Душевна болница
Re: Душевна болница
Lomim se danima da li sa uzmem neke patike, da li mi trebaju, ne, crne, teget kurac palac, uzmem, jebes pare...
Parking servis mi juče pokupi auto sa trotoara, sa 20 vozila parkiranih oko mene u istom prekrsaju.
Patike vraćene.
Parking servis mi juče pokupi auto sa trotoara, sa 20 vozila parkiranih oko mene u istom prekrsaju.
Patike vraćene.
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
-
Brate pa parkiraj se propisno. 

Bolesni^od^ljubavi wrote:Brate pa parkiraj se propisno.
Bih da imam gdje, a da nije sedamnaest kilometara od posla.

"Вјечна зубља вјечне помрчинe
Док неког нервирају мигранти, ја јутрос прочитам у куриру да ће и Београд ускоро добити гробље за љубимце и трг и ако Бог да и опјела. Шта је ово јел и ово услов за улазак у ЕУ.
Био је добар пас Бог да му душу прости и гријехе све његове што је какио и лајао и режио! ав ав кет кет!
Апсолутно размишљам да отворим погребну за љубимце мајке ми! Да узимам паре будалама!
И да надовежем са осмјехом дозивам да Бог рестартује ову планету с тим да нас избрише за сва времена!
Био је добар пас Бог да му душу прости и гријехе све његове што је какио и лајао и режио! ав ав кет кет!
Апсолутно размишљам да отворим погребну за љубимце мајке ми! Да узимам паре будалама!
И да надовежем са осмјехом дозивам да Бог рестартује ову планету с тим да нас избрише за сва времена!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- ultrastito
Cekaj malo, sta da rade ljudi kojima ugine ljubimac recimo posle 15-16 godina provedenih u stanu u zgradi, a nemas uslova nigde da ga pokopas? Zar nije bolje da postoji jedno mesto na koje ce ko zeli da sahrani svog bukvalno ukucanina? Da neces mozda da ga bacis u kontejner?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ultrastito wrote:Cekaj malo, sta da rade ljudi kojima ugine ljubimac recimo posle 15-16 godina provedenih u stanu u zgradi, a nemas uslova nigde da ga pokopas? Zar nije bolje da postoji jedno mesto na koje ce ko zeli da sahrani svog bukvalno ukucanina? Da neces mozda da ga bacis u kontejner?
Po etimologiji pojam kafilerija potiče od nemačke reči Kafillerei koja predstavlja kafileriju, odnosno objekat ili ustanovu u kojem se uklanjaju leševi i ostali životinjski otpad.
Ово са керовима ће још мало да добије размере Индије и светих крава

- ultrastito
Nemam predstavu sta si hteo da kazes ovim upisom, ali idi pitaj drugare koji imaju svoje ljubimce o ovoj temi i pogotovo one kojima su uginuli isti.
Meni prvom je pas uginuo posle 16 i po godina provedenih u stanu gde sam ziveo i srecom pa ortakov cale ima vikendicu u blizini Panceva pa smo je tamo pokopali, ali bih i te kako voleo da postoji neko legalno mesto (posto ne znam da li znate, ali pokopavanje zivotinja van tih zvanicnih ustanova nije legalno) na koje bih mogao da pokopam svog ljubimca sa kojim sam proveo do tad bukvalno pola svog zivota.
Sa druge strane, razumem bol u kurcu prema ovoj temi ljudi koji nikad nisu imali ni mrava u kuci, pa ne kapiraju taj odnos izmedju ljubimca i coveka, pa ma koja zivotinja to bila...ali je prejadno sprdati se sa tim samo zato sto ne razumes.
Meni prvom je pas uginuo posle 16 i po godina provedenih u stanu gde sam ziveo i srecom pa ortakov cale ima vikendicu u blizini Panceva pa smo je tamo pokopali, ali bih i te kako voleo da postoji neko legalno mesto (posto ne znam da li znate, ali pokopavanje zivotinja van tih zvanicnih ustanova nije legalno) na koje bih mogao da pokopam svog ljubimca sa kojim sam proveo do tad bukvalno pola svog zivota.
Sa druge strane, razumem bol u kurcu prema ovoj temi ljudi koji nikad nisu imali ni mrava u kuci, pa ne kapiraju taj odnos izmedju ljubimca i coveka, pa ma koja zivotinja to bila...ali je prejadno sprdati se sa tim samo zato sto ne razumes.
преле
преле
Хтео сам да кажем да су сви проблеми у Србији решени, једино још да се дигну гробља за куце и маце да има где да им се запали свећа.
@Мићара
Отварај радњу видиш да има муштерија
@Мићара
Отварај радњу видиш да има муштерија
- ultrastito
Pa brate onda tom logikom, koj ce ti kurac mobilni telefon, brz internet, patike sa vazdusnim djonom, semafor, auto, kad dobar deo Srbije i dalje sere u septicku jamu jer nema kanalizaciju koja nece samo izbaciti govna u najblizu vodu, a to mu dodje problem koji je prvi put organizovano resen sredinom 19. veka.
преле
преле
još nije viđen problem za koji nije rečeno da ima prečih problema
Од свега овога што си навео, једино семафоре поставља Република Србија из буџета.
Дакле ти ако хоћеш из свог џепа купуј кола, патике, телефоне и прави гробља за кучиће. Немам ништа против. Али из свог џепа.
А јавни интерес би требале да буду неке друге ствари. Или су од пружних прелаза без рампе преча кучећа гробна места ?!
Дакле ти ако хоћеш из свог џепа купуј кола, патике, телефоне и прави гробља за кучиће. Немам ништа против. Али из свог џепа.
А јавни интерес би требале да буду неке друге ствари. Или су од пружних прелаза без рампе преча кучећа гробна места ?!
- ultrastito
Rođaci wrote:još nije viđen problem za koji nije rečeno da ima prečih problema
I ovim bih zakljucio raspravu na ovu temu. Hvala Rodjo

преле
преле
ultrastito wrote:Cekaj malo, sta da rade ljudi kojima ugine ljubimac recimo posle 15-16 godina provedenih u stanu u zgradi, a nemas uslova nigde da ga pokopas? Zar nije bolje da postoji jedno mesto na koje ce ko zeli da sahrani svog bukvalno ukucanina? Da neces mozda da ga bacis u kontejner?
Дефинитивно си у праву, мислим да ћу и засновати неку религију поред погребне опреме већ сам смислио име за погребну "небески шинтер!"

(Street Force / Curva Orientale)
Steta, ako si vec imao prilike da vidis svet nisi nista promenio u svom mentalnom sklopu
Vec si na istoj talasnoj duzini sa micarom
Pa se iscudjavas sto neko svog psa kad ugine nece da baci u tisu, moravu...
Слажем се ја да су то бића која проводе живот са нама. Нико ти није рекао да бацаш пса у морачу. Него назови небеског шинтера и они ће све да ријеше за 20.000 дин споменик је ваш трошак господине.
фикрета wrote:Steta, ako si vec imao prilike da vidis svet nisi nista promenio u svom mentalnom sklopu
Tamo gde je on planirao da se seli jedu pse
Често одем до на село
Ako ima ljudi koji su voljni da plate tu uslugu,zasto da se ne napravi groblje za kucne ljubimce?mozda neki delic para koje ce siguran sam zaraditi(kuckari su posebna vrsta sekte) bude iskoriscen za nesto korisno,a svakako ce se bar neko tu zaposliti i dobijati neku platu.
Nije nesto epohalno,ali ocekivati da se stvari u ovoj prokletoj drzavi resavaju redom je utopija i tesko da ce se nesto na tom planu promeniti.
Imam psa,nemam potrebu za grobljem kucnih ljubimaca,ali sam siguran da ce imati posla.
Nije nesto epohalno,ali ocekivati da se stvari u ovoj prokletoj drzavi resavaju redom je utopija i tesko da ce se nesto na tom planu promeniti.
Imam psa,nemam potrebu za grobljem kucnih ljubimaca,ali sam siguran da ce imati posla.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu