Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Што се баскета тиче, реално срање је што је у питању егзистенција клуба, добро је што искрено да вам речем смучи ми се евролига, поготово овај систем такмичења...уосталом све смо добили екипе. Да узмемо тај еврокуп =)
али гробари су стварно победа...ем пукли у одлучујућем дербију, рашрафили их наши 2 гола за 3 минута, још 3 стопостотне шансе, Бен овај онај, титулу у том мечу вратили где јој је место, гробара на југу никад мање, гробари на 3 трибине, у ложи у име партизана лик који набавља кокс од вође навијача и позива младе мушкарчиће на секс, победа севера над све три трибине гробара.... али спасли их милогорци да јучерашњи дан не буде лош, јеботе...
S tim sto ce LeBranko igrati jos dugo, za razliku od onog vaseg kog je resetovao od kosarke i poslao na sebeški kanal.
- ultrastito
ne kapirate vi tu avangardnu transformaciju disidentizma, nas je pobedio dzikic koji je aparthejdovani metalac i to...tako da kao da su nas oni pobedili, a u stvari nisu, a kao da jesu.
zato je ovde na temi bilo mrtvo do kraja basketa i onda kao "duboka moraca", jer derbi se nije igrao
i posle cigani spin majstori
zato je ovde na temi bilo mrtvo do kraja basketa i onda kao "duboka moraca", jer derbi se nije igrao

i posle cigani spin majstori

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
brucelee wrote:али гробари су стварно победа...ем пукли у одлучујућем дербију, рашрафили их наши 2 гола за 3 минута, још 3 стопостотне шансе, Бен овај онај, титулу у том мечу вратили где јој је место, гробара на југу никад мање, гробари на 3 трибине, у ложи у име партизана лик који набавља кокс од вође навијача и позива младе мушкарчиће на секс, победа севера над све три трибине гробара.... али спасли их милогорци да јучерашњи дан не буде лош, јеботе...
mnogo si ti opterećen grobarima, svaki post ti je o njima, sta bi bilo da nas je nikad vise i na jednoj tribini, samoubio bi se... da nije tebe ispalio za grupnjak vuletic pa si kivan
pišeš parole da neces srbija da bude zemlja pedera, a lezbača ti premijer zemlje
praviš humanitarni koncert za kosovo, i čović te plaća da bodriš njegov klub
enbidzi1 wrote:brucelee wrote:али гробари су стварно победа...ем пукли у одлучујућем дербију, рашрафили их наши 2 гола за 3 минута, још 3 стопостотне шансе, Бен овај онај, титулу у том мечу вратили где јој је место, гробара на југу никад мање, гробари на 3 трибине, у ложи у име партизана лик који набавља кокс од вође навијача и позива младе мушкарчиће на секс, победа севера над све три трибине гробара.... али спасли их милогорци да јучерашњи дан не буде лош, јеботе...
mnogo si ti opterećen grobarima, svaki post ti je o njima, sta bi bilo da nas je nikad vise i na jednoj tribini, samoubio bi se... da nije tebe ispalio za grupnjak vuletic pa si kivan
pišeš parole da neces srbija da bude zemlja pedera, a lezbača ti premijer zemlje
praviš humanitarni koncert za kosovo, i čović te plaća da bodriš njegov klub
Јел лезбача премијер и твоје земље? Јел мислиш да би имали кредибилитет бојкотовати кк да човић плаћа? Каквих овде дауноваца има то је чудо
Choose Life
-
Sta ima da se nerviram zbog fudbala kad su nasi cuvali igrace za Cuku i kup, prvenstvo je reseno i da smo pobedili juce. Igrala su dva klinca 2000 godiste u prvoj postavi,da su igrali Suma,Tosic i Jevtovic(specijalac za derbije) od starta, druga bi se pesma pevala 
Tolika nadmocnost Zvezde juce i na kraju samo 2-1, to je ta strah od Partizana. Jednom ste morali da dobijete posto niste 2 godine, tako da bolje ovaj rezultatski nebitan derbi nego sledece sezone.
Sto se Vuletica tice mnogi za njega pricaju da je peder, ali ja nemam dokaz za to i ne mogu da krivim coveka, niti me je muvao nekad niti sam ga video sa nekim muskarcem. Vi prvi serete da ne citate informer, kurir itd, a sad slike iz tih novina uzimate zdravo za gotovo, sad kad vam odgovara da je Vuletic derpe, narkoman, onda informer pise istinu... Ko moze garantovati da je ovo licno Vuletic pisao i da nije fotosop. Zasto taj koji je hteo da zajebe Vuletica nije nazvao i snimio razgovor kad su vec toliko bliski, ovako ovo moze da napravi dete od 10 godina.

Tolika nadmocnost Zvezde juce i na kraju samo 2-1, to je ta strah od Partizana. Jednom ste morali da dobijete posto niste 2 godine, tako da bolje ovaj rezultatski nebitan derbi nego sledece sezone.
Sto se Vuletica tice mnogi za njega pricaju da je peder, ali ja nemam dokaz za to i ne mogu da krivim coveka, niti me je muvao nekad niti sam ga video sa nekim muskarcem. Vi prvi serete da ne citate informer, kurir itd, a sad slike iz tih novina uzimate zdravo za gotovo, sad kad vam odgovara da je Vuletic derpe, narkoman, onda informer pise istinu... Ko moze garantovati da je ovo licno Vuletic pisao i da nije fotosop. Zasto taj koji je hteo da zajebe Vuletica nije nazvao i snimio razgovor kad su vec toliko bliski, ovako ovo moze da napravi dete od 10 godina.
- CamoSurprise
Sa sve onim tuznim prizorom u tri kaveza i tugom od nase igre na terenu, sever sam cuo mozda 3 puta u toku utakmice.
I zasto kod vas nije pun sever kad takva ljubav i cvece cveta?
A nekad su se punile te dve tribine sa po 25000 ljudi, sad ukupno dodje na ceo stadion toliko.
P.S. U poslednja dva derbija sudjena su nam dva penala, ulazimo u seriju. Od sad nam se na svakom derbiju svira po penal, da se nadoknadi za prethodnih 20 i kusur godina.
A nekad su se punile te dve tribine sa po 25000 ljudi, sad ukupno dodje na ceo stadion toliko.
P.S. U poslednja dva derbija sudjena su nam dva penala, ulazimo u seriju. Od sad nam se na svakom derbiju svira po penal, da se nadoknadi za prethodnih 20 i kusur godina.
Gilajdza RIP
- UltrasDoras
pertla wrote:Rođaci wrote:najjači potez od sinoć
Brančeta LeBron završava ulaz šutiranjem sa druge strane table![]()
Pisao sam vec o njegovom talentu,ali ovo je bio faul,videlo se na usporenom snimku
a kad sam ja pisao o njegovom defanzivnom talentu dok je vladalo mišljenje da je jebeni bog odbrane, da je "stavio u džep" boga oca, kako je zapravo ćuflinga od igrača i u odbrani i u napadu, bejah mahom ismejan od većine, kad ono na kraju brankela šupalj ko švajcarski sir, dobar u odbrani dok sudije drže kriterijum kravmage možda... ili su i gordić i ivanović "igrači za bolje lige"

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- јахач магле
ISHOD ABA FINALA POKVARIO PLANOVE Partizan ostaje bez Evrokupa? http://sport.blic.rs/zr7xtcm
Шта кажете, је л' дубока Морача?
...Сијају звезде као очи конобарице...
- Занемарујем тактику
јахач магле wrote:ISHOD ABA FINALA POKVARIO PLANOVE Partizan ostaje bez Evrokupa? http://sport.blic.rs/zr7xtcm
Мене искрено боли курац. Да нам евролига зависи од вас опет бих навијао против вас па макар и против Цибоне.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
-
Dobra vest, sledece godine se napada Aba liga, nema mesta tu igranju tog kupa Sabana Saulica
-
Silovanjeee
Crvena zvezda – Partizan 7:12 (3:3, 2:5, 0:3, 2:1)
http://www.mozzartsport.com/ostali-spor ... iju/292682
Crvena zvezda – Partizan 7:12 (3:3, 2:5, 0:3, 2:1)
http://www.mozzartsport.com/ostali-spor ... iju/292682
gilajdza wrote:Sa sve onim tuznim prizorom u tri kaveza i tugom od nase igre na terenu, sever sam cuo mozda 3 puta u toku utakmice.
Samo cekam da neko napise, pricao mi drugar, inace zagrizeni cigan, koji je bio na istoku/zapadu da su se Grobari dosta glasnije culi

Pa nama sever nije bio pun pre jedno 5 godina kada smo bili na vrhuncu po brojnosti i to na jna gde je tribina vise nego duplo manja. Ne boj se ti nista za nas ima ko misli o tome, vec bolje gledaj sta radite vasem klubu sa vasim podelama. Najvecu stetu od celog tog vaseg cirkusa ima upravo Partizan. Napusavate igrace i trenera cak i kada pobede jer se nisu pozdravili sa jednom od frakcija

Lazić je 6 godina mlađi od Pavlovića, od kojeg se u tom finalu očekivalo nemoguće i svaka lopta je njemu išla u ruke
čovek je igrao NBA finale u petorci sa Džejmsom, šta dalje da se priča o njemu
jeste mu ovaj ušao malo kukom u putanju, ali lik je probao euro step iskosa na stranu koja mu je zatvorena, pa to je van pameti i očigledno urađeno napamet
a tek Alimpijević nije jasan, čovek na tajm autu nacrta akciju za Branka Lazića u najbitnijoj utakmici u sezoni, osim ako nije raspalo ono što je smislio
mada, videvši kakve je napade Zvezda imala posle tajm auta u ovom finalu, uopšte nije čudno što je Lazić završavao ovaj napad
ovi iz Budućnosti su teške seljačine, prvo onaj što je na konferenciji kenjao (ima snimak kad Alimpijević ode, pa se ekipa koja je bila u prostoriji sprda, zove tog lika po imenu itd), a juče i oficijelni spiker koji na +4 i 28 sekundi najavljuje ceremoniju
odvratne milogorčine, ali je i to bolje od Čovića
čovek je igrao NBA finale u petorci sa Džejmsom, šta dalje da se priča o njemu
UltrasDoras wrote:pertla wrote:Rođaci wrote:najjači potez od sinoć
Brančeta LeBron završava ulaz šutiranjem sa druge strane table![]()
Pisao sam vec o njegovom talentu,ali ovo je bio faul,videlo se na usporenom snimku
a kad sam ja pisao o njegovom defanzivnom talentu dok je vladalo mišljenje da je jebeni bog odbrane, da je "stavio u džep" boga oca, kako je zapravo ćuflinga od igrača i u odbrani i u napadu, bejah mahom ismejan od većine, kad ono na kraju brankela šupalj ko švajcarski sir, dobar u odbrani dok sudije drže kriterijum kravmage možda... ili su i gordić i ivanović "igrači za bolje lige"
jeste mu ovaj ušao malo kukom u putanju, ali lik je probao euro step iskosa na stranu koja mu je zatvorena, pa to je van pameti i očigledno urađeno napamet
a tek Alimpijević nije jasan, čovek na tajm autu nacrta akciju za Branka Lazića u najbitnijoj utakmici u sezoni, osim ako nije raspalo ono što je smislio
mada, videvši kakve je napade Zvezda imala posle tajm auta u ovom finalu, uopšte nije čudno što je Lazić završavao ovaj napad
ovi iz Budućnosti su teške seljačine, prvo onaj što je na konferenciji kenjao (ima snimak kad Alimpijević ode, pa se ekipa koja je bila u prostoriji sprda, zove tog lika po imenu itd), a juče i oficijelni spiker koji na +4 i 28 sekundi najavljuje ceremoniju
odvratne milogorčine, ali je i to bolje od Čovića
Gazda Drki wrote:Sta ima da se nerviram zbog fudbala kad su nasi cuvali igrace za Cuku i kup, prvenstvo je reseno i da smo pobedili juce. Igrala su dva klinca 2000 godiste u prvoj postavi,da su igrali Suma,Tosic i Jevtovic(specijalac za derbije) od starta, druga bi se pesma pevala
Можда зато што су прво то изнели навијачи партизана, не знам која ваша фракција, да ли исток, да ли југ, да ли запад, нити знам који вођа са које од тих трибина ваља кокс за оргије са дечачима професора Вулетића. Преписка је само додатак, као екстра сир у пљеки, али није и пљека.
Што се тога само 2-1 тиче, па брате у првом смо могли да дамо 5 комада, у другом тај наш глупи менталитет задовољни резултат па не гризу је дошао до изражаја, те јебига.
Мада апропо тога да послушамо вашу легенду Ђанија
https://www.youtube.com/watch?v=IXkdKlk ... e=youtu.be
-
Na neki nacin mi je i drago sto smo pukli juce, sve zbog pojedinih strucnjaka.
Od Partizanovaca verujem da ne postoje gori navijaci, pricam za simpatizere... Prosle sezone uzme se dupla kruna, pola njih sere, jebes titulu u nasoj propaloj ligi daj neki rezultat u Evropi. Ove sezone igramo prolece posle sto godina i popusimo za titulu, jebe se majka Djukicu dunsteru.
Pojavi se sastav dan pre derbija da igra Tosic od starta, svi psuju Djukica sto ne daje sansu Djerleku pa makar izgubili 5-0... On stavi klinca od starta, posle toga mu se jebe majka jer je stavio previse mladih igraca na tako vaznoj utakmici itd.
Djukic je zasluzio otkaz, mozda, a mozda i nije, nije mala stvar ni to prolece u Evropi posle 13 godina. Ali pun mi je kurac tih sto prvo seru daj rezultat u Evropi, jebe mi se za nasu namestenu ligu, a posle teraju trenera posle prvog kiksa.
Od Partizanovaca verujem da ne postoje gori navijaci, pricam za simpatizere... Prosle sezone uzme se dupla kruna, pola njih sere, jebes titulu u nasoj propaloj ligi daj neki rezultat u Evropi. Ove sezone igramo prolece posle sto godina i popusimo za titulu, jebe se majka Djukicu dunsteru.
Pojavi se sastav dan pre derbija da igra Tosic od starta, svi psuju Djukica sto ne daje sansu Djerleku pa makar izgubili 5-0... On stavi klinca od starta, posle toga mu se jebe majka jer je stavio previse mladih igraca na tako vaznoj utakmici itd.
Djukic je zasluzio otkaz, mozda, a mozda i nije, nije mala stvar ni to prolece u Evropi posle 13 godina. Ali pun mi je kurac tih sto prvo seru daj rezultat u Evropi, jebe mi se za nasu namestenu ligu, a posle teraju trenera posle prvog kiksa.
djukic je zasluzio otkaz jer je nasa igre ove sezone sviranje q, nema tu nikakvog napretka, akcija, bar da se vidi sta je zamisao kakav je plan, nas plan je juce bio salji loptu na tawambu, sredina se preskace ako se ne preskoci izgubi loptu ne mogu da se sastave, ekipa je u veciti derbi usla mrtva, znaci trunke volje ili zelje svaki duel gube, ma uzas, nisam se cak ni nervirao tokom derbija video sam da ove na terenu boli uvo i za derbi i za rezultat...
04 X 1945
Gazda Drki wrote:Sta ima da se nerviram zbog fudbala kad su nasi cuvali igrace za Cuku i kup, prvenstvo je reseno i da smo pobedili juce. Igrala su dva klinca 2000 godiste u prvoj postavi,da su igrali Suma,Tosic i Jevtovic(specijalac za derbije) od starta, druga bi se pesma pevala
Ово је најјачи пост на овој теми икада.

Брате, ако није тајна, колико година имаш?
Iskreno, pogodio me je poraz od Buducnosti. Da ne umanjujem sada taj poraz. Naravno, smatram da smo u pojedinim trenucima debelo osteceni, da smo mogli da iscupamo majstoricu, mozemo da se zalilmo, ali kako se kaze nakon svega “zali se mami”. Znam i da je ova vest obasjala srca mnogih grobara, da lakse podnesu dusevnu bol od potopa u derbiju. To je normalno i ocekivano. Sada nam prognoziraju apokalipsu i masovnu histeriju i depresiju. Zaboravlja se da nije ovo ni prvi ni poslednji put da na ovaj nacin gubimo finalne serije. Mogli bismo da knjigu pisemo kako smo gubili utakmice zahvaljujuci sudijama, tako da cemo preziveti i ovo.
Sa druge strane, sada ostaje da se vidi da li je ovo sto je Coki radio neka zdrava prica, ili nam je sudbina vezana za Evroligu, kao u komsiluku, koji su nakon trojke Smita Nolana doziveli propast. Ako Zvezda i dalje bude stabilna u smislu da ne natovarimo milionske dugove i jos jednom potonemo, onda je ok. Ne moze svako prvenstvo da se dobije, svaki trofej da se uzme, ali ako zivot kluba samo od toga zivisi, onda u nekonm trenutku je zaista bolje da se ugasi. Da li je ovo na zdravim nogama ili ne znacemo narednih nedelja i meseci.
Inace moram da priznam da vec neko vreme ne mogu da gledam kosarku kada igra Zvezda i reprezentacija. Kada nisam u hali ja kuci postanem neuracunljiv. Od prvog napada najebavam se majke, psujem, urlam, divljam. Uspeo sam jednom da polomim ekran lap/topa. Ne mogu da se kontrolisem a to je sve gore sto sam stariji. To se desava i kada igramo EL i domace prvenstvo i ABA i kup. Ovo protiv Buducnosti sam samo pratio rezultat pa sam nakon zavrsetka, kada se smirim, gledao snimke. Sad jos imam malo dete, ne zelim da traumiram od malih nogu jer ne mogu da se kontrolisem.
Kosarku inace volim da gledam, ali sada uzivam u mecevima gde ne igra Zvezda, jer njih mogu gledati bez opterecenja. Ovo ostalo, kao da me je neko pustio iz ludnice bez lekova. Zato ili sam u hali ili sada samo bacim pogled na rezultat, dok ne naucim da se kontrolisem.
Kada je fudbal u pitanju, doktorski odradjen posao. Imali smo pad forme kao i prosle godine pred plej of, uspeo je Milojevic da prepozna to, da presece i da ih fokusira na ovu utakmicu kojom smo verovatno zatvorili prvenstvo.
Sa druge strane, sada ostaje da se vidi da li je ovo sto je Coki radio neka zdrava prica, ili nam je sudbina vezana za Evroligu, kao u komsiluku, koji su nakon trojke Smita Nolana doziveli propast. Ako Zvezda i dalje bude stabilna u smislu da ne natovarimo milionske dugove i jos jednom potonemo, onda je ok. Ne moze svako prvenstvo da se dobije, svaki trofej da se uzme, ali ako zivot kluba samo od toga zivisi, onda u nekonm trenutku je zaista bolje da se ugasi. Da li je ovo na zdravim nogama ili ne znacemo narednih nedelja i meseci.
Inace moram da priznam da vec neko vreme ne mogu da gledam kosarku kada igra Zvezda i reprezentacija. Kada nisam u hali ja kuci postanem neuracunljiv. Od prvog napada najebavam se majke, psujem, urlam, divljam. Uspeo sam jednom da polomim ekran lap/topa. Ne mogu da se kontrolisem a to je sve gore sto sam stariji. To se desava i kada igramo EL i domace prvenstvo i ABA i kup. Ovo protiv Buducnosti sam samo pratio rezultat pa sam nakon zavrsetka, kada se smirim, gledao snimke. Sad jos imam malo dete, ne zelim da traumiram od malih nogu jer ne mogu da se kontrolisem.
Kosarku inace volim da gledam, ali sada uzivam u mecevima gde ne igra Zvezda, jer njih mogu gledati bez opterecenja. Ovo ostalo, kao da me je neko pustio iz ludnice bez lekova. Zato ili sam u hali ili sada samo bacim pogled na rezultat, dok ne naucim da se kontrolisem.
Kada je fudbal u pitanju, doktorski odradjen posao. Imali smo pad forme kao i prosle godine pred plej of, uspeo je Milojevic da prepozna to, da presece i da ih fokusira na ovu utakmicu kojom smo verovatno zatvorili prvenstvo.