri

Postby Moskri » Wed Aug 22, 2018 1:37 pm

Први је ФСС редом напао све играче сменом Муслина, скидањем траке Банету чиме су срушили све што су ови градили у квалификацијама, а ето, једино је Лука имао муда да их испрозива јавно и зато су га узели на зуб, јебо им ја све, од Кокезе до Крстајића.

pertla

Postby pertla » Wed Aug 22, 2018 9:58 pm

koliko sam mogao da vidim, navijaci ajaksa su gadjali i polivali picem igrace dinama iz kijeva dok su slavili izjednacujuci gol.ako sam ja video, sigurno su i one ustase iz fare kare ili kako im se vec zove organizacija.zivo me zanima koliko ce utakmica bez publike dobiti
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

pertla

Postby pertla » Wed Aug 22, 2018 10:48 pm

evo i fina svajcarska gospoda gadjaju zagrebacke modre ustase, verovatno i njih ceka kazna :(

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Aug 22, 2018 11:31 pm

brate pravnik si, znaš zašto ste kažnjeni :D

pertla

Postby pertla » Thu Aug 23, 2018 8:26 am

Vise sam ostrasceni ciganin nego pravnik :) nisam bas imao vremena da detaljno pratim proces,iako sam citao ona dokumenta farea kad su onomad okaceni ovde.

O uefi sve najgore u svakoj prilici,nevezano sto nas jebu kad i kako stignu

idemoo

Postby idemoo » Fri Aug 24, 2018 9:58 am

Јел то џокер опет мора да гура гуме па не може да игра за репрезентацију?

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Aug 24, 2018 10:34 am

Ma da Joker ima pametnija posla nego da igra za Srbiju. Opet ce ga masa pljuvati a masa braniti jer boze moj milioni su to....Mada mi imamo igrace za 3 ekipe tako da sam ja opusten sto se tice basketa. Ako se svi ostali koji su pozvani odazovu to je to. Videli smo da Sale kada skroji ekipu od bilo kakvih igraca on ode do finala.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Fri Aug 24, 2018 3:04 pm

Ја не знам кој је више људима с Јокићем. Па Теги је још пре пар месеци рекао да чисто сумња да ће Јокић више играти за репрезентацију :mrgreen: а и шта ће нам нови Стојаковић? Њему, Ракочевићу, Радмановићу и Јарићу забранити приступ свему што подсећа на терен за баскет у Србији. Због одбијања играња за репрезентацију и свих пичвајза који су ови остали правили 2005. Уместо да се с таквима заувек раскрсти, ми их зовемо на кампове или им дајемо функције, као Ракочевићу

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Fri Aug 24, 2018 3:11 pm

Realno je besmisleno cimati nba igrace za kvalifikacije i evropska prvenstva ali za sp i oi im treba jebati majku ako se ne odazovu

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Aug 24, 2018 3:29 pm

Baš vala. Čovek je glavni igrač NBA franšize, i to samo zbog svog talenta, fizikalije su mu i dalje takve da izgleda kao jegulja i to mora da reguliše. Jebene kvalifikacije, možeš misliti.

idemoo

Postby idemoo » Fri Aug 24, 2018 4:51 pm

Ако не игра квалификације, онда јебига не треба ни да буде позиван кад се скида кајмак, тј када се пласирамо на првенство. Боље да завршимо као осми али са играчима који су поштено зарадили тај пласман него са звездицама које не стижу од силног тренинга да се појаве на једној утакмици. Капирам да се ту врте милиони али његова би требало да буде последња, а он неће. Што је поштено - неће да игра, паре су му на првом месту, никакав проблем, верујем и да би већина нас прво узела кинту. Али врата репрезентације остају затворена.

kocka

Postby kocka » Fri Aug 24, 2018 7:37 pm

Паметан човек. И не треба да игра, шта ће му то у животу ?

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Aug 24, 2018 9:58 pm

Ne treba da igra na evropskom jer nije igrao kvalifikacije? Znaci Ronaldo ne treba da igra finale ls jer nije igrao protiv apoela u grupi?
Nek on napreduje sto vise tamo za najjace utakmice,a mi ako nemozemo Estoniju da dobijemo bez Jokica...e vala znas sta....

idemoo

Postby idemoo » Sat Aug 25, 2018 12:18 am

Имамо изгледа другачије ставове. Роналдо неће играти против Апоела јер је тренер тако одлучио. Ако се укаже потреба, ући ће у игру. Јокић је одјебао репрезентацију зарад личне користи, што је опет кажем ок али не може да добије позив за такмичење за које му је неко други сервирао на тацни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Aug 25, 2018 7:54 am

Pa sta znam,ima i to smisla. Al nekako mi logicnjje da se usavrsava tamo dok nam stvarno nebude trebao.
Da izadje jednom ta petorka
Teodosic,Bogdanovic,Bjelica,Jokic,Marjanovic i nek ne dolaze posle.

Nikodije

Postby Nikodije » Sat Aug 25, 2018 9:56 am

Đole, sine, šta radiš?

- Evo me u kafiću, treneru, odgovara.

Da li bi igrao za Univerzitetsku reprezentaciju?

- Kako da ne.

Da li možeš da mi pošalješ na mejl kopiju pasoša i sliku?

- Zvaću mamu za kopiju pasoša da slika, pa da mi prebaci na Viber... A šta ćemo za sliku kada treba bela pozadina?

Ima li, sine, tu WC?

- Ima treneru.
Nasloni se, Đole, i slikaj se i sve mi prosledi.

- Treneru morate da javite Marku Ivanoviću, direktoru Borca, da me pusti, a još nisam primio platu, pa nemam čime za Beograd.

Sine, dođi, mi ćemo platiti kartu. Zovem Ivanovića i on iz prve daje zeleno svetlo i ne razmišljajući reče: "To je svetinja, sa time se ne igra". U minut do 12 stiže Đoletova dokumentacija i eto nam pleja. Dobro je, ima nas 13 - odahnuo je Todorović.

Mozemo da budemo zadnji ili da ispadnemo iz kvalifikacija ja bih za tu reprezentaciju navijao , a ovakvim ljudima koji su mozda kosarkaski slabijeg kvaliteta skandirao ime i prezime celu jebenu tekmu! Mislim da se vecina sa ovog foruma slaze.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Aug 25, 2018 10:39 am

ma da, daj da Jokić igra i kvalifikacije i prijateljske i sve te budalaštine koje mogu da iznesu i slabiji igrači, samo da Srbin ne posumnja u njegovo srpstvo, nema veze što treba posle crknut da igra celu sezonu u NBA kao glavna zvezda jedne ekipe, a taj slabiji u Megi ili Unikahi ili tako negde

iz NBA još dolaze Bogdan, koji je prošle godine igrao u rekreativnom Sakramentu, Bjelica, koji je imao desetak minuta po utakmici kad je Batler bio zdrav, Marjanović, o čijoj minutaži sve znamo i Teodosić, koji je pola sezone bio povređen, ako uopšte on i bude došao

podrška somborskom geniju

Nikodije

Postby Nikodije » Sat Aug 25, 2018 11:17 am

Rodjo ja sam za to da Jokic uopste ne igra. Neka decko stasa i ojaca i neka pruza dobre partije u NBA ipak je on jedan od glavnih igraca tamo, kako ti kazes glavna zvezda. Nemoj slucajno da tamo nesto manjka, e Srbijo medju sljivama...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Aug 25, 2018 1:07 pm

Моја комуњарска идеја носталгичарско идеалистичког типа- ко оде НБА, пожели му се све најбоље, и за репку ћао здраво. Идеш друже да се бавиш другим спортом, они своје такмичење (не без основе) називају првенством света, имају тотално другу димензју свега тамо. За завршне турнире светског и Олимпијаде оставити могућност да се на захтев може уврстити на списак ако си у НБА, јер ту долазе и Амери, за Европско, немаш шта да тражиш да долазе, који ће мој ту ти играчи, пресмешна прича. Свакако се нико не одазива, срозава се све, и нема никакве потребе за тако нечим. Поготово што ови СУБНОР-овци из ФИБА праве неки суманути календар, ниђе везе, стварно је тотално нереално да неко из оног циркуса дође у Нови Сад да игра са Немачком у јулу.

У суштини волео бих да се НБА што више удаљи од свега што је остатак кошарке у свету, а дешава се потпуно суротан процес, захваљујући задртости и неспособности ФИБА-е и мутљавинама УЛЕБ-а.

Спарта Праг кажњена за пич инвејжн прекидање утакмице- једна текма без публике и 100к. Нису певали Занине песме, иначе је свашта могло да буде.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Return to “Само опуштено”