A otisao tamo posto u Zvezdi ima malu minutazu. Ko ga jebe, i ovaj Simic sad. Kurac bih ga ja vratio. Jankovic, Simic, Adzic.....fuck_off wrote:Ni u protokolu...
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
A otisao tamo posto u Zvezdi ima malu minutazu. Ko ga jebe, i ovaj Simic sad. Kurac bih ga ja vratio. Jankovic, Simic, Adzic.....fuck_off wrote:Ni u protokolu...
ultrastito wrote:ja se iskreno nadam. da prodjemo suduvljane lude, ove trnovcane, pa da imamo jevropu u dzepu.
milion puta sam do sada napisao i rekao, put sampiona u kvalifikacijama za ligu sampiona je milion puta laksi od kvalifikacija za kup uefa.
Kibiców wrote:I kada mu istekne pozajmica ostaje 60-40%. Od tih 40% 25% je Romi a 15% menadzeru ili obrnuto ne secam se sad.
Od tih 60%, 2% ide savezu, 5% ide na onu trening kompezaciju ili kako se vec zove, ima tu porez ali ne znam ko placa i ima tu jos nesto sigurno. Suma sumarum 50% je nase kad god da ode.
edit: razlika je samo sto dok je pozajmljen kod nas njega prodaje Roma ne mi, to je ona Terziceva prica da ne mozemo da prodamo Radonjica do tad i tad
A smeju se Covicu kad kaze da je na Lesoru zarada 650k€.ultrastito wrote:ali djukic kakav je kralj, trazi 400000e
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests