Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
BTS

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby BTS » Tue Mar 14, 2017 4:45 pm

.

DRINK

Postby DRINK » Tue Mar 14, 2017 4:47 pm

Глас шешељу је глас великом вођи, али пошто сте ви ионако за вођу гласајте одмах за њега, да се не цима народ за други круг. Без сикирања.

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Mar 14, 2017 4:51 pm

Улични ратник! wrote:Najjače bude kad udjem na profil od nekog ko je to postavio a postavila neka prepička,likuša u fazonu revolucija a slikala se u Milanu,Parizu čak i u Dubaiu a izgleda ko da joj Stanija sestra bliznakinja e od toga mi se sere,ili još gore kad to postavi neki student debil...

Daj link od profila. :mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 14, 2017 5:27 pm

http://dostajebilo.rs/eu-u-vucicevoj-kampanji/

Апелујемо на ЕУ званичнике да сачувају макар привид неутралности у актуелној председничкој кампањи и откажу све предизборне посете нелегитимног председника Владе Републике Србије. ЕУ бирократија је потпуно изгубила компас и жртвовала све прокламоване вредности зарад својих краткорочних интереса. Ти интереси су на жалост дубоко супротстављени животним интересима грађана Србије за уређеном земљом.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Tue Mar 14, 2017 5:37 pm

Сутра су избори у Холандији. Партија оног лудака Вилдерса што личи на педофила ће бити изгледа убедљиво прва, али тешко да ће моћи до власти јер је коалициони потенцијал никакав, слично као и са свим националним партијама у Европи. Нексоне, твоје мишљење?

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 14, 2017 5:49 pm

Мислим да неће имати највише посланика.
Ово са Турцима ми је све сумњиво али чекам резултате сутра.

dennycrane

Postby dennycrane » Tue Mar 14, 2017 5:54 pm

Rođaci wrote:http://dostajebilo.rs/eu-u-vucicevoj-kampanji/

Апелујемо на ЕУ званичнике да сачувају макар привид неутралности у актуелној председничкој кампањи и откажу све предизборне посете нелегитимног председника Владе Републике Србије. ЕУ бирократија је потпуно изгубила компас и жртвовала све прокламоване вредности зарад својих краткорочних интереса. Ти интереси су на жалост дубоко супротстављени животним интересима грађана Србије за уређеном земљом.

posto su grobaru cestitali na dan izbora pre zatvaranja glasackih mesta, za ocekivati je da pickoustom cestitaju u subotu...

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Tue Mar 14, 2017 9:34 pm

Ultra Sarma wrote:
Космет је Србија wrote:Данас ме ортак смара цео дан да је младеновачки лука кум светог ђинђе? Штета што нема бобе демона више овде пошто би он то лепо срочио али ако има неко слободно нека каже нема шта да кријемо чисто да потврдимо писање сарме.

Korektan si covek sa normalnim upisima pa sam resio da proverim ovo sto si napisao, odnosno tvdnje tvog ortaka. E sad, glupo je sto bas ja potvrdjujem sam svoje pisanje ali tako je kako je.
Tragicno nastradali premijer Srbije, velikomucenik Djindjic, jebo mu pas mater, je krsteni kum Maksimovica. Dakle tacno je, ortak te nije slagao, mozes imati poverenja u njega :D Njegov otac drzi kafanu, drzao je i devedesetih, u vreme najgorih tenzija sa zapadnim okupatorima, tamo se okupljala prozapadna zuta bagra i planirala svoje delovanje kako bi na unutrasnjem planu destabilizovala zemlju. Inace moj sagovornik glasa za Belog, tvrdi da beli nema veze sa zutima, da je samo dobar sa pojedincima, da iza njega stoji veoma obrazovana i mudra ekipa te da se on sam nista ne pita, ali nema veze sa zutima. Svako ko malo mucne glavom ne moze, a da ne vidi da je to kontradiktorno. Dakle istina je, u pitanju je spidbol!

Хвала на комплиментима и пренећу ортаку. Иначе још једном кажем за дотичног ме боли курац и да цркне сутра не би га жалио. Само дај хибридима леба и игара. Ова кафана код сиџима где као блеје стално држи његов лећа?

Него дођем гајби после целог дана шљаке и упалим тјуб кад гледај чуда шта испадне у предлозима са све оним курвештијама певаљским... глупан један ретардирани био је проваљен још пре 100 година кад је гостовао код ђуке свињара и да знате сви ти шатро опозициони што сад долазе код ђуке су плаћени. Паровић, заветница курва са са све чкомде, видим данас и овај поповић из дсс ма лудаци нису ни свесни колико онај одгоре удара рецке неком њихов потомку.

fedayn82

Postby fedayn82 » Tue Mar 14, 2017 10:22 pm

Ako se ovo sa mucenim Mirojem nastavi, obesice se covek :)
Ниси храбар као Јагода!

čompika

Postby čompika » Tue Mar 14, 2017 10:36 pm

Кудрави Гаучос wrote:Не, озбиљно ми није јасно на шта се маса толико ложи код тог Белог. Хоће раја да истролује изборе, да учествује неко ко је тотална зајебанција и пародија накарадног система. То је ок прича и било би супер што се мене тиче, само што то уопште није тако. Тај тип је итекако обојен, и само је питање времена кад ће да испадне шупак, ево сад сам спреман на девизну опкладу. Продо је причу товарења чим је рекао да је то "полупародија." Онда обарате Вучића? Да дође ко, тачно? Јанковић? Па ако буду он и Вукагија без проблема може да се деси да изађем и гласам за Алека. Политика је суштински иста, само што ме та либерално југословенска вегуњска говна мнооого више нервирају. Они кад повлаче издајничке потезе они то раде с уживањем. Овај се бар претвара да му је тешко. Која је тачно прича, шта очекујете, шта је поента, ја не видим. И по чему то треба он да буде кандидат ако то није легално. Оће зли радикали сад да оборе кандидатуру, јао шта ћемо, отпор режиму, АВЕ бели, идемо на бункере, јуриш.. За шта? За кога? Уместо да маса запита како је нормално да све ове године нема ЈЕДНОГ нормалног, националног кандидата, са било каквим изгледима, клинци се бацају у транс због невешто изведене, несмешне левичарске саботаже система.

Pa jebiga, sad kad bi čekao kad će neko da ispadne šupak i sumnjao, ne bi nikad ni glasao. Do kad ne bude taj jedan normalan kandidat kojeg čekaš/čekamo, jebiga, čekaćemo. Ali je ovo krik jedne generacije, a ne racionalno biranje kandidata koji bi nam vodio državu.
A ranije si pitao, ne znam da li na ovoj temi, šta oni rade, jesu parodija ili hoće da se bave politikom. Oni su u svom mestu dobili priliku da predstavljaju omladinu i sve kojima je pun kurac ovih klovnova, i to je iskreno verujem. Pa ja bih voleo kada bi u se u našem gradu našao neko da kaže, alo bre majmuni, šta radite, jeste normalni?

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 14, 2017 11:39 pm

Ja скроз капирам цео тај трип да се буниш против система зајебанцијом, не да га капирам него ми је најдражи. Проблем настаје кад те питају а шта би ти, која је твоја идеја. Тад можеш под а. Да стварно кажеш шта би ти, и онда си завршио причу, јер си постао део система или под б. да наставиш да се зајебаваш. Е за ту фору под б. треба да си мајстор. А овај се већ офарбао и није бео уопште. Труди се да каналише бунт зарад нечега. Не знамо чега, али се наслућује, и само је питање времена кад ће сасвим да се изофира. Чим ти оћеш да рушиш власт, и имаш подршку једног кандидата (каква шизофренија) прича је завршена. Ниси више трол него си бот. Погледај екипу државног посла, да ли ико зна који су њихови политички ставови? И боли ме курац искрено, јер би сутра гласао да се Торбица или Чварков кандидују. Јер знам да не би испали из лика, јер не знам ко су Шкорић и Бањац, то ме и не интересује, осим што контам да су то генијалци који су креирали те ликове. А и Листић Бели ми је је искрено најгори лик икад, нешто као Таули у Саут Парку ;)
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 14, 2017 11:42 pm

pa znamo kakvi su Banjčevi stavovi
najbolji drugari su mu Daško i Mlađa, osvedočeni levičari
nosi St. Pauli majicu stalno, tu je takođe sve jasno

za Škorića i Ćiru ne znamo, ali verovatno je isti fazon

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 14, 2017 11:46 pm

Баш то. Свеједно је, јер никад није испао из лика. Погледај емисију кад су били код Видојковића.

čompika

Postby čompika » Tue Mar 14, 2017 11:50 pm

Ispadao je Banjac često iz lika u nekim emisijama, mrzi me sada da tražim. Naravno ne mislim ispao iz lika, i krenuo ozbiljno da priča o politčkim rešenjima. U suštini lik je teški pesimista, eto ideološki možda levičar, ali samo ideološki, bez neke želje za menjanjem sveta, gde mu ostaje samo da kroz satiru prikaže ovaj svet.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 14, 2017 11:52 pm

gledao sam, ali ne kapiram šta hoćeš da kažeš

no, nebitno
a u tome što ima podršku jednog kandidata ne vidim problem - protivnik je zajednički

Nexon

Postby Nexon » Wed Mar 15, 2017 12:14 am

Што се тиче ових избора рекао бих да је он зајахао на таласу, медији наклоњени западу су већ почели да га гурају, добар резултат му следи-клинци су пржени. Временом, како га буду упознавали, и када схвате одређене његове ставове који ће излазити из претходног његовог рада као покушаји неке нво итд. део ће се разочарати али за ове изборе то је то, јаше на таласу.
По мојем мишљењу обориће Бошка, Шешеља највише, што је апсурд јер је он потпуно друге идеолошке орјентације али клинцима то није битно. Узеће нешто Јанковићу и Јеремићу, видеће се колико, Радуловић је спржен али он га је изввукао за обрачун са ДС а сада то иде далеко преко тога. Вучићу неће јер Вучићево бирачко тело није младо, уопште се не поклапају. Зато га Вучић гура по потреби и напада негде другде. Једино Вучића може на излазност да угрози у првом кругу али и то је велико питање. Мислим да ће више откидати другима у опозицији него што ће извести апстинената.

stara pizda

Postby stara pizda » Wed Mar 15, 2017 2:10 am

I treba da otkine toj "opoziciji" da skontaju da treba da se maknu i da narod ne zeli vise da ih gleda, oni su i zasrali sve. Gledam danas Vesic na pinku pljuje ds i sve redom u fazonu "bili ste na vlasti, nista niste uradili" pa jebem ti majku govnjivu ciji si ti produkt. Takvi likovi koji uvek plivaju uz poziciiju, kada budu nestali (a nece nikada dok ih ne pobijemo) neki Beli nece imati smisla, ovako ima i te kako.

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Wed Mar 15, 2017 7:14 am

Видим две поклон квоте за изборе тренутно:

Шешељ мање од 10,4 (Меридијан) - Кад год је вешто глумио опозиционара, добро је пролазио. Кад год се курвао уз власт, дувао је кару. Шаље поруку својима да у првом кругу гласају за Вучића. Неће по мени имати више од 6-7, а и то је упитно.

Александар Поповић мање од 1,95 (Моцарт) - Увек сам близу ватре кад је ДСС у питању и нажалост знам колико је бушан. Ово му дође најмање 75.000 гласова, ако узмемо да су ДСС и Двери заједно на парламентарним имали око 195 сома, а да је у међувремену гужва на десном полу много већа (Стаматовић у Западној Србији, Јеремић који се представља у кампањи као клон ДСС-а пре 2008.), мислим да нема теоретске шансе да пребаци ово. Дилема да ли да одем на летовање од ове квоте ми је једино због оног "Karma is a bitch", односно што би ми вероватно пукао зупчасти негде код мотела Џеп јер сам играо против својих. Ако немате моралних скрупула ове врсте, удрите частим вас.

Лепо мириши и ово Бели преко 3.5 (Моцарт), али велика ограда јер слика коју о Србији имамо на нету и друштвеним мрежама још увек није ни близу оне реалне. А 130-140.000 гласова није мало.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Mar 15, 2017 7:30 am

Ah Towelie, you are worst character ever.

Neapoli

Postby Neapoli » Wed Mar 15, 2017 8:32 am

Џими Заказака wrote:Видим две поклон квоте за изборе тренутно:

Шешељ мање од 10,4 (Меридијан) - Кад год је вешто глумио опозиционара, добро је пролазио. Кад год се курвао уз власт, дувао је кару. Шаље поруку својима да у првом кругу гласају за Вучића. Неће по мени имати више од 6-7, а и то је упитно.

Slazem se da radikalsko smece nece preci ni u ludilo jednocifren procenat glasova, ali kvota na taj minus koji si ti naveo je 1,30 trenutno. Moralo bi fino da se zategne da bi se doslo do gore pominjanog mora.

Return to “Само опуштено”