Вечити ривали - вести и дискусија
- Кудрави Гаучос
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Гледао сам извештај са мечева Апоела и те неке Сурдулице, оно је надреално да Апоел није прошао. Мислим да одиграју још 20 двомеча, све и једну би их Кипрани избацили.
Што се наше утакмице тиче, било је јако тешко, али и разумљиво, ови су брзи, спремни и одлични у скоку, и у пуној форми. Таквим тимовима је без правог шпица тешко пробити аутобус, поготово с припрема такорећи, а ми смо кренули с Беном на шпицу. Контам да би наше екипе остваривале дупло бољи успех у квалификацијама за Евро купове када бисмо наместили да се наше првенство игра по систему пролеће јесен, не знам да ли је то изводљиво, али ето једна идеја.
Контам да ће Судува глатко да га дува.
Што се наше утакмице тиче, било је јако тешко, али и разумљиво, ови су брзи, спремни и одлични у скоку, и у пуној форми. Таквим тимовима је без правог шпица тешко пробити аутобус, поготово с припрема такорећи, а ми смо кренули с Беном на шпицу. Контам да би наше екипе остваривале дупло бољи успех у квалификацијама за Евро купове када бисмо наместили да се наше првенство игра по систему пролеће јесен, не знам да ли је то изводљиво, али ето једна идеја.
Контам да ће Судува глатко да га дува.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
leb te jebo ovi naši vratili Lolu
4:2 sreca, sreeeeeeca!
Kome smeta otkljucana marakana?
Nisam znao da se ta osoba jos uvek bavi fudbalom
Nisam znao da se ta osoba jos uvek bavi fudbalom
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
A sta mi da kazemo za ovo:
Za Pavkova trazimo Valjadolidu 3M€! Pre ce biti da ovaj sto pise uzima neke tabletice.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Za Pavkova trazimo Valjadolidu 3M€! Pre ce biti da ovaj sto pise uzima neke tabletice.
-
Jedva cekam da ga vidim na terenu, bez zajebancije, nemamo trenutno igraca koji zna da ukliza kad treba i podvikne na terenu. Nadam se da dobija i kapitensku traku, Pantic iako igra sasvim solidno nije za kapitena.
- Zlatiborac
Jel sprdaš? Kome on da podvikne? Brt ovo je strašno.Gazda Drki wrote:Jedva cekam da ga vidim na terenu, bez zajebancije, nemamo trenutno igraca koji zna da ukliza kad treba i podvikne na terenu. Nadam se da dobija i kapitensku traku, Pantic iako igra sasvim solidno nije za kapitena.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
-
''Brt'' javi se za 2 meseca, do tada tisina. Ne sprdam se, evo ostace ovde zapisano pa cemo videti ko je u pravu.
- ultrastito
verovatno cete me pogresno razumeti, ali ajd i po cenu toga...
po meni, najgora stvar je sto ljudina kao sto je sasa ilic jos uvek igra fudbal. covek umesto da je u nekoj zasluzenoj penziji, eventualno da dobije neku funkciju u klubu, da se uci na klincima, pa za 10 godina da dodje na klupu partizana, on jos uvek kotrlja loptu po travi i to da bude stvar jos tragicnija, MNOGO BOLJE nego vecina mnogo mladjih igraca.
e to je sramota. sramota je da te covek od 40 godina vadi iz nekih utakmica i da kad on udje da preokrene igru, a to je prosle godine uradio bar na 5 kljucnih utakmica partizana. da ne pricamo o kup utakmici gde je sam odveo partizan dalje.
po meni, najgora stvar je sto ljudina kao sto je sasa ilic jos uvek igra fudbal. covek umesto da je u nekoj zasluzenoj penziji, eventualno da dobije neku funkciju u klubu, da se uci na klincima, pa za 10 godina da dodje na klupu partizana, on jos uvek kotrlja loptu po travi i to da bude stvar jos tragicnija, MNOGO BOLJE nego vecina mnogo mladjih igraca.
e to je sramota. sramota je da te covek od 40 godina vadi iz nekih utakmica i da kad on udje da preokrene igru, a to je prosle godine uradio bar na 5 kljucnih utakmica partizana. da ne pricamo o kup utakmici gde je sam odveo partizan dalje.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ma ovo sa lolom je cirkus, decko je jos ko klinac pre vise od deset godina pokazivao kakav takav talenat ( muka mi je vise od te reci ) ali ono imao je nekog slifa, mislim da mu je reber dao sansu, medjutim ubrzo krenuli izlasci viski guarana ribe starlete drolje splavovi klubovi i otislo sve u q, on vec nekoliko godina uopste ne igra fudbal, ide iz jednog u drugi klub i to kinte sto zaradi spiska na neke droljice... klasican primer neke kombinacije postenije bi bilo da su mu dali ovako kintu, reci brate koliko ti treba ne treba ugovor mojne da ista potpisujes
ps djukicu odje*i bre vise !!!
ps djukicu odje*i bre vise !!!
04 X 1945
u ovo sto pise drki ni lola ne veruje
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Stigo Lolo Smiljanić i mašina se ugasila. Ne pomaže ni 10 minuta nadoknade, ni Saša Ilić, ni Djukić iz jebenog Štitara!
(Street Force / Curva Orientale)
'Ladno smo vec osvojili titulu...
-
Звезда - Легија
Moglo je i gore i bolje al daj da prvo prodjemo suduvu.Jedino mi je salzburg bio za izbegavanje u ovom krugu.
Neko je na starom forumu kacio sliku kada je Partizan igrao sa Legijom prijateljsku u Varsavi. Na tribini je pisalo POPUSITE CRVENO BELI KURAC.
Moze i na pp, bio bih veoma zahvalan.
Moze i na pp, bio bih veoma zahvalan.
chevanton wrote:Moglo je i gore i bolje al daj da prvo prodjemo suduvu.Jedino mi je salzburg bio za izbegavanje u ovom krugu.
Brate gde ćeš bolje od ekipe, gde je Miroslav Radović najbolji igrač?!
Radovic je sam Bog u Varsavi. Kako igracki tako i ljudski. Dugo dugo je on tamo.Krki PFC wrote:chevanton wrote:Moglo je i gore i bolje al daj da prvo prodjemo suduvu.Jedino mi je salzburg bio za izbegavanje u ovom krugu.
Brate gde ćeš bolje od ekipe, gde je Miroslav Radović najbolji igrač?!
Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.