Серије

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Серије

Postby čompika » Fri Sep 30, 2016 9:41 pm

Završila se i druga sezona Robota, nekako na kurvu, nedorečeno... zato što će biti treća.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Fri Sep 30, 2016 11:30 pm

Jel gledao neko Americans?

Pogledao sam par epizoda, sta znam, za pocetak mi je dobra

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Oct 01, 2016 11:03 am

Јел има неко линк за скидање друге сезоне серије Gomorra? Све што сам нашао је сјебано слика и тон не иду у исто време.

čompika

Postby čompika » Sun Oct 02, 2016 12:04 am

Ovo mi se čini kao da će da bude do jaja.

http://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?ref_=tt_ov_epl

prcko

Postby prcko » Mon Oct 03, 2016 7:23 am

Ako vam se svideo Daredevil i Jessica Jones ovo ne propustajte.

http://www.imdb.com/title/tt3322314/?ref_=nv_sr_3

čompika

Postby čompika » Mon Oct 03, 2016 9:31 pm

čompika wrote:Ovo mi se čini kao da će da bude do jaja.

http://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?ref_=tt_ov_epl

Odgledao prvu epizodu, obećava. Preporuka!

Пери

Postby Пери » Mon Oct 03, 2016 9:59 pm

Krenuo shameless...

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Mon Oct 03, 2016 11:40 pm

El gledao ko ovo:

Image

Odgledah prvu epizodu, vredi li nastavljati ili je ona `standardna` priča?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Oct 04, 2016 6:05 pm

Каква је ова Наркос серија у поређењу са оном колумбијском Пабло Ескобар господар зла која је ишла на пинку пре пар година?

verni

Postby verni » Wed Oct 05, 2016 9:35 pm

pertla

Postby pertla » Wed Oct 05, 2016 10:03 pm

mene je arrested development odusevio kad sam ga gledao,totalno suluda radnja i likovi,pritom se nekoliko puta u seriji desava da radnja ne ide linearno vec preskace napred-nazad.mogao bi komotno uzeti ponovo da gledam.ovu cetvrtu sezonu sam poceo i vrlo brzo odustao
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Oct 06, 2016 12:57 pm

Napisacu i ja koju o Brejking Bedu. Odgledao sam sto se kaze u cugu. Sto se mene tice serija broj 1 !
Mislim da je gore neko pomenuo ali ja cu ponoviti, ljudi to je sve radjeno po istinitoj prici. Dakle nije seo neki lik za tastaturom pa kucaj do besvesti. Dakle stvarno je postojao tip koji je bio profa pa kada su mu ustanovili bolest krenuo je da kuva met. I da ne nabrajam sve dalje. Naravno ,neke stvari su verovatno uradjene dodatno kako bi se privukla paznja gledalaca, ali to ne menja cinjenicu da je sve bazirano na realnim i istinitim dogadjajima. Uzgred serija je i vrhunski uradjena plus sve ovo Brejking Bed sto se mene tice je serija na prvom mestu. Mozda to kazem zatosto sam vise filmski nego serijski. Teze se odlucujem za seriju nego za film. Film krenem da gledam pa iako je sranje istrpi 2 data i gotovo. Krenem neku seriju, pa cekaj 6-7 epizoda pa iako shvatis da si pogresio lomis se dal da prekines. Sta sam radio 6-7 epizoda? Vise to nije to. Odgledao sam one sto je verovatno i vecina Lost, GoT, Prizon Brejk, ... u mladosti Princ sa Bel Era. Na IMDB do 900 ocenjenih stvari tesko da ima 30 serija, sto nasih sto stranih.

Nisam redovan na ovoj temi, ne znam da li je neko pominjao ali The Night Manager. Mini serija 6 epizoda. Skroz korektna i meni prihvatljiva. Tesko da mogu vise ono 7 sezona i po 20 epizoda.

p.s. seranove, sopranove ili kako se vec sta zove nisam gledao i ne znam koja je razlika izmedju njih
p.s.s. nemoj da me razapinjete sada kada ovo kazem ali ni mucke nisam gledao, probao par puta vido da ne ide i batalio

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Oct 06, 2016 1:22 pm

Mućke sam gledao kada ide na tv-u i vrhunska je serija, ali mi nikad nije palo na pamet da skinem pa da gledam od prve do poslednje epizode. Generalno nisam ljubitelj komedije i nikad mi ne bi palo na pamet da skinem komediju da gledam. Piki Blajndersi je vrhunska serija, mnogo mi liči na sinove anarhije posle odgledane druge sezone, ovih dana ću početi treću kada uhvatim malo vremena. Mnogo dobrih serija sam pogledao u poslednje vreme i sve sam pokupio ovde sa foruma a pre toga recimo nikad nisam gledao serije i hvala vam na preporukama. Ono što ja preporučujem od pokupljenih ovde su:

Peaky Blinders

Black Sails (Čak sam stavio telefon da mi zvoni kao muzika iz serije)

Vikings

GOT

Sons of Anarchy

Gomorra

Verovatno sam neku i zaboravio a u planu da gledam su mi Boardwalk Empire i Bron. Pa kada pogledam te dve, onda ću opet da se vratim na prvu stranicu teme i gledam preporuke do poslednje strane.

verni

Postby verni » Thu Oct 06, 2016 2:59 pm

Brt obavezno odgledaj The Wire, opasno dobra serije, za mene u TOP 5 sigurno, opisuje kriminalni zivot Baltimora. Kako kaze Melo, (preuzeo od Garneta), igrao sam u nekim delovima Baltimora, gde ne strahujes da izgubis utakmicu, vec zivot.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Thu Oct 06, 2016 3:19 pm

Чомбе wrote:Каква је ова Наркос серија у поређењу са оном колумбијском Пабло Ескобар господар зла која је ишла на пинку пре пар година?

Ту Пабло Ескобар нисам гледао, а што се Наркоса тиче серија у принципу није лоша ако можеш да прогуташ неке типичне америчке сцене где ФБИ агент са пиштољем трчи кроз фавеле и пуца за бегунцем, понаша се као да је у Лос Анђелесу и слично...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Oct 06, 2016 6:09 pm

verni wrote:Brt obavezno odgledaj The Wire, opasno dobra serije, za mene u TOP 5 sigurno, opisuje kriminalni zivot Baltimora. Kako kaze Melo, (preuzeo od Garneta), igrao sam u nekim delovima Baltimora, gde ne strahujes da izgubis utakmicu, vec zivot.

Jeste. Wire sam zaboravio a video sam brdo preporuka. Zato sam i rekao da cu ponovo od prve strane jer sam neke sigurno zaboravio, tipa ona sto je Rodjak preporucivao, ne mogu da se setim kako se zove.

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Oct 06, 2016 6:11 pm

Вини Џонс wrote:
Чомбе wrote:Каква је ова Наркос серија у поређењу са оном колумбијском Пабло Ескобар господар зла која је ишла на пинку пре пар година?

Ту Пабло Ескобар нисам гледао, а што се Наркоса тиче серија у принципу није лоша ако можеш да прогуташ неке типичне америчке сцене где ФБИ агент са пиштољем трчи кроз фавеле и пуца за бегунцем, понаша се као да је у Лос Анђелесу и слично...

Погледај обавезно! Много су веродостојнији ликови изгледом, почев од Ескобара па до свих осталих, неки су буквално као двојници. Гледам сад ову Наркос и не знам шта да закључим, дефинитивно на основу пар епизода она прва је много боља.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Oct 06, 2016 6:20 pm

Homicide, nije mi problem da ponovim pedeset puta :mrgreen:

najbolja serija svih vremena

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Thu Oct 06, 2016 6:32 pm

Kibiców wrote:Napisacu i ja koju o Brejking Bedu. Odgledao sam sto se kaze u cugu. Sto se mene tice serija broj 1 !
Mislim da je gore neko pomenuo ali ja cu ponoviti, ljudi to je sve radjeno po istinitoj prici. Dakle nije seo neki lik za tastaturom pa kucaj do besvesti. Dakle stvarno je postojao tip koji je bio profa pa kada su mu ustanovili bolest krenuo je da kuva met.

Па и није баш тако, прави Волтер Вајт није био профа, него грађевинац, и није му установљена болест. А тек ове остале ствари немају везе са истином. Иницијална каписла за серију је то што је постојао Волтер Вајт који је напустио свој посао и кувао мет, све остало је плод маште.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

zizou

Postby zizou » Thu Oct 06, 2016 6:51 pm

Rođaci wrote:Homicide, nije mi problem da ponovim pedeset puta :mrgreen:

najbolja serija svih vremena

Okle da je skinem?

Return to “Само опуштено”