Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Ali to 10 dolara je za mesec dana a meni treba da imam stalno, za duze.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- Marti Misterija
Google photos daje neograničeni prostor za fotke i video, kvalitet je malo lošiji, ali ništa strašno. Ostale fajlove, po mom mišljenju, nema smisla čuvati.
https://www.google.com/photos/about/
https://www.google.com/photos/about/
All those moments will be lost in time, like tears...in...rain.
Ljudi, oće li mi ko reći, jer nalazim dvije potpuno različite informacije. Kaže li se pravilo reon ili rejon?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Рејон, реон исто је то јебем ли га....
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Ovako piše na sajtu "kako se piše":
реон или рејон
Пише се рејон.
Од француског rayon, што значи округ, део града, део неке територије.
Ј остаје у свим падежима промене јер је део основе: рејон-рејона-рејону-рејон-рејоне-рејоном-рејону у једнини и рејони-рејона-рејонима-рејоне-рејони-рејонима-рејонима у множини.
И изведенице рејонски, рејонизација и рејонизовати, пишу се са ј.
Застарело је рајон.
реон или рејон
Пише се рејон.
Од француског rayon, што значи округ, део града, део неке територије.
Ј остаје у свим падежима промене јер је део основе: рејон-рејона-рејону-рејон-рејоне-рејоном-рејону у једнини и рејони-рејона-рејонима-рејоне-рејони-рејонима-рејонима у множини.
И изведенице рејонски, рејонизација и рејонизовати, пишу се са ј.
Застарело је рајон.
A grdno djeluje sa J jebem li mu.
-
Grdno i meni deluje, ja sam isto do sada govorio reon. A verovatno ću i nastaviti tako jer ću sledeći put kada budem koristio taj izraz zaboraviti da sam ovde išta pisao. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Slah juče preko vibera nekih 50tak istih poruka i jutros vidim da su mi blokirane odlazne poruke.... Je li imao ko kakvog iskusta što se tiče toga možda? Šta mi je činjeti?
Mozda je prepoznao beki spam
Upravo to...stigla mi je i poruka upozorenja...ima li mu povratka?
- Grobar do groba
Ljudi,jel zna neko dobar link ili tipa program za gledanje sport kluba preko neta?al ono da ne secka i ne prekida toliko,nesto poput onoga sto ima za Arenu recimo kao onaj WEB TV SF FORUM preko VLC-a sto radi?
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
-
Brate kaži mi samo zašto si slao 50 istih poruka?
I treba da te blokiraju, ništa mi gore nema nego kad mi drdna viber neprestano a pogotovo ako su još iste poruke, pa da odlepi čovek.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
I treba da te blokiraju, ništa mi gore nema nego kad mi drdna viber neprestano a pogotovo ako su još iste poruke, pa da odlepi čovek.
Odblokirali su me! Ha!
Reklamiram Kirbi![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Reklamiram Kirbi
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Кум Жоржо wrote:Odblokirali su me! Ha!
Reklamiram Kirbi
А шта ћеш...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Хоћу да купим ово па ме занима да ли је поуздан сајт и колико се отприлике чека да стигне пошиљка? Ово вероватно не подлеже царини и колико су ова наша говна одредила да је максимум што се не царини?
http://www.aliexpress.com/item/Pixel-Microphone-Voical-MC-50-DSLR-Camera-Mounted-Shotgun-Microphone-for-Canon-Nikon-Sony-Blackmagic/1187592264.html
http://www.aliexpress.com/item/Pixel-Microphone-Voical-MC-50-DSLR-Camera-Mounted-Shotgun-Microphone-for-Canon-Nikon-Sony-Blackmagic/1187592264.html
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
- Marti Misterija
Mislim da je maksimum nekih 50-60 evra, a sajt je pouzdan. Trebalo bi da ti oni navedu i interval u kome bi stigao paket. Ja sam najviše čekao 2 meseca, a nekad se desi da stigne za 2-3 nedelje. Uvek možeš da im pošalješ poruku i pitaš ih.
All those moments will be lost in time, like tears...in...rain.
-
Da li je neko doziveo povredu meniskusa? Najvise me zanima, nakon koliko vremena cu moci normalno da se krecem.
-
Zavisi šta. Ja sam sjebao zadnji rog meniskusa, tj hrskavicu. Kljukali su me nekim tabletama za obnovu hrskavice da bi izbego operaciju i sada mi je ok, doduše još uvek nisam bio na spoortu jer mi frka da opet ne sjebem. Videćemo šta će biti kada zahladi. Kada je toplo nemam problema, čim zahladi ubija me koleno, pa ćemo videti na zimu kakvo će biti stanje. A u svakom slučaju idi kod doktora jebi ga, čak i ako budeš morao da operišeš vraćaju te odma iz bolnice, oporavak traje kratko po rečima mog lekara.
- kajzersoze
svuda.prisutan wrote:Da li je neko doziveo povredu meniskusa? Najvise me zanima, nakon koliko vremena cu moci normalno da se krecem.
u cetvrtak se operisao , u subotu otisao na tekmu i poluvreme stajao u kopu , posle tri nedelje igrao utakmicu (kosarka).
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
-
Sinoc na fudbalu sam sjebao koleno, ne mogu da ispravim nogu, i ne mogu da se oslonim. Moram u rehacentar nedelju dana, da mi se ispravi noga, pa onda na operaciju meniskusa ako je potrebno, a to ce znati kada odem sa pravom nogom na magnetnu rezonancu. Imam rezervisanu avionsku kartu 8. Septembra, pa sad ne znam da li cu moci da se oporavim do tad, ili cu morati da otkazem let...i jel zna neko uopste da li rade povracaj novca, ili mozda mogu da pomerim datum leta za kasnije?