Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Биће наредних дана врло забавно читати веснике, ретардизме и остале партизаизме. 

Ma ipak je pobeda slika sa ciganjskog zvanicnog twitera il cega vec, sa bahatim "ukoliko je, ipak, neko imao dilemu" a ono neki kretenski nacrtao proizvoljne linije

najjače je što Arena inače ima kameru u liniji
https://www.youtube.com/watch?v=7zkp6ms1QPM
https://www.youtube.com/watch?v=7zkp6ms1QPM
Па наредио им вучић да је угасе. 

Da ne mudrujem previse o derbiju, nakon utakmice svi kolektivno da odu u crkvu i svecu da pale. Kako smo mogli da prodjemo ovo je ravno pobedi. Sam gol, da li je presla gol liniju ili ne, pa naravno ovo je povod za novi internet okrsaj. Ja reko da jeste, Mustafa da nije, koga vise boli kurac, gol priznat, bod nama i dovidjenja. Partizan nas razbio takticki i daleko vecom borbenoscu. Ipak, mnogo je bilo derbija da bolji na kraju nije i pobedio. Secamo se onog prosle godine nakon sto smo mi eliminisali Krasnodar a oni Videotom. Na Marakani Borjan bio neocenjen jer nije postojao sut na nas gol. Mi imali precku i jednu stopostotnu. Mozemo mami i tati da se zalimo sto nismo pobedili.
Ako je nesto dobro izaslo iz celog derbija, to je sto ce Mustafa i zvanicno da se ispise iz knjige srpskih drzavljana.
Ali u senci derbija ostade nas nastup na ovom ABA Super kupu koji smo izdominirali u Laktasima. I to mislim ozbiljno izdominirali, jer smo manje vise rutinski dobili sve tri utakmice. Ovo mirise na dobro, cini se da je tim skocnan a da je ovaj Tomic ozbiljna trenerska njuska, sigurno bolja od Alimpijevica. Prva recenica (ili druga) nakon sto smo sinoc odlomili Buducnost bila je da on nije sasvim zadovoljan i da ima tu jos da se radi. I verujem da je tako.
Cini mi se da je ovo bolje selektovana ekipa, da smo puni na svim pozicijama, a da smo posebno jaki na centru. Ovo jeste bio neki superkup kao uvod u takmicenje, tako da utakmica nije ni potpuno takmicarska ali nije ni revijalna. Videcemo kako ce se ovo odvijati, jer je prvi put da su sva cetiri tima (Zvezda, Partizan, Buducnost i Cedevita) ozbiljno ulozili u ekipe i da je takmicenje ove godine kvalitetnije nego prethodnih godina.
Ako je nesto dobro izaslo iz celog derbija, to je sto ce Mustafa i zvanicno da se ispise iz knjige srpskih drzavljana.
Ali u senci derbija ostade nas nastup na ovom ABA Super kupu koji smo izdominirali u Laktasima. I to mislim ozbiljno izdominirali, jer smo manje vise rutinski dobili sve tri utakmice. Ovo mirise na dobro, cini se da je tim skocnan a da je ovaj Tomic ozbiljna trenerska njuska, sigurno bolja od Alimpijevica. Prva recenica (ili druga) nakon sto smo sinoc odlomili Buducnost bila je da on nije sasvim zadovoljan i da ima tu jos da se radi. I verujem da je tako.
Cini mi se da je ovo bolje selektovana ekipa, da smo puni na svim pozicijama, a da smo posebno jaki na centru. Ovo jeste bio neki superkup kao uvod u takmicenje, tako da utakmica nije ni potpuno takmicarska ali nije ni revijalna. Videcemo kako ce se ovo odvijati, jer je prvi put da su sva cetiri tima (Zvezda, Partizan, Buducnost i Cedevita) ozbiljno ulozili u ekipe i da je takmicenje ove godine kvalitetnije nego prethodnih godina.
- CamoSurprise
Sad malo hladnije glave...Na stadionu naravno da se nije videlo i naravno da smo je.bali majku sudiji, ali na osnovu snimka koji kruzi netom, čisto je sviranje kur.cu da neko sa 100% sigurnosti tvrdi da li je gol ili nije. Nije to toliko ni bitno, ali poenta je da se sumnjive situacije na derbiju odsude u korist zvezdane.
Zašto je sinoć priznao gol kad je mogao i da ga ne prizna? Gde bi peti sudija da promeni odluku glavnom kad je čovek centrirao sa reklame? Što smo mi čekali penal na derbiju dvadeset i kusur godina, a ne vi ?
Dugi su koreni i rezon sudija je - dok je utakmica u toku odsuditi da se ne zamerim zvezdani, a posle ćemo da gledamo snimke i raspredamo šta je i kako bilo.
Zašto je sinoć priznao gol kad je mogao i da ga ne prizna? Gde bi peti sudija da promeni odluku glavnom kad je čovek centrirao sa reklame? Što smo mi čekali penal na derbiju dvadeset i kusur godina, a ne vi ?
Dugi su koreni i rezon sudija je - dok je utakmica u toku odsuditi da se ne zamerim zvezdani, a posle ćemo da gledamo snimke i raspredamo šta je i kako bilo.
Gilajdza RIP
- ultrastito
[youtube]http://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=eObyfX9VFzE[/youtube]
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ni tu se ne vidi da li je gol za cigalaktikose
elem, ovakve utakmice i sve što se dešava oko njih su idealne za sve one koji traže da se ljudi poput Vidića, Stankovića, Mijatovića, Jovetića itd. vrate u PFC ili CZ i tu odigraju svoje oproštajne sezone
elem, ovakve utakmice i sve što se dešava oko njih su idealne za sve one koji traže da se ljudi poput Vidića, Stankovića, Mijatovića, Jovetića itd. vrate u PFC ili CZ i tu odigraju svoje oproštajne sezone
Brate bolje da nam se ne vracaju. Kakvi su nam se vracali, bolje da nisu. Poslednji medju njima Lune i grbavi Andjelkovic. Nego da li ima vest, jel Mustafa bacio pasos na lomacu. Rece da nam se zbog ovakvih stvari (cistog gola) desavaju one protiv Svajcarske. Zbog cega nam se dogodilo onda ono protiv Australije kada je primio gol po zemlji sa vise od 20 metara i sto ga je minijaturni Kejhil lobovao glavom na gol liniji.
ma dobro, ne mislim na likove poput Lole, Anđelkovića, Babovića, Nece Tomića i sličnih mediokriteta, nego na igrače koji su igrali na najvišem nivou
Свако ко изјави да је 100 посто убеђен да ли је гол или није је острашћени циган или гробар. Из снимака и разних цртања линија не може да се види јасно да ли је прешла целим обимом. Свакако јесте прешла гол линију, доказ за то је по мени што је након одбијања од руке Стојковића лопта пала на гол линију, значи он јесте њу истерао ван, али да ли је прешла ЦЕЛА е то је питање свих питања и немогуће доказати са тренутним видео материјалом. Још једна ствар, обратите пажњу где стоји пети судија који је сигнализирао погодак. Једно пола метра далеко од гол-аут линије, и једно 7-8 метара далеко од стативе. Превише лош положај за тако сигурну одлуку.
gilajdza wrote:Sad malo hladnije glave...Na stadionu naravno da se nije videlo i naravno da smo je.bali majku sudiji, ali na osnovu snimka koji kruzi netom, čisto je sviranje kur.cu da neko sa 100% sigurnosti tvrdi da li je gol ili nije. Nije to toliko ni bitno, ali poenta je da se sumnjive situacije na derbiju odsude u korist zvezdane.
Au brate...nemojte ljubim vas.jel treba mi da podsecamo milijasev ofsajd koji nije bio bar 2 metra?ili sto je jojic sam sebi svirao penal(doduse ne u derbiju)?evo ja nikad nisam video slican slucaj a bas mnogo gledam fudbal.penal nad kaduom itd.
Realno nemoguce je reci jel gol ili nije,meni izgleda kao da jeste ali ni ja nisam ni blizu siguran.
Sta kaze mustafa apatrid,kako ce on sad bez pasosa?taman se primirio par godina,davao prilicno smirene i odmerene izjave.
Steta sto utakmica nije bila malo kvalitetnija,po zelji i agresivnosti partizan zasluzio pobedu,slicno kao mi prosle godine,samo sto smo mi na vreme dali i drugi gol pa nismo dozvolili da bude nedoumica
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
искрено мени је синоћ то изгледало на прву као гол, из свих могућих углова то је више гол него што није, једино што нема те камере на линији па да буде и дефинитивно, али ево нека ми неко објасни да гледањем било ког снимка може да тврди да то није гол и да лопта није у целом обиму прешла гол линију...
Ко то тврди, онда стварно... на страну што је оно била ужасна игра Звезде и што по мени смо и заслужили да изгубимо, не толико колико је партизан био бољи, него колико су играли без икаквог елана, острашћености икакве жеље и хтења, ичега... Да је партизан иоле бољи оно би јуче глат добио са 2,3 гола разлике.
Мустафа је мустафа, одличан голман, добар поготово за утакмице овог типа и оне које су битне, међутим још једном је показао да је будалетина на куб, иако је деловало да се смирио и унормалио.
Баш баш лош дерби. У сваком погледу ништа специјално... од оног ружног лавора, са оним барикадама на свака 3 метра, до лошег терена, до очајне по мени атмосфере, па све и до игре у којој је партизан реално одиграо доста боље, у ствари не боље, него су показали да су више хтели.
Ко то тврди, онда стварно... на страну што је оно била ужасна игра Звезде и што по мени смо и заслужили да изгубимо, не толико колико је партизан био бољи, него колико су играли без икаквог елана, острашћености икакве жеље и хтења, ичега... Да је партизан иоле бољи оно би јуче глат добио са 2,3 гола разлике.
Мустафа је мустафа, одличан голман, добар поготово за утакмице овог типа и оне које су битне, међутим још једном је показао да је будалетина на куб, иако је деловало да се смирио и унормалио.
Баш баш лош дерби. У сваком погледу ништа специјално... од оног ружног лавора, са оним барикадама на свака 3 метра, до лошег терена, до очајне по мени атмосфере, па све и до игре у којој је партизан реално одиграо доста боље, у ствари не боље, него су показали да су више хтели.
Па рече глупави мустафа да је ИЗВАДИО лопту, одакле је извадио ако није ушла?
- ultrastito
bar preko tva je izgledalo da je teren u losem stanju. e sad...da li je stvarno tako, pojma nemam
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
enbidzi1 wrote:Ma ipak je pobeda slika sa ciganjskog zvanicnog twitera il cega vec, sa bahatim "ukoliko je, ipak, neko imao dilemu" a ono neki kretenski nacrtao proizvoljne linije![]()
Mislim da imamo novog pobednika.

https://www.instagram.com/p/BoG1kxCgVfe/?hl=sr
Ove 2 situacije imaju nesto zajednicko. Ako nije gol, onda je penal. Na igrici zbog igranja rukom, a sinoc zbog ociglednog faula nad Boacijem. Mada se povlacenje Boacija za dres na JNA ne sudi kao penal jos od onog finala kupa.prcko wrote:enbidzi1 wrote:Ma ipak je pobeda slika sa ciganjskog zvanicnog twitera il cega vec, sa bahatim "ukoliko je, ipak, neko imao dilemu" a ono neki kretenski nacrtao proizvoljne linije![]()
Mislim da imamo novog pobednika.![]()
https://www.instagram.com/p/BoG1kxCgVfe/?hl=sr

Da ne trujem onu temu na navijackom delu, odakle zastava YB na obe tribine?
Grupa je na istoku, na jug je doneo pojedinac koji je na jugu kod koga je bila ta stara zastava 
"Zanimljivo" dešavanje posle tekme na atletskoj stazi, sto neko reče cigani i braću napadaju 2 na 1
al nisu se proslavili 

"Zanimljivo" dešavanje posle tekme na atletskoj stazi, sto neko reče cigani i braću napadaju 2 na 1