Kako bre stubhub, ako nisu na zvanicnom sajtu pustili ulaznice?
Mislim da je 10h bilo ranije ....Nego sto nisi clan kluba?pertla wrote:Jel ima neko ideju u koliko sati sutra pustaju karte za online prodaju?
Valjda u utorak.pertla wrote:Jel ima neko ideju u koliko sati sutra pustaju karte za online prodaju?
Kibiców wrote:Mislim da je 10h bilo ranije ....Nego sto nisi clan kluba?pertla wrote:Jel ima neko ideju u koliko sati sutra pustaju karte za online prodaju?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ma zajebavam sepertla wrote:Kibiców wrote:Mislim da je 10h bilo ranije ....Nego sto nisi clan kluba?pertla wrote:Jel ima neko ideju u koliko sati sutra pustaju karte za online prodaju?
Clan sam kluba negde od 2001. recimo,ali nisam placao clanarinu redovno
pertla wrote:Kibiców wrote:Mislim da je 10h bilo ranije ....Nego sto nisi clan kluba?pertla wrote:Jel ima neko ideju u koliko sati sutra pustaju karte za online prodaju?
Clan sam kluba negde od 2001. recimo,ali nisam placao clanarinu redovno
Ma kakva crna numerisana sedista?! Ustvari moze gore u galeriji B, VIP lozi i ostalim sranjima gde mi obicni smrtnici ne zalazimo. Nema od ta posla nista. A druga stvar sto ce biti 4-5 hiljada ljudi vise od prodatih karata. Panduri redovno uvode ljude bez karte, dal za kintu dal ovako. Nejasno mi je da klub to ne moze da resi.prcko wrote:Sad su bas naglasili da moraju da se zauzmu numerisana mesta, al realno nema nista od toga.
Dodjem do kraja i kaze odbijeno - vreme za transakciju isteklopertla wrote:Da li je neko uspeo da kupi kartu preko neta?
pertla wrote:Ja uopste ne mogu da izaberem ulaznice.prvo mi sat vremena ucitava stranicu,pa kad konacno udjem i ulogujem se samo stoji ona slika sa danasnjim datumom
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests