Душевна болница
- Кудрави Гаучос
Re: Душевна болница
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Zaista teska tema, ali mislim da vredi pogledati, posebno mladji... Bas sam iznenadjen od RTS da su dobili uopste dozvolu od zapada da ovako nesto puste... Mislim nije sad ovo revolucionarno ali opet... (jos jedan dokaz da cenzura medija ne postoji
)

-
ako si pravi srbin,neces zidati sa njim 

- Кудрави Гаучос
Увек!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Koliko mi ide na kurac kada neko usred rasprave u kojoj ga dobijaš argumentima počne da povlači pitanje tvoje pismenosti i gramatike kao neki kontra-argument da pokažu time što znaju gramatiku da su pametniji od tebe. Klasično menjanje tema i teza. Ovo rade najčešće neki levičari, anarhista, liberali i ostale komunjare.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
-
Batke wrote:Koliko mi ide na kurac kada neko usred rasprave u kojoj ga dobijaš argumentima počne da povlači pitanje tvoje pismenosti i gramatike kao neki kontra-argument da pokažu time što znaju gramatiku da su pametniji od tebe. Klasično menjanje tema i teza. Ovo rade najčešće neki levičari, anarhista, liberali i ostale komunjare.
Liberali i ostale komunjare

fuck_off wrote:
Da li je realno ovo

suburban rebel wrote:Batke wrote:Koliko mi ide na kurac kada neko usred rasprave u kojoj ga dobijaš argumentima počne da povlači pitanje tvoje pismenosti i gramatike kao neki kontra-argument da pokažu time što znaju gramatiku da su pametniji od tebe. Klasično menjanje tema i teza. Ovo rade najčešće neki levičari, anarhista, liberali i ostale komunjare.
Liberali i ostale komunjareOd jednog nacionaliste se ocekuje da vlada osnovnim gramatickim i pravopisnim pravilima, zato sto je jezik elementarni i glavni kohezivni faktor oko koga nastaju nacije... pogotovo ovaj kojim se prica, standardizovani.
Sadržaj je po meni bitniji od forme, pa i u pisanju. Imaš gomilu književnika, istorijskih ličnosti, koji su sa time imali poteškoća ili ih je jednostavno boleo kurac.
A jezik kao kohezivni faktor je postojao i kada ljudi nisu znali da čitaju i pišu, pa ni da izgovaraju reči kako treba.
Zvekete wrote:Da li je realno ovo
Kaд би овакви, какви су, реповали о блоку, курвама, допу, ацабима, били би још већи хит. Време ће показати.
-
čompika wrote:Sadržaj je po meni bitniji od forme, pa i u pisanju. Imaš gomilu književnika, istorijskih ličnosti, koji su sa time imali poteškoća ili ih je jednostavno boleo kurac.
A jezik kao kohezivni faktor je postojao i kada ljudi nisu znali da čitaju i pišu, pa ni da izgovaraju reči kako treba.
Naravno da je kod pisanja bitniji sadrzaj, nema spora. Problem kod mene nastaje kod nacionalista koji ne znaju osnove gramatike ili pravopisa, jer je upravo standardizovan, knjizevni jezik nesto na cemu, uz drzavu, pociva moderna nacija.
Jezik jeste postojao, jeste predstavljao kohezivni faktor, ali pricamo o nacijama ( cega u proslosti nema) i modernim jezicima ( koji u ovom obliku, takodje nema) .
edit : zapravo, povod za post je bilo ovo fejsbuk izjednacavanje komunjara i ostalih liberala, sto je takav nonsens da svako ko je zavrsio bar srednju mora grohotom se nasmeje, a kamoli neko ko se, ocigledno na teorijskom i ideoloskom planu, sukobljava sa takvima.
Веровали или не, Црњански једва да је био писмен, у данашњем смислу те речи вероватно би рекли да је био неписмен..
Mislio sam na izjednačavanje simpatizera tj da su simpatizeri te dve ideologije ista govna, a ne ideologije uopšte.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Занемарујем тактику
Дневна доза лепог је најогавнија страница на целом ФБ-у, а вероватно и једна од љигавијих ствари у универзуму. Јако чудо, укуца у гугл лепе слике, постави их на страницу, или измисли неку причу и на то сакупи стотине хиљада умоболника који лајкују, деле слике, смарају поштен свет, а он од свега тога лепо живи.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
- Bruno Sulak
A sto su im ugasili stranicu?
- Занемарујем тактику
Bruno Sulak wrote:A sto su im ugasili stranicu?
Јебем ли га, блокирао сам страницу, и таман сам заборавио на ту грдобу, и сад почела опет да ми се појављује кад су је поново направили.
...Гладан и крвав је народ мој.
suburban rebel wrote:čompika wrote:Sadržaj je po meni bitniji od forme, pa i u pisanju. Imaš gomilu književnika, istorijskih ličnosti, koji su sa time imali poteškoća ili ih je jednostavno boleo kurac.
Naravno da je kod pisanja bitniji sadrzaj, nema spora. Problem kod mene nastaje kod nacionalista koji ne znaju osnove gramatike ili pravopisa, jer je upravo standardizovan, knjizevni jezik nesto na cemu, uz drzavu, pociva moderna nacija.
Jezik jeste postojao, jeste predstavljao kohezivni faktor, ali pricamo o nacijama ( cega u proslosti nema) i modernim jezicima ( koji u ovom obliku, takodje nema) .
edit : zapravo, povod za post je bilo ovo fejsbuk izjednacavanje komunjara i ostalih liberala, sto je takav nonsens da svako ko je zavrsio bar srednju mora grohotom se nasmeje, a kamoli neko ko se, ocigledno na teorijskom i ideoloskom planu, sukobljava sa takvima.
Nisi ni ti nesto pismen, al dobro mozda nisi nacionalista

Често одем до на село