Вести
- Кудрави Гаучос
Re: Вести
Ухапшен је тако што је неком стао на жуљ и тај га је изнамештао. Да ли је то неки газда кафане у Пожаревцу којег је испљувао негде јер му није платио трећи пут вечеру или Вучић, јебе ми се. Драго ми је да се такав идиот и ништарија нигде никад више не помену ако је могуће. Сама појава онакве особе у масовним медијима срозава укупан морал и ментално здравље у Србији за неки проценат.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Кудрави Гаучос
Ма ја се само плашим да га не стрељају. Јбт, где ти живиш, ја схватам да ти је то и струка и да је природно да се постављаш у складу с тим, и ја бих волео да живим у таквој држави, али јеботе пусти ме да се радујем што је неко најзад лупио тог идиота по носу. Људи као тај дебил стварају овај хаос у коме смо и онда кад их тај хаос прогута, треба да ми буде жао. Је л' би бранио нпр Слину, тако?
naravno, ako nije kriv
takvim stavom kao što je tvoj se otvaraju vrata i da drugi kažu da je Uroš trebalo da leži 10 godina, iako se radilo o nanošenju teških povreda, a ne pokušaju ubistva
jebi ga, ja zaista potpuno objektivno gledam na takve stvari i imam stav da svaki put kad se nešto novo takvo desi to ne predstavlja nešto što treba da se dešava kad se već toliko sličnog dogodilo ranije, nego da je reč o dodatnom propadanju koje treba već jednom zaustaviti
takvim stavom kao što je tvoj se otvaraju vrata i da drugi kažu da je Uroš trebalo da leži 10 godina, iako se radilo o nanošenju teških povreda, a ne pokušaju ubistva
jebi ga, ja zaista potpuno objektivno gledam na takve stvari i imam stav da svaki put kad se nešto novo takvo desi to ne predstavlja nešto što treba da se dešava kad se već toliko sličnog dogodilo ranije, nego da je reč o dodatnom propadanju koje treba već jednom zaustaviti
- Кудрави Гаучос
Поштујем твој професионални став. Осим тога, Анђус, марш у бувару.
Кудрави Гаучос wrote:али јеботе пусти ме да се радујем што је неко најзад лупио тог идиота по носу
Велик живот водиш, радујеш се јер намештају некој ТВ будали и идиоту робију, председник, тајне службе и њихови медији заједно, свака част. Ја не знам шта вам стављају у тај сендвич па толико настраните.
- Кудрави Гаучос
Ево га трн у оку који се склонио да не смета
Променићу живот, свестан сам и сам, али хвала ти, велики си цар. Имам већ неке одлуке послаћу ти на п.п. да одобриш. Како напредујеш с риболовцима? 
- B.Centrale
хајка wrote:B.Centrale wrote:Dabogda fasovao 300 godina, gnjida naopaka
Што, јел ти ударио у лични бизнис, градиш другу кулу?
Gradim stav da ovakav paramecijum, busna glava i veliki lazov nije apsolutno nikakva pretnja po Vucica i vlast, a vidim da se i kurta i murta pomamila da ga brane na sva usta, toboze namesten zbog svojih kritika rezimu. Koji je on kurac da njega neko pakuje, koje to informacije ima on a da ih nema neko ko ozbiljno pristupa istrazivackom novinarstu, sta je to sto on u svojoj 'profesionalnoj' karijeri ima iza sebe da bi stao na zulj rezimu? Ko to od ozbiljnih medija prenosi njegove izjave, sta je on to provalio, kakve afere i kombinacije, ko to citira njegove 'informacije', ko je njega zvao za neke relevantne autorske tekstove, kome je on gostovao, koje je to sagovornike taj magarac imao u svom mapet sou-u osim barda, Djuke, Jakovljevica i sl., gde to, kako i cime je mogao da zasmeta Vucicu?
Problem je sto danas svako ko ne voli sultana od njegovih kriticara biva proglasen za zrtvu, odmah se po strani fabrikuju price koje iskljucivo sluze kritici vlasti, a svako govedo, koliko god naopako bilo, biva proglaseno za zrtvu jer se toboze odvazio da govori istinu... Ako cemo tako, pre bi Tegletija trebao na robiju zbog svoje price, nego li ovaj indijanac.
Jasno je da je dzelat Srbije pametniji od navodnih povlacenja ovakvih i slicnih poteza, a posebno kada su u pitanju apsolutno neinteresantne i nebitne kreature kakav je ovaj smrad. Za ovako nesto se fasuje visegodisnji mardelj, a stvarno ne vidim kome logiku u potezu koji bi dzelatu samo pravio dodatni problem, da sad zbog Andjusa mora da se preganja sa UNS-om, NUNS-om, N1, gomilom nekih nvo...
Koga bre boli kurac za ovu budalu.
bologna centrale
- B.Centrale
B.Centrale wrote:Dabogda fasovao 300 godina, gnjida naopaka
Шта новац учини од револуционара.
OTVORENO PISMO MEDIJIMA SRBIJE!
Ovaj sto ga je prijavio je Milojica Markovic (poznajem ga po krivim nogama i CARLI CAPLIN HODU), vlasnik Srem puta i veliki hohstapler. On je izbegao zatvor tako sto se priblizio Andjusu koji ga je odveo kod Vucica 2015.godine i Vucic ga je skinuo sa liste za hapsenje.
Inace Markovic je bio vlasnik i Krusevac put, kao i Backa put. Nekoliko puta sam ga video kako sedi sa Andjusom, cak mi je rekao jednom prilikom 2015.god. dok smo rucali sa Zoranom Drobnjakom- direktorom Puteva Srbije da mu je Andjus partner u firmi. Tom prilikom je Drobnjak izvadio neku cedulju i rekao da mu je Vucic naredio da Milojici Markovicu svaki mesec da posao u vrednosti od vise desetina miliona dinara. Osim Drobnjaka te zadatke su dobile i odredjene lokalne samouprave kao i AP Vojvodina. Sve se to desavalo u drugoj polovini 2015.godine. Koliko znam i danas se „pomaze“ tom istom Milojici Markovicu. Sve ovo kao i mnoge druge stvari sam snimio i pohranio na nekoliko adresa u inostranstvu, da se ukoliko se nesto desi meni ili mojoj porodici, zna ko je naredbodavac, a to je Aleksandar Vucic!
Kad je Andjus ove godine resio da vise ne cuti i ne okrece glavu od stradanja naroda, isti Milojica Markovic ga izopstava iz firme i sada mu namesta hapsenje zajedno sa Vucicem. To je kratka sustina.
Inace sve vreme Miki Markovic je jedan od najvecih kriminalaca u PUTARSKOJ INDUSTRIJI, koji radi pod okriljem odredjenih ljudi iz SPS, DS i sada SNS.
Svojevremeno je taj Markovic na poziv Sase Antica iz SPS, FK Crvena Zvezda i Goranu Vesicu pozajmio 2 miliona evra, zbog toga su PUTEVI SRBIJE morali da MILOJICI MARKOVICU i EUROPARKU, SREM PUTU I KRUSEVAC PUTU DAJU POSAO OD 25 MILIONA EVRA DA BI SE MILOJICA NAMIRIO ZBOG NOVCA KOJI JE DAO VESICU I ANTICU.
MOGU O TOME DOSTA, JER SAM KAO POMOCNIK MINISTRA SAOBRACAJA IMAO UVID U SVE TO A POSEDUJEM I OBILNU DOKUMENTACIJU.
ZAHTEVAO SAM DA SE URADI KERNOVANJE PUTEVA I PROVERI DEBLJINA ASFALTA, ZAHTEVAO SAM DA SE UVEDU TENDERI ZA ODRZAVANJE PUTEVA. VUCIC NISTA NIJE HTEO DA PRIHVATI I PODNEO SAM OSTAVKU NA MESTO POMOCNIKA MINISTRA ZA PUTEVE.
Dejana sam upozoravao da ce ga taj isti Milojica Markovic namestiti jer sada ima drugog GAZDU a mozda i vise njih.
Politicari kad se dohvate neke funkcije gledaju kako da sto pre uzmu neki novac i onda zastite ovakve bitange i kriminalce koji su kao Milojica Markovic.
U danasnjoj vlasti postoji i jedan Narodni poslanik kome je Milojica kupio kucu na Bezanijskoj kosi.
Dejan Andjus je zrtva politickog progona Aleksandra Vucica i njegove bagre kao i CELA SRBIJA!
Ja to najbolje razumem jer znam sta su radili i sta rade meni i mojim najblizim, zato sto nisam hteo da izvrsavam njihove zadatke.
Dejane drzi se! Do pobede i do SLOBODE ZA CELU SRBIJU!!!
Кључно овде је да сви раде.
Е, зато Србија пропада.
- B.Centrale
Nexone, nemoj da ti sednem na kicmu. Bio si korektan jedno vreme, pripazi na ponasanje.
bologna centrale
- B.Centrale
- Ultra Sarma
Nexon wrote:
Sta se tacno desava tamo jel moze neko ko je upucen da prokomentarise. Ja sam odvojio vremena da pogledam skoro ceo snimak njihove skupsktine i prosto neverujem do kakvog je nivoa ta netrpeljivost dosla... inace df dosta dobro deluje s obzirom da bojkotuje skupstinu, zelim im svu srecu u buducnosti, dobre glave
Ps na cemu li je ovaj Knezevic
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
B.Centrale wrote:Koji je on kurac da njega neko pakuje
covece pricamo o "coveku" koji pizdi zato sto se u nekoj hali na nekoj pripremnoj utakmici koju niko nije ni prenosio uzivo sem snimka posle ponoci na sosu, culo vucicu geju ?!
upravu si to sto pricas, realno koga bole patka za andjusa bilde na kvadrat isti kao i oni, al ovo je samo pokazatelj sa kakvim dnom mi imamo posla
ja ne verujem da je on nekog reketirao a i ako jeste nije mu ovo sigurno prvi reket no pao je sad kad je stvarno preterao sa pricom posto su ga ispalili opet za neki deo kolaca...
ali "kamere informera su bile na mestu dogadjaja"
04 X 1945
- Blackadder
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2787880/crnogorski-ministar-odbrane-ucestvovali-bismo-u-akciji-nato-na-kosovu.html
Ne kapiram, cemu ovakve izjave? Jbt nije cak ni smesno...
Ne kapiram, cemu ovakve izjave? Jbt nije cak ni smesno...
- pustinjska lisica
Aуууууууу, да ли је реално да се Небојша Медојевић оволико угојио 
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.