Игрице
Re: Игрице
sutra se završava Steam Winter Sale
ja uzeo:
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Knight
GTA IV
sve zajedno 29 evra, a inače bi bilo 100
btw može PES6
pečovan ili clean?
ja uzeo:
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Knight
GTA IV
sve zajedno 29 evra, a inače bi bilo 100
btw može PES6
pečovan ili clean?
-
Ja igram clean, nisam imao zivaca da se cimam sa patchev-ima. Al ako se nalozimo ima dobrih patch-eva, izgleda i lepse igra.
http://pes6stars.cf:8190/
reg-ujes se ovde, pise ti tamo sve, najbitnije je da ubacis taj hosts fajl, Serijski broj je onaj koji unosis kod instalacije, mada ove krekovane imaju sve isti serial, skontaces vec.
http://pes6stars.cf:8190/
reg-ujes se ovde, pise ti tamo sve, najbitnije je da ubacis taj hosts fajl, Serijski broj je onaj koji unosis kod instalacije, mada ove krekovane imaju sve isti serial, skontaces vec.
Jel zna neko kako se rade kake moci u mortal kombatu,razvali me sin. Uzme onog majmuna sabzira zaledi me i polupa mi picku.
MKX?
imaš spisak poteza kad pauziraš igru, vidi da naštrebaš to kad mali nije kod kuće
imaš spisak poteza kad pauziraš igru, vidi da naštrebaš to kad mali nije kod kuće
- ultrastito
tizlabor wrote:Jel zna neko kako se rade kake moci u mortal kombatu,razvali me sin. Uzme onog majmuna sabzira zaledi me i polupa mi picku.
kakva ironija sudbine
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ahahahhahaahhaultrastito wrote:tizlabor wrote:Jel zna neko kako se rade kake moci u mortal kombatu,razvali me sin. Uzme onog majmuna sabzira zaledi me i polupa mi picku.
kakva ironija sudbine
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Znas kad sam znao da ce biti komentara tog tipa.
Poslo sam ga kod babe u selo na dva dana,sad cu da primenim ovo sto mi rodjo reko,pa cu mu polupam picku balavu kad se vrati serem mu se u sabzira.
Poslo sam ga kod babe u selo na dva dana,sad cu da primenim ovo sto mi rodjo reko,pa cu mu polupam picku balavu kad se vrati serem mu se u sabzira.
- ultrastito
sto se kaze, neki vicevi se pisu sami
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
ultrastito wrote:tizlabor wrote:Jel zna neko kako se rade kake moci u mortal kombatu,razvali me sin. Uzme onog majmuna sabzira zaledi me i polupa mi picku.
kakva ironija sudbine
Тек почела 2018., а већ имамо пост године.
- UltrasDoras
ahahah, tizla uzmi onog raidena ili onog drugog sa šeširom, ima neki bag kad radiš potez sa šeširom samo pritišćeš taj kombo neprestano i ne može ti ništa
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Rodjo kraaaaaljuuuu
Ajoj sta cu da mu radim,odo ranom zorom po njega da ga sa skorpionom raznesem. On ce meni "tataaa paziii leeeeed".
Hehhehe bice fatalitiiii
Ajoj sta cu da mu radim,odo ranom zorom po njega da ga sa skorpionom raznesem. On ce meni "tataaa paziii leeeeed".
Hehhehe bice fatalitiiii
- јахач магле
А да је нормално време за ово доба године, ви би сад лепо лопатали, не би се зајебавали са игрицама.
...Сијају звезде као очи конобарице...
pertla wrote:Oprace te mali ko 2 i 2
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Kontam da ovde ima jos ljudi koji vole Civilizaciju,
za 12$ se dobija igra plus 2 DLC-a, sto je super posto je do sad samo igra kostala oko 23/24$ najjeftinije.
https://www.humblebundle.com/monthly?linkID=&mcID=102:5a4f4aeee1b829b00fafc1b0:ot:57f48f44b42ee742d1dc33c5:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2018_01_05_january2018_monthly_missed&linkID=&utm_content=cta_button
za 12$ se dobija igra plus 2 DLC-a, sto je super posto je do sad samo igra kostala oko 23/24$ najjeftinije.
https://www.humblebundle.com/monthly?linkID=&mcID=102:5a4f4aeee1b829b00fafc1b0:ot:57f48f44b42ee742d1dc33c5:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2018_01_05_january2018_monthly_missed&linkID=&utm_content=cta_button
treba mi patch za pes13, jel moze neko da postavi !!!
Jel može neko možda da nađe FM 2017 ili 2018 za Android, ali sa pravim imenima?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.