Postby ultrastito » Tue Apr 17, 2018 12:14 am
nije sve u statistici, al vec kad smo je se dotakli recimo da na poslednje dve utakmice nije mogao da pogodi slobodno bacanje, tacnije imao je 0/6 u seriji, a koliko me secanje sluzi ta neka slobodna bacanja u te dve utakmice su bila kad se lomio rezultat.
naravno da necu samo njega da krivim, generalno je cela ekipa u kurcu sto se tice slobodnih bacanja (u finalnoj seriji smo imali 45/79, u poslednjoj utakmici 8/18) tokom cele sezone.
opet kazem, nije sve u statistici, mozda i jeste dobar igrac...necu to da sporim. jednostavno mi se ne svidja ne samo on, nego i ostatak igraca koji sam naveo, nista se tu ni sa cim ne slaze. previse razlicitih igraca, igraca koji totalno imaju drugaciji pogled na igru i naravno poznavanje osnova kosarke.
meni bi bilo logicnije da me neko pita sto bi skartirao rocestija, nego omica. al ajd kao, camil je, pa je atraktivnije da je neko za ili protiv njega zbog toga da li sme da jede prasetinu ili ne.
ne svidja mi se ni koncept igre, koji je na trenutke imao neki smisao, tj. koji se podudarao sa mojim vidjenjem kosarke. ova igra kao kk radnicki kragujevac pod mutom nikolicem kurcu ne vredi, kao sto se videlo na kraju. ne mozes da zasnivas igru na sutu za 3, pogotovo ne sa igracima koji to ne mogu da iznesu.
i po meni, najvece razocarenje je dangubic. decko koji je ovu sezonu morao da pokida na najvisem nivou. dugo je vremena u zvezdi, konacno vise nije u senci i umesto da povuce, da bude konstantan i neko na koga mozes da se oslonis, on nista. odigra pocetak utakmice kako treba i posle utihne. igrac sa takvim fizickim predispozicijama...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле