Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
cemu uopste onda betonske kocke, asfaltiraj sve i dodaj taj dekorativni kamen. mada koliko to moze da drzi uopste...
Pa ne moze to bas tako
Ali ako pitas cemu - kubik betona ti kosta 50-60e, a granit nema ispod 100e po kvadratu
Ali ako pitas cemu - kubik betona ti kosta 50-60e, a granit nema ispod 100e po kvadratu
ovo sam uspeo da nadjem
https://pbs.twimg.com/media/EEanhMlXYAA ... me=900x900
znaci u nabavci je kamena kocka sa sestom stranom obradjenom (gornjom), a ovo na slici su sta, betonske kocke na koje je zalepljen neki obradjen kamen?
https://pbs.twimg.com/media/EEanhMlXYAA ... me=900x900
znaci u nabavci je kamena kocka sa sestom stranom obradjenom (gornjom), a ovo na slici su sta, betonske kocke na koje je zalepljen neki obradjen kamen?
edit, izgleda ipak nije betonska kocka, kamen je.
ali pojavljuje se tu dosta problema, sad će okretati neravnu stranu na dole, da bi gore bilo glatko. I sve to treba da izdrzi saobraćaj.
ali pojavljuje se tu dosta problema, sad će okretati neravnu stranu na dole, da bi gore bilo glatko. I sve to treba da izdrzi saobraćaj.
Bitna je podloga. Ako je rizla dovoljno nabijena onda će i patos biti dobar. Pogotovo jer tu ne prolaze višetonski kamioni, traktori, zmajevi, brodovi kao kod nas po selima pa se put nakon par godina nabora ko babina pička.
(Street Force / Curva Orientale)
prolaze puni dupli autobusi i trolejbusi, plus dnevno više automobila nego što seoskim ulicama prođe za godinu dana
Rođo, nije isto 5000 auta dnevno na primer i 5 šlepera od 50, 60 tona repe. Auta su laka i podloga to trpai lakše. Zato i može godinama put da trpi jer tereta tu nema.
A autobusi takođe nisu problem.
U suštini sve prolazi kroz sela jer ljudi gledaju da obilaze BG i ostale gradove (mislim na prevoznike - kamione) i što manje da se zalazi u grad.
Zato ti putevi najviše i trpe. A s obzirom kako ovi naši ih prave i krpe, dobro to još stoji.
A autobusi takođe nisu problem.
U suštini sve prolazi kroz sela jer ljudi gledaju da obilaze BG i ostale gradove (mislim na prevoznike - kamione) i što manje da se zalazi u grad.
Zato ti putevi najviše i trpe. A s obzirom kako ovi naši ih prave i krpe, dobro to još stoji.
(Street Force / Curva Orientale)
ahahaha
jedan mentol kod drugog mentola, na opšte oduševljenje maloumne publike, a sve u čast velikog vođe
Ne daj se baja idemo do kraja
Нека си ти назвао бају ментолом, и сврстао га убкруг који нема везе са њим. Иди слушај ирон мејден и гурај вибратор у дупе док климаш са дугом косом и показујеш два прста у знаку луциферова два рога...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Како добро одрађено, плус много готивних пјесама има...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:Како добро одрађено, плус много готивних пјесама има...
pa kad vrte daft punk
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Intervju na nekoj televiziji u Ugandi, voditelj i neka aktiviskinja za prava gejeva. Kasnije u pricu ulece i neki ludi svestenik. Sto neko napisa u komentarima, ovo je bolje od svih komedija koje sam gledao u poslednjih par godina. Imaju i kratke i duge verzije ovog intervjua da se nadju na tjubu.
riper wrote:Intervju na nekoj televiziji u Ugandi, voditelj i neka aktiviskinja za prava gejeva. Kasnije u pricu ulece i neki ludi svestenik. Sto neko napisa u komentarima, ovo je bolje od svih komedija koje sam gledao u poslednjih par godina. Imaju i kratke i duge verzije ovog intervjua da se nadju na tjubu.
Ово је интервју од пре неких осам година. Такође има и интервју новијег датума. Овај пастор је тотална будала у позитивном смислу и промовише анти геј пропаганду по Уганди. Лик се прво у ствари укључио у програм телефонски да би после дошао уживо у студио. Највише ми жао водитеља који на све једвите јаде покушава да схвати хомосексуалце и да одржи концепт емисије да му се тотално не распадне.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
da, voditelj je komedija kao da je Saša B. Koen u ulozi
Ево цео интервју. Има баш добрих делова за кидање. Најјача изјава пастора да Америка жели да га бомбардује зато што не воли гејеве
https://www.youtube.com/watch?v=LKP-PUAI96U&t=2789s
https://www.youtube.com/watch?v=LKP-PUAI96U&t=2789s
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
hajde neko ko prati malo ta zbivanja oko parada?
Da li se oni barem nekim parolama bore za nešto još sem što šetaju sa duginim zastavicama?
Da li se i oni leče u našim bolnicama, da li i oni rade za 300e?
Ili im je jedini identitet seksualna orijentacija?
Da li se oni barem nekim parolama bore za nešto još sem što šetaju sa duginim zastavicama?
Da li se i oni leče u našim bolnicama, da li i oni rade za 300e?
Ili im je jedini identitet seksualna orijentacija?