Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
хајка

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby хајка » Tue Mar 06, 2018 5:09 pm

Dugo sam mislio da zbog situacije u kojoj zivimo, a to je gde prosecan Srbin zivi tesko i okruzen je gomilom licnih neuspeha svaki dan, da zato slavi svaku pobedu sportista i da kroz to zivi njihov uspeh..ali onda skontas da je to tako sirom sveta. Sport je religija, stadioni su crkve, a sportisti su Bogovi, i tako je i u najjacim drzavama. Svajcarska se lozi na Federera vise nego mi na Novaka. Norvezani kad osvoje neko zlato prsnu u gace od srece i ponosa. Svedjani isto.

Mi smo slavili na trgovima ono osvojeno SP Orlica...to mi je bilo malo preterano. Ipak su to mladje kategorije i cemu sve to...

Ali menjao bih sve Novake i Spanovicke sveta, svakog kajakasa i vaterpolo medalju za jedno 1/2 finale u fudbalu na Mondijalu.

Kosarkasima ne bih dirao nista, oni su nasi "Bogovi".

само јако

Postby само јако » Tue Mar 06, 2018 7:38 pm

Ај неко добар линк кад крене псж-реал ,ја нешто слабо нађем нормалан .

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 06, 2018 7:39 pm

само јако

Postby само јако » Tue Mar 06, 2018 8:36 pm

Rođaci wrote:https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/82gyht/1945_gmt_psg_vs_real_madrid/

biće ovde, samo biraj HD

хвала ,за сад шљака у фулу.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Wed Mar 07, 2018 12:12 am

bojan23 wrote:Nema bre kompromisa, ako neko podržava ove ljige i smradove koji ubijaju radničku klasu svakog dana, koji svoje gradjane tretiraju kao stoku,
i sve to rade naravno zbog licnog interesa nikakav sportski uspeh ne može da opere. Nebitno glumac, sportista, vodja navijaca. Smrad je smrad.

Mnogo smo mi uzdigli sportiste na pijedestal, glorifikojuemo ih do imbecilnosti.
Postali su bitniji od naučnika,lekara, profesora. Jbg. tako je svuda u svetu u manjoj ili većoj meri.

Jao,ne proseravaj se,molim te,ni ti,a ni ovi ostali dezurni pljuvaci,znaci koji smo mi kompleks od naroda to je pakao,mi ne zasluzujemo da imamo ni u jednom jedinom sportu nekog sampiona jer smo teska govna,ovde se uspeh ne prasta,to je vec hiljadu puta dokazano.Evo,aj da batalimo pricu oko Spanovicke,isto se bre tako i Nole pljuvao milion puta ovde za osvojene turnire,fudbaleri u20 secam se osvoje SP na novom zelandu,ovde u fazonu polovina postova na forumu,ako ne i jace,ma smejurija ko jos prati decji fudbal,u21 prodje na svako moguce prvenstvo,otkinu kvalifikacije i baraz,tad je sve do jaja,kiksnu tamo,odmah krece pljuvanje na sav glas(pritom na tom EP ucestvuje 8-12 reprezentacija,sto znaci da smo automatski u 8-12 najboljih na kontinentu,ali ne,to nije bitno,ajde da ih pljujemo iako loptu znamo da sutnemo samo na PES-u i FIFI),onda senori fudbaleri se plasiraju na SP,ovde 90 posto postova u fazonu vidi ih ovi retardi,koje crno SP,imali najlaksu grupu u kvalifikacijama,smejurija u fazonu.I jos brdo,brdo primera.Znaci kao da ljudi treba da se stide sto su postigli neki uspeh.Kao da je normalno da mi u svemu uzimamo medalje i prva mesta,a kada se kiksne to je vanserijski neuspeh i tragedija,i ajde odmah da pljujemo.
E,sad sto se tice politickog aspekta price,tu tek ne mogu da poverujem koliko ljudi lupaju gluposti,svako ima pravo da glasa za koga hoce i da propagira koga hoce,neko to radi javno,neko ne.Naravno da ce ljudi da podrze opciju od koje imaju koristi u karijeri,to bi isto uradili i da je na vlasti Djilas,Radulovic,Bosko ili ko god.I svi mi ovde da smo vrhunski sportisti koji zive i treniraju u Srbiji,isto bi smo uradili,manite se praznih patriotskih prica,jedno je biti sportista,a drugo navijac,pogotovo mislim na obicne navijace koji nemaju nikakve koristi od raznoraznih sema i politike.
A sto se tice bitnosti,svima nama u detinjstvu su bili idoli Divac,Djordjevic,Bodiroga,Mijatovic,Stnakovic,Kezman,Ikodinovic,Savic,Vujasinovic i mnogi drugi rukometasi,odbojkasi i slicno.Sta,da nisu nekome mozda idoli bili onaj geneticar Stojkovic ili lekar Radojicic ili mozda neki doktori nauka iz SANU-a?A kapiram da je tako i u ovim godinama sada kod 95 posto ljudi sa foruma.Sport je religija za sebe skoro svuda u svetu,pitanje je samo koji.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

kocka

Postby kocka » Wed Mar 07, 2018 12:21 am

Grobar do groba wrote:
bojan23 wrote:Nema bre kompromisa, ako neko podržava ove ljige i smradove koji ubijaju radničku klasu svakog dana, koji svoje gradjane tretiraju kao stoku,
i sve to rade naravno zbog licnog interesa nikakav sportski uspeh ne može da opere. Nebitno glumac, sportista, vodja navijaca. Smrad je smrad.

Mnogo smo mi uzdigli sportiste na pijedestal, glorifikojuemo ih do imbecilnosti.
Postali su bitniji od naučnika,lekara, profesora. Jbg. tako je svuda u svetu u manjoj ili većoj meri.

Jao,ne proseravaj se,molim te,ni ti,a ni ovi ostali dezurni pljuvaci,znaci koji smo mi kompleks od naroda to je pakao,mi ne zasluzujemo da imamo ni u jednom jedinom sportu nekog sampiona jer smo teska govna,ovde se uspeh ne prasta,to je vec hiljadu puta dokazano.Evo,aj da batalimo pricu oko Spanovicke,isto se bre tako i Nole pljuvao milion puta ovde za osvojene turnire,fudbaleri u20 secam se osvoje SP na novom zelandu,ovde u fazonu polovina postova na forumu,ako ne i jace,ma smejurija ko jos prati decji fudbal,u21 prodje na svako moguce prvenstvo,otkinu kvalifikacije i baraz,tad je sve do jaja,kiksnu tamo,odmah krece pljuvanje na sav glas(pritom na tom EP ucestvuje 8-12 reprezentacija,sto znaci da smo automatski u 8-12 najboljih na kontinentu,ali ne,to nije bitno,ajde da ih pljujemo iako loptu znamo da sutnemo samo na PES-u i FIFI),onda senori fudbaleri se plasiraju na SP,ovde 90 posto postova u fazonu vidi ih ovi retardi,koje crno SP,imali najlaksu grupu u kvalifikacijama,smejurija u fazonu.I jos brdo,brdo primera.Znaci kao da ljudi treba da se stide sto su postigli neki uspeh.Kao da je normalno da mi u svemu uzimamo medalje i prva mesta,a kada se kiksne to je vanserijski neuspeh i tragedija,i ajde odmah da pljujemo.
E,sad sto se tice politickog aspekta price,tu tek ne mogu da poverujem koliko ljudi lupaju gluposti,svako ima pravo da glasa za koga hoce i da propagira koga hoce,neko to radi javno,neko ne.Naravno da ce ljudi da podrze opciju od koje imaju koristi u karijeri,to bi isto uradili i da je na vlasti Djilas,Radulovic,Bosko ili ko god.I svi mi ovde da smo vrhunski sportisti koji zive i treniraju u Srbiji,isto bi smo uradili,manite se praznih patriotskih prica,jedno je biti sportista,a drugo navijac,pogotovo mislim na obicne navijace koji nemaju nikakve koristi od raznoraznih sema i politike.
A sto se tice bitnosti,svima nama u detinjstvu su bili idoli Divac,Djordjevic,Bodiroga,Mijatovic,Stnakovic,Kezman,Ikodinovic,Savic,Vujasinovic i mnogi drugi rukometasi,odbojkasi i slicno.Sta,da nisu nekome mozda idoli bili onaj geneticar Stojkovic ili lekar Radojicic ili mozda neki doktori nauka iz SANU-a?A kapiram da je tako i u ovim godinama sada kod 95 posto ljudi sa foruma.Sport je religija za sebe skoro svuda u svetu,pitanje je samo koji.

Портир ти ли си ?

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Wed Mar 07, 2018 12:23 am

Jok,ovde Dane Korica

kocka

Postby kocka » Wed Mar 07, 2018 12:37 am

Grobar do groba wrote:Jok,ovde Dane Korica

https://youtu.be/reFcvTl1X_0?t=8

какав ти је ово грб црни дане :D

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Wed Mar 07, 2018 12:38 am

Ruzna proslost,jbg :D

bojan23

Postby bojan23 » Wed Mar 07, 2018 8:21 am

@Grobar do groba

Царе поента целе приче без пуно филозофирања је да она особа која подржава режим за мене персона нон грата.
Небитно је колико је медаља освојио, јер самим тим чином је пљунуо у лице и мени и теби и сваком поштеном раднику у овој земљи.
З В Е З Д А Л Е !

riper

Postby riper » Wed Mar 07, 2018 10:04 am

Meni je razumljivo da nekog savrseno boli kurac za neke male sportove, odnosno sportove koji nisu popularni kod nas. Cak mi je i razumljivo da nekog sportistu mrze zbog karaktera. Ja gotivim Novaka, ali mnogi ga mrze, to je ok. Kao sto ja organski ne mogu da podnesem Anu Ivanovic jos nekoliko individua.

Mogu da razumem i da su ljudi ogorceni sto su pojedini sportisti podrzavali i podrzavaju politicke partije. Ni meni nije milo ni zbog Ivane ni zbog Stefaneka. Ali da se ne radujem uspesima, medaljama, da im zelim sve najgore, to je bolesno. Valjda neke stvari treba gledati van strancarenja. Znam kako nas ne interesuju ovi ili oni, a onda kada u jednom, za nas, neatraktivnom sportu, sjebu Cavica, mi zapenimo ovde kako smo svi zrtve velike nepravde.

Da li su danas Ivana, Stefanek olosi, da li je to i Duda Ivkovic koji je ne samo podrzao, vec ucestvovao u kampanjama Sase Jankovica i Djilasa.

Ako idemo tom logikom, da li to znaci da su glumci i muzicari isto tako najgora govna. Pokojni Bora Todorovic i Nikola Simic koji su podrzali LDP, pokojni Glogovac koji je podrzao Jankovica, pokojni Bata Zivojinovic poslanik SPS-a, pokojni Gaga Nikolic koji je podrzavao DS ili Milena Dravic i Mira Banjac koje i dalje podrzavaju neku od stranaka koje su proistekle iz DS-a. Ili su govna dok ne umru, a onda su najvece legende svih vremena , jer mi Srbi mnogo volimo da placemo na sahranama, posebno onih koje smo prezirali za zivota.

Lepo je rekao grobar do groba, ne smetaju nam vodje koje su u tim vodama, a smeta nam sve drugo. Tribine nasih stadiona se prosto tresu od poklica protiv AV i SNS, pa smo sada spremni da delimo moralne lekcije sportistima, glumcima, muzicarima itd.

bojan23

Postby bojan23 » Wed Mar 07, 2018 1:39 pm

Чекај мало, агитујеш отворено за лдп који је осведочено анти-српска странка или за жуте или за спс, странке које су ојадиле ову земљу, покрали шта су стигли. И шта си ти онда него једна обична љига, невезано да ли си позната личност или неки обичан грађанин. Шта познати добијају имунитет зато што су врхунски спортисти, музичари или глумци?!
З В Е З Д А Л Е !

riper

Postby riper » Wed Mar 07, 2018 1:47 pm

Ne znam kako si u svemu sto sam napisao ti zakljucio da agitujem za LDP. Ali pitam tebe, da li je Bora Todorovic govno raspalo LDP-ovsko ili glumacka legenda, ili je Nikola Simic isto govno ili legenda, oboje su podrzavali LDP. Da li je Gaga Nikolić govno sto je podrzavao i koliko se secam bio clan DS-a (dok su ovi bili na vlasti) ili je glumacka legenda. Da li je GLogovac govno jer je podrzavao Sasu Jankovica ili je legenda. Da li je Duda Ivkovic govno sto podrzava Sasu Jankovica ili je legenda. Da li je Bata Zivojinovic a sa njim i Aleksandar Bercek, da li su govna ili su glumacke legende, oboijica SPS, jedan poslanik, drugi valjda ministar. Da li je Mira Banjac i da li je Milena Dravic govno, jer podrzavaju DS i te stranke koje su odatle proistekle, ili su legende. Da li je Voja Brajovic, bio u gradskoj vlasti sa Djilasom, govno ili legenda.

Inace svi su oni podrzavali, bili clanovi i simpatizeri tih stranaka dok su ovi bili na vlasti, dakle ne moras da ih ocenjujes sada kada su stranke koje podrzavaju opozicione.

Uz sve to, mi smo na tribinama licnim primerom pokazali kako se bori protiv ove vlasti, jer, ponovicu, sve se trese na srpskim stadionima kada se zapeva protiv AV i SNS.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Wed Mar 07, 2018 3:02 pm

To sto je neko glumacka ili sportska legenda ne znaci da je dobar covek i obrnuto. Ne pricam konkretno ni za koga

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Wed Mar 07, 2018 5:37 pm

Ради се помало и о харизми одређене личности, па и о њеним интелектуалним дометима, да кажем. Мени су већина њих људи без трунке мозга, али не у смислу како то изговори Дуци Симоновић на балкан инфу, већ онако, тренутне шићарџије. Не могу а да се не отмем утиску да, Шпановићева конкретно, не би подржала Тадића пре 6, 7 година. Пре годину-две, видим на ТВ-у Колашинца како се братски загрлио с Вучићем. Мислим се, гледај каква људина, а оно ђокара. Е сад, имам и лични пик на Шпановићеву због силикона, естрадизације спорта итд :mrgreen: Добар део наше омладинске репстације која је освојила СП на Новом Зеланду показао се онако како сам и мислио ја, а и већина људи: један полусвет, без смисла да изговори две реченице, са полуоствареним каријерама, осим Живковића, исправите ме ако грешим. Сећам се баш кад им је Горчин Стојановић ( :mrgreen: ) поручио у фазону: то су деца која сигурно неће да узму да прочитају књигу, оду на изложбу слика, овде кад се врате чекају их јефтини блоуџабови и слично... С кошаркашима никад није била таква ситуација, нарочито откад играмо самостално као Србија.
Мало сам се и удаљио од теме, али у земљи у којој су сви спремни да се продају зарад интереса, слажем се с људима који им бојкотоју успехе.
И могу да разумем ове садашње, приглупе генерације, али ове старије, година као мој ћале, генерације које су имале много теже услове за одрастање и тежи пут до успеха, не.

kocka

Postby kocka » Wed Mar 07, 2018 6:55 pm

Шта у опште значи бити легенда и како се то постаје ?

Bunt

Postby Bunt » Wed Mar 07, 2018 7:52 pm

A više mi pun k....c da radnička klasa ili elita gleda šta rade navijači. Pa ako mi krenemo onda će i oni, a do tad će brojati 10-u, 15-u ili 21-u godinu kako mu je fabrika u stečaju, kako im razvlače mašine i sirovine budzašto. Biće pička 24/7 i sanjaće masnu otpremninu, povezivanje radnog staža i mogućnost da odmah zagazi u penziju. A to što dva šrafa nije sastavio od 2007-e nema veze. Dobro zna da je na muljanje upao u tu fabriku gde su na jedno radno mesto gurali po troje četvoro I tako isisavali profit koji su mogli da ulože u nove mašine ili proizvode.

p s. javne ličnosti jesu klošari čim počnu da se petljaju u politiku. Kao što je svako od njih bio mangup da podrži određenu partiju tako niko od njih nije bio mangup kada se ispostavilo da je ta partija skup najobičnijih lopova i secikesa. Slobodno neka me neko demantuje kritičkim osvrtom Bate, Bore, Dude, Voje, Leke na kriminalne poteze partije za koju su agitovali.

хајка

Postby хајка » Wed Mar 07, 2018 8:09 pm

Cene smestaja u Moskvi za vreme SP :shock: :o :shock:

Bezobrazno digli cene. Preskupo je. Vidi se da su nam braca, lopovska nacija kao i mi.

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Wed Mar 07, 2018 8:11 pm

Kaće saopštenja klubova superlige posle zvezdaninog penala :D ili se čeka da nas pogura nekad, pa da se obrate javnosti :D

santamarija

Postby santamarija » Wed Mar 07, 2018 8:19 pm

riper wrote:
Grobar do groba wrote:E,dajte vise dosta tog proseravanja,ja prvi mrzim pickoustog vise nego siptare i ustase zajedno(doduse moram da naglasim da ga mrzim iskljucivo iz sportskih razloga),ali svako ima pravo na svoj stav.Znaci koji kompleksi pucaju iz ljudi ovde,to je neverovatno.Smetaju vam javne licnosti koje podrzavaju SNS,ali to sto vodje i kod nas i kod cigana na tribini su SNS,oni vam ne smetaju na primer.A da ne govorim to sto ovde na forumu je Vucic u fazonu cetvrti u anketi na kraju.Al zato stidi se Ivana sto si uzela zlatnu medalju,stidi se bajnih forumasa odavde koji su olicenje internet-patriotizma i forum-srpstva i od kojih 90 posto njih ne zna da sutne loptu ili ne moze da istrci duze od 500 metara.

Sve potpisujem, osim da ga mrzim iz sportskih razloga, razlozi su drugi, ali sada treba da hejtujem Ivanu Spanovic zbog toga, to je bolesno. Onomad je Nadja Higl podrzala LDP u vreme kada je SNS valjda jos bio SRS odnosno opozicija. Nije mi bilo milo jer je u tom trenutku to bila najomrazenija partija, ali nisam mogao da se ne radujem uspehu.

U ovim slucajevima treba razdvojiti neciju sportsku karijeru od stranacke pripadnosti. Jer ovi su zaista nesto ucinili za Srbiju i u politiku su usli ili su neku stranku podrzali kao ostvarene licnosti. Nije neko ko gazi preko mrtvih za posao ili neku drugu pogodnost. SNS su podrzali i Stefanek, Vanja Udovicic, osvajaci medalja. Isto kao sto je Djilasa i Jankovica podrzao Duda Ivkovic. Pa jel to znaci da sada treba da kenjamo po legendi.

legende treba da budu legende,da pircaju o sportu i rezultatima koje su postigli,kome puca kurac koga spanovicka ili duda podrzavaju. za mene takvi ljudi nisu ljudi........recite lepo ,necemo da se bavimo sportom,ocemo politikom i to je to....pa da cenimo kakvi su onda politicari...to nema veze sa sportom i partijom kojoj pripadaju..bora djordjevic je za mene umro kada je usao u dss...ali umro...a legenda je bio...sad je nikogovoic kao i svi ovi sportisti koji su se politicki izrazavali..sta me boli kurac u koju operu ide spanovicka i kog frizera posecuje...to je isto..po meni

Return to “Само опуштено”