Izbori decembar 2023

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
lukabrasi

Re: Izbori decembar 2023

Postby lukabrasi » Mon Sep 23, 2024 3:19 pm

Upravo to...ozbiljni komformisti, sve je na tacni i dostupno. Igrom prilika mi je plata skocila duplo u jednom trenutku, posle par nedelja sam opet bio kratak sa parama...

pertla

Postby pertla » Tue Sep 24, 2024 10:02 am

a neš ti luksuza, poručivanje hrane i putovanje u španiju
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Sep 24, 2024 10:56 am

Pa pitaj pokojnog pradedu je l' to normalno pa ćeš vidjeti šta će ti reći.. Svima bi zalijepili po jedno 10 šamara prije nego što bi progovorili kada bi vidjeli kakvi smo debili postali.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Sep 24, 2024 11:22 am

Pa pitaj i ti pradeda brate da li mu je normalno da ti kuckaš ovde po forumu sa mobilnog telefona. Isto bi dobio šamare i oteo ti djavolju spravu. Ceo jebeni svet napreduje u svemu, da li mi treba da ostanemo kao pećinski ljudi? Naravno da ću da putujem avionom kad nađem povratnu kartu za Amsterdam za novembar za 30 evra. Pa o tome si mogao nekad samo da sanjaš, razvija se tehnologija i aplikacije...

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Sep 24, 2024 12:06 pm

Nemoj da putujes, nek putuju samo deca bogatih i neka samo oni trose dnevno pola tvoje bedne plate od 65000, a i kada putujes mozes da vidis da su cene npr u Roterdamu skoro iste kao u Beogradu samo je plata mnogo veca (video ja licno kad sam putovao, sram me bilo). Da ne pricam o tome kako ljudi ovde rade dva posla, imamo najvise radnih sati u Evropi pa ne znam ni kad da skuvaju sebi neki grasak za par dana. Prosecan holandjanin radi 6 sati dnevno, a ti ovde kod privatnika 250 sati mesecno i opet nista.

E da, nedavno sam u Firenci platio kafu 1.3e,zamisli,centar Firence, imam i sliku, ali ne znam da okacim. Koliko je ono tebi kafa u Butiku kod Ace Bosanca?

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Sep 24, 2024 12:59 pm

Jeste da, ali u istoj toj Firenci i Amsterdamu dođe ti jedno 10 AlahUekber burazera pa te napadnu u nekom ćorsokaku. Pa te onda strefi korona pa ne smiješ pisnuti čak ni na internetu. Pa onda imaš obaveznu vakcinaciju. Pa ti upadaju kući na pretres zbog statusa na društvenim mrežama. Pa onda dođu pederčine u lokal sa dildom da se malo zeke. Pa onda ti je glavna katedrala u centru pretvorena u vakcionalni punkt. Pa su ti olimpijske igre pošprdavanje sa vjerom itd itd.

Ako je vama to nešto na šta se trebamo ugledati onda okej. Mi imamo 1000 mana i sve ostalo, ali mislim da smo i dalje daleko ispred ovog.

A što se tiče pradede i slično, okej je da kucaš poruke na forumu i slično to jeste napredak (doduše i to je za diskusiju koliki je to napredak uopšte), ali je ovde bila aluzija na to da li je LUKSUZ da sebi naručuješ hranu iz restorana. Po meni jeste i uvijek će biti. Pri tome ja se sam osjećam debilom kada naručujem tu hranu, okej kada odeš negdje na ručak večeru i to je sve normalno, ali postali smo neviđeni debili koji čak sebi naručuju detrdžent za pranje da im dođe na kućnu adresu jer "gdje ću silazit dole zbog detrdženta".
Dobro je rekao stari od prijatelja, prvo nismo mogli više sebi uzgojiti i odhraniti pile. Pa onda ga više ne možemo ni zaklati i očistiti. Sad ga takvog ne možemo više sebi ni ispeći, nego nam drugi peče po marketima da bi mi pojeli. Meni je to zastrašujuće.

Druidid

Postby Druidid » Tue Sep 24, 2024 1:10 pm

Imas i u centru Beograda tursku kafu za 170 dinara isto kao sto imas kafu u centru Firence i za 5+ evra. Daj da ne mracimo vise kao da zivimo u nekoj zabiti Bangladesa. Jesi li mozda u istoj toj Firenci, a generalno i u celoj Italiji primetio broj migranata? Je li ti se desilo da ti u sred dana na javnom parkingu pridju dva crnca i kazu daj nam 5e da ti cuvamo auto? Pa ti vidi da li zelis da rizikujes izbusene gume ili ne. Tako daj da se ne idealizuje stanje po evropi. Ne kazem da je kod nas bolje, daleko od toga, gore je po vecini parametara, nase drustvo su Bosna, Albanija, Makedonija, Moldavija, sada i Ukrajina. U svim ostalim zemljama Evrope se zivi bolje, ali sa druge strane samim tim sto si u Evropi ti, cak i sa tim bednim minimalcem, zivis bolje od 70% ljudi na svetu i to je cinjenica. Generalno ta kuknjava i naklonost ka negativnim stvarima je velika posast interneta i tehnologije i treba biti jako oprezan da te ne uvuce u svoje kandze.
Skoro nece neki lik, objektivno nismo nikada bolje ziveli, a subjektivno nikada losije.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Sep 24, 2024 2:27 pm

Pa u Firenci sam se vise nagledao nekih drugih nakarada i degernerika, ali dobro.
Imaces i ti migrante sada tu, nepalce, pakistance i ostale koje su ovi doveli da im rade jer naseg coveka nece da plate pa je morao da ode.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Sep 25, 2024 9:48 am

Plus, da ne pričamo kakvu zemlju imamo, a skoro svako od nas ima nešto zemlje na periferiji, selu ili slično. Da baciš govno izrasla bi neka voćka. Pitaj Bečlije što su peta generacija podstanara šta znači imati svoje. Ali jebiga, ne poštujemo ništa što je naše, a tuđa nam i govna mirišu.

rodney

Postby rodney » Sun Oct 06, 2024 12:37 pm

Posle fudbalskog moze se sa sigurnoscu reci "Ovo je kosarkaski savez Srbije u punom sjaju". Zli jezici bi rekli da vodje ne bi trebale da pevaju zajedno sa buducim predsednikom KSS, ali sta znaju oni i gde su bili za vreme DOS-a

Return to “Само опуштено”