Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
DRINK

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby DRINK » Sun Jun 24, 2018 9:28 pm

Utakmicu smo definitivno izgubili zato sto su se igraci bez lopte kretali katastrofalno. (trcali jesu, ali ne tamo gde treba) Za napad nismo imali snage posle 60. minuta... Dali smo gas u prvoj trecini prvog poluvremena, propustili 2,3 sanse, povukli se i cekali kontru, na sredini terena nismo postojali, Matic i SMS katastrofalni i to je to, kada dva nasa najbolja igraca od kojih nam zavisi igra odigraju lose tu nema sta da se prica... Ako psihicki ne potonu, onakav Brazil mozemo da dobijemo, ali jedino se plasim da Brazil nece biti onakav u odlucujucoj utakmici za nastavak SP.

фикрета

Postby фикрета » Sun Jun 24, 2018 9:51 pm

poljska kolubija sudar dve drage reprezentacije,zao mi je sto jedni ispadaju
poljaci siroti
uvek odrade fenomenalno kvalifikacije i nikad nista ne naprave na turniru

chevanton

Postby chevanton » Sun Jun 24, 2018 11:01 pm

Poljaci ocaj zivi,dosad najvece razocarenje bar meni.Kolumbija odlicna,ovaj iz juventusa ih je pojeo po desnoj strani...

Nikodije

Postby Nikodije » Mon Jun 25, 2018 7:43 am

Brazil vise nije onaj stari, koji je gazio sve pred sobom do nekog polufinala ili finala, ovaj moderan Brazil je skup jakih igraca koji igraju u jakim klubovima ali totalno ne uigran, ne ukomponovan, vodjen vrlo slabo sa klupe. Ali problem je sto satirano cigance moze da uzme loptu i sam da predje nasu odbranu i izbusi stojketa. Ostaju jos Hesus i Kutinjo koji su dobri igraci ali do sada nisu pokazali nista. I naravno Marselo o kome ne treba trositi reci. Dakle ima sanse ako mi odigramo utakmicu zivota a oni ispod proseka, onda je pobeda blizu. Sto se tice taktike vec je i sam selektor izjavio nesto u fazonu protiv Brazila se sve ekipe brane, tako da cemo pokusati iz kontre da dodjemo do prilika za gol. Nzm koliko je pametno braniti se protiv brazila i onda zadnjih 15 min pokusati dati gol jer ja ne znam ko ce mu odraditi kontru? Mitar tesko... Ajde neka odigraju sto bolje mogu pa neka bude sta bude. Ja sam zadovoljan za sada i posle glupog i teskog poraza od siptara vidi se pomak u igri i pristup samoj ekipi.

santamarija

Postby santamarija » Mon Jun 25, 2018 1:18 pm

Мићара wrote:Судија - 50% ток утакмице, не можеш поредити СП и нашу лигу то је огромна разлика, али сецкање и вађење жутих тако лако, да у року од 7 минута поделиш 3 жута картона везним играчима, а другој екипи ни један током читавих 90 мин... Ја не знам да ли треба даље нешто да објашњавам шта се ту деси, ако си икада играо велики фудбал, знаш о чему причам... Погледај утакмицу поново и видећеш колико се они ударају 2 полувреме... И мислим да можемо много добро да одиграмо против Бразила, а на ову шиптарију да заборавимо...
Ma nije se moj komentar odnsoio na susdjenje na nasu utakmicu. Jasno je da su zuti kartoni uticali vise nego penal ,nego cela poenta je da se mi zalimo na sudjenje ,tj odredjeni ljudi iz naseg saveza a kod nas se svasta radi . Zato sam ovaj klip postavio. Nije ni bitno, ne ocekujem nista protiv Brazila,jer igraju sto puta brze od nas,i sa nasom sporom odbranom nemamo sta da trazimo. Mozda na neku kontru,ako izdrzimo do 80 minuta i onda u zadnjih 10 minuta pokusati opet kao protiv siptara,pa sta nam Bog da. Naravno,ne na ovako glupav nacin sa ovim izmenama.

riper

Postby riper » Mon Jun 25, 2018 1:43 pm

Gledam malo najave, u glavama su fudbaleri tek sada ostavili svajcarske baliste i okrenuli se Brazilu. Lepo je sto shvataju vaznost utakmice i sto se loze. Ipak, ja nisam pristalica nekih velikih reci, vec dela. Vidim da se salju mocne poruke i sve to, ali iskustvo sa fudbalerima nas je ucilo da iza tih snaznih najava najcesce ne stoji zeljeni rezultat. Nisam pristalica onog americkog fazona gde neki trener mocnim govorom nadahne igrace i ovi onda izadju na teren daju trojku sa pola terena u poslednjoj sekundi. To je za holivud.

Motivacioni deo je bitan, ali ako nemas ono sto je osnovno, a to su taktika, plan i disciplina, onda motivacija ne moze da bude presudna. Verujem da ce nasi trcati kao ludi, bas zbog svega sto se desilo, ali i sto je protivnik brazil. Ali postoji ono cemu smo toliko puta prisusvovali, a to je ono famouzno „da sagore u zelji“. To su one situacije kada zaista igras motivisano, ali ti ne ide, jer je protivnik bolji i prisebniji. Dakle neka nasi pre svega budu racionalni, hladnokrvni, da se ne trose na gluposti.

Ako vidim igru koja je takmicarska i gde cemo se zaista peglati sa brazilcima, onda neka ih sa Mundijala ispratimo sa aplauzom. Sve vise od toga je fantazija, nije nemoguce, ali je malo izgledno.

idemoo

Postby idemoo » Mon Jun 25, 2018 3:13 pm

Мислим да не можемо да победимо Бразил јер једноставно не умемо да сачувамо резултат. Можда и дамо гол, чак можда и поведемо, али онда следи бункер какав није виђен одавно. Улази се у 88-ми минут, одбрана кикса и то је то, већ виђено све.

Мислим да ће ме овај пораз против шиптара још дуго пећи и више ни не пратим светско са истим жаром, већ како један мој колега каже, празне душе. Оно пратим текме али без неких емоција.

Али ајд, нису ни ти цигани бразилци неки ванземаљци а нису ни у некој топ форми, ред је и нама неко чудо да се деси а не нон стоп да памтимо судије као фактор испадања.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Jun 25, 2018 3:27 pm

Шанса коју има ова генерација је невероватна, услови су претешки, али добитак је сумануто велик. Реалан и очекиван сценарио утакмице је да се добро држимо првих 15мин до пола сата, да након тога попустимо, примимо гол и да се после тога предамо и доживимо рутински пораз а можда и катастрофу.

Али то не мора да буде тако, 11 на 11. Ови наши говнари су добили за себе 16тину финала против Бразила, у којој им чак не игра икс највероватније. Дај да видимо од чега су. Избацуј те прнме из Русије.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jun 25, 2018 3:56 pm

nama je najbolje da povedemo u 93. minutu i da se igra do 94. minuta. sve pre toga je rizicno :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

CREW pg

Postby CREW pg » Mon Jun 25, 2018 3:58 pm

Bolje da odma svira kraj sa centra :mrgreen:
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jun 25, 2018 3:59 pm

sto ne poslase dron u 5. minutu protiv siptara, svajcaraca...mater im svajcarsku...siptarsku
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Mon Jun 25, 2018 5:00 pm

Jel stvarno očekujete od trenerskog analfabete Krstajića da ima plan kako pobediti Brazil? Sve i da nam igra nerešeno, mi nemamo kadar da igramo na 0-0 90 minuta i da tražimo šansu iz kontri...protiv šiptara nismo jednu krštenu kontru dobro izvukli, a imali smo brdo prilika. Mi imamo snage za možda 20 minuta dobrog presinga i agresivnosti, posle toga kreće smušenost i psihofizička letargija. Da ne pričam što bi morao da bude lajfkouč par ekselans da digne moral ekipi posle onakvog poraza od šiptara. Bojim se da su svi uslovi takvi da ćemo izaći na teren bez ideje i saglasnosti da li napasti ili se braniti, nešto ni tamo ni vamo i da ćemo biti masakrirani.

Morbid

Postby Morbid » Mon Jun 25, 2018 6:57 pm

Ako oni dobiju Brazil, ja Krstajiću prepisujem svu imovinu kojom pravno raspolažem. Bukvalno sve.

Pre će ujke priznati da su Srbi
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Далтон

Postby Далтон » Mon Jun 25, 2018 7:39 pm

(Street Force / Curva Orientale)

Swallow

Postby Swallow » Mon Jun 25, 2018 9:08 pm

Iskreno, bez ikakvog loženja u prazno ipak verujem da imamo igrački kadar dovoljno kvalitetan i same igrače svesne uloga i težine utakmice i po prvi put ne sumnjam da će izginuti na terenu, ali ono što me najviše plaši i što će biti presudno zbog čega ćemo verovatno spakovati kofere nakon odigrane utakmice je figura koja stoji iza ove jedanaestorke a to je jadni, bedni, neuki, ograničeni Krstajić kojem je uvaljen vruć krompir i kojeg možda i ne treba kriviti jer on jednostavno čovek nema trunke iskustva da se nosi sa najvećim takmičenjem, pride kada dodamo važnost ove utakmice mislim da tu nemamo šta da tražimo, jednostavno on nema strategiju za ovaj momenat, nije dostojan ove utakmice i on ovo ne može da vodi i zbog njega ćemo izgubiti utakmicu, koliko god sumanuto i vanfudbalski bilo najbolje bi bilo da pusti ljude da sami izađu na teren i rade po svojoj volji da odigraju utakmicu kao sa drugarima u kraju, verujem da bi imalo više efekta, ovako njegova suicidna taktika na neke polu kontre i kontre će nam se samo obiti o glavu Brazil će to znati da prepozna i što je najgore iskoristiće to i bojim se katastrofe koji ćemo da doživimo ni krivi ni dužni, opet naglašavam ovo veze nema sa igračkim kadrom jer su mahom svi pokazali napokon da im je stalo do reprezentacije i posle svih ovih dana poraz od ovih kozojeba i dalje boli, ali igračima ništa ne zameram, ceo ceh pripisujem žvalavom majmunu Krstajiću! Dakle da izađemo ravnodušno da odigramo partiju fudbala pa šta nam Bog da, e sad da imamo ovu ekipu i ovakog čoveka https://www.youtube.com/watch?v=mcAy7iW1fao to bi bila već druga priča, tada bih možda i položio nadu da ćemo sasvim sigurno izbaciti ciganšture raspale.Bilo kako bilo deo mene i dalje veruje da idemo dalje, ali takođe verujem i u ovo gore ispisano.Sve u svemu idemo da probamo, nemamo šta da izgubimo!

chevanton

Postby chevanton » Mon Jun 25, 2018 11:02 pm

Au sudije jednostavno nije smeo da ronaldu pokaze crveni,sta vredi var kad nema hrabrosti...

pertla

Postby pertla » Mon Jun 25, 2018 11:17 pm

ma kakav crveni, smesno.velike zvezde su generalno zasticene, ali ono nema veze sa crvenim kartonom.po meni iranci su previse energije potrosili na razgovor sa sudijama, bolje da su se koncentrisali na igru
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Jun 26, 2018 5:59 am

Хоће ли на Откритије Арени, да се открије српски фудбал :idea: :?:

prcko

Postby prcko » Tue Jun 26, 2018 12:05 pm

Sutra utakmica decenije a mi jos nismo poceli sa lozenjem? :mrgreen:

Return to “Само опуштено”