Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
БорацБЛ

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby БорацБЛ » Thu Mar 01, 2018 6:14 pm

pertla wrote:
БорацБЛ wrote:Да ли си се некада записао зашто на неким стадионима једва да има 500-600 људи, а на неким ни близу толико?.
Зато што је људима мука да долазе на стадион и гледају одрон од лиге, гдје се за наредних 100 година зна за кога су резервисана прво и друго мјесто. Када би лига била регуларна, као што није, и када би се на тв-у подједнако давао медијски простор свим клубовима, и када би се на тв-у причало о намјештању утакмица, и о криминалу у фудбалу, да ли мислиш да би на стадионима било 50 људи, као што ти кажеш?.
Очигледно да не схваташ о чему ја овде пишем или можда схваташ, али се правиш да не схваташ, то ти најбоље знаш. И још једном, глупо је некога вријеђати преко тастатуре, то раде левати, свхаташ?.

ja sam na tvoja pitanja odgovorio redom, a ti moje postove ni ne citas, vec trunis po svom,bar je takav moj utisak.

tvoji argumenti su mi na nivou onog "isao bi na utakmice ali ne mogu od huligana".srbi ne vole fudbal, srbi vole uspeh(ni za ovo nisam siguran, posle utakmice zvezda-keln, gde mi je bilo muka da gledam kako ljudi nisu sposobni da se raduju najvecem uspehu kluba od '91 godine), spektakl, pompu.zasto nemci, spanci, englezi, juznoamerikanci...pune stadione iako im timovi nisu uspesni?zato sto je fudbal tamo religija, ili je dobar nacin da ubiju par sati uz utakmicu, klopu i pivo, svejedno.nemam ni zivaca ni vremena da se nastavljam sa tobom, smatram da si naivan i u zabludi, i ti za mene verovatno to isto, pa nema neke poente da idem dalje jer se necemo nikad sloziti niti ubediti jedan drugog u svoje stavove.

@nikodije

drzava srbija finansira sve klubove u srbiji, manje ili vise(ne znam kakva je situacija sa cukarickim recimo, brdja je ranije pisao o tome, moguce da ima jos klubova koji su manje ili vise nezavisni od drzavnih para). opet ponavljam, da li mislite da je realno da novine, portali, televizija...guraju i favorizuju metalac gm, javor, spartak ili sta ja znam koga, na ustrb zvezde i partizana?da li su barselona i real povlasceni u odnosu na ostale spanske klubove sto se tice pomoci sudija i medijske zastupljenosti?ko brani recimo novinama iz cacka da pisu o borcu pa tek negde da spomenu vecite?o tome kako je doslo do toga da su zvezda i partizan daleko svih ostalih takodje mozemo pisati, ali je to jako siroka sportko-socioloska tema,a vec je ovde vise puta prepricana.

potpisujem da u nasoj ligi nije losije sudjenje nego u spaniji ili nemackoj.mali klubovi(vecina a mozda i svi) nemaju legitimitet da pricaju o sistemskom favorizovanju zvezde i partizana od strane sudija, iz prostog razloga sto i sami imaju putera na glavi, isto koliko i veciti, samo je pitanje reda velicina.zvezda se kolje za titulu a macva za opstanak, metalac za ulazak u tu ligu i tako dalje.

sa zadnjih par redova tvog posta mogu da se slozim, a to je ogledalo toga kakve su nam uprave klubova i koliko se lako manipulise sa retardiranom ostrascenom masom.

napisi iskreno za koga navijas, pa mozemo dalje da pricamo, iako ne vidim neku poentu

Очигледно да не схваташ о чему ја овде пишем или можда схваташ, али се правиш да не схваташ, то ти најбоље знаш.

zmijuga

Postby zmijuga » Thu Mar 01, 2018 6:25 pm

Borac BL,

A na koji način su blizanci krivi za stanje u tvom klubu/grupi? Jel se buniš kad svako malo Borac dobije pare od Dodika i Vlade RS? Ti ovde lupaš po tastaturi a na svoju tribinu ne smeš da odeš i kriviš nekog iz Beograda. :lol:

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Thu Mar 01, 2018 6:50 pm

zmijuga wrote:Borac BL,

A na koji način su blizanci krivi za stanje u tvom klubu/grupi? Jel se buniš kad svako malo Borac dobije pare od Dodika i Vlade RS? Ti ovde lupaš po tastaturi a na svoju tribinu ne smeš da odeš i kriviš nekog iz Beograda. :lol:

Да ли сам ја негдје споменуо да су близанци криви за проблеме у мом клубу-групи.
Какве ми то паре добијамо од Додика и Владе РС. Ако мислиш на ово сада што је миле дао, тј није дао него вратио један јако мали дио што су он и његова багра покрали из ФК,РК а КК угасили. Иду избори а миле на своје увелико излизане фазоне, покушава да скрене на себе пажњу, како он то помаже.
Видим читаш то како нама миле даје паре, а да ли знаш да су власници фк крупа, једни од главних људи у снсд-у?, да ли знаш да су ти људе довели Борац пред гашење буквално, и онда ту улијеће велики мили, као велики донатор и даје паре за спас Борца, тј враћа мали дио онога што је украо. Да ли знаш да је Додик ујак једном од главних чланова ове тренутне управе, која је са својим накарадним вођењем довела клуб да први пут након рата остане без подршке својих навијача?.
Претпостављам да немаш појма о овоме, али зато знаш да пишеш како нама миле помаже. Одакле теби то да ја на своју трибину не смијем да одем?

zmijuga

Postby zmijuga » Thu Mar 01, 2018 6:59 pm

Eto, po toj priči i navijači Zvezde i Partizana mogu pisati da im država samo vraća pare koje je izvukla devedesetih od transfera. Jednostavno, svako malo dobijete neku pomoć, kad god zakrizira. Znam ja priču i za Vicu, i za Iliće, i sve. Samo najjače mi je to kad neko ima probleme u svom klubu/grupi i ovako se raspiše i gleda u tuđe dvorište.

A za stanje na tribini, ne pravi se lud. Jedan čovek vam zaveo teror. Jesu li na zadnjoj utakmici Borca šamarani klinci po zapadnoj tribini, koji su vikali protiv uprave?

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Thu Mar 01, 2018 7:11 pm

zmijuga wrote:Eto, po toj priči i navijači Zvezde i Partizana mogu pisati da im država samo vraća pare koje je izvukla devedesetih od transfera. Jednostavno, svako malo dobijete neku pomoć, kad god zakrizira. Znam ja priču i za Vicu, i za Iliće, i sve. Samo najjače mi je to kad neko ima probleme u svom klubu/grupi i ovako se raspiše i gleda u tuđe dvorište.

A za stanje na tribini, ne pravi se lud. Jedan čovek vam zaveo teror. Jesu li na zadnjoj utakmici Borca šamarani klinci po zapadnoj tribini, koji su vikali protiv uprave?

О каквој ти болан помоћи причаш, о 100 хиљада марака за 3 године од миле?. И то сам ти рекао није помоћ него нам је вратио један јако мали дио онога што је измузао из Борца за све ове године.
Нисам био на задњој утакмици, а на сјевер сам рекао да више нећу ићи до неких нормалнијих времена, исток је био затворен, а на запад не идем, као и огромна већина правих навијача.
То су клинци које је дела избацио са запада, а да ли их је шамарао то не знам.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Mar 01, 2018 7:23 pm

nemoj tu priču o vraćanju malog dela onoga što je pokrao, isto to gurbeti pričaju o parama iz '91, pa im se pošten svet smeje

Nikodije

Postby Nikodije » Thu Mar 01, 2018 7:30 pm

Vazi pertla u pravu si. Ja sam onako citirao pickoustog i neke zvanicne lako proverljive stvari oko finansiranja jer me mrzi da kopam sada sve vase finansijske pomoci i podrske ali ok ti si mi kao odgovor stavio pesmu Ene Popov. Drzava vam obezbedi jake sponzore plus vam ona daje godisnje milion evra po klubu ali to je malo po vama. Kolko su dali ostalim klubovima? Kilo opereme i 2 busena trave holandske da zakrpe trecinu terena. Necu vise da polemisem svako dobro. Zelim vam duplu krunu i da vam se vrate stari dani vase proslosti.

јахач магле

Postby јахач магле » Thu Mar 01, 2018 7:38 pm

Rođaci wrote:nemoj tu priču o vraćanju malog dela onoga što je pokrao, isto to gurbeti pričaju o parama iz '91, pa im se pošten svet smeje
Гробари и поштен свет у истој реченици. Па то је већа глупост од глупости које се изговарају у кампањи за ове БГ изборе.
...Сијају звезде као очи конобарице...

Swallow

Postby Swallow » Thu Mar 01, 2018 8:13 pm

Sportske vesti i zanimljivosti......

Jebem ti leba drob mi se više prevrnu od MI VI VI MI, i samo VI.Aj pređite na temu večitih pa se tamo jebatajte do mile volje, smoriste ostatakm malog sveta i još manjih klubova.

Далтон

Postby Далтон » Thu Mar 01, 2018 8:17 pm

Swalove, ne mogu u vecitim jer ovde je hajka klubova iz provincije na vecite. Tako da je grupna prepiska. :D
(Street Force / Curva Orientale)

друг члан

Postby друг члан » Thu Mar 01, 2018 9:01 pm

Rođaci wrote:nemoj tu priču o vraćanju malog dela onoga što je pokrao, isto to gurbeti pričaju o parama iz '91, pa im se pošten svet smeje

А како тај "поштен" свет види што нико није одговоран за дугове у пфк и фкцз?Нико није осуђен за штету од око 80милиона евра у та два клуба.Што су склапани мало је рећи штетни уговори на рачун та два клуба,слично је и у кошарци
Choose Life

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Thu Mar 01, 2018 9:06 pm

Nikodije wrote:Vazi pertla u pravu si. Ja sam onako citirao pickoustog i neke zvanicne lako proverljive stvari oko finansiranja jer me mrzi da kopam sada sve vase finansijske pomoci i podrske ali ok ti si mi kao odgovor stavio pesmu Ene Popov. Drzava vam obezbedi jake sponzore plus vam ona daje godisnje milion evra po klubu ali to je malo po vama. Kolko su dali ostalim klubovima? Kilo opereme i 2 busena trave holandske da zakrpe trecinu terena. Necu vise da polemisem svako dobro. Zelim vam duplu krunu i da vam se vrate stari dani vase proslosti.

Pa konkretno vama novi stadion.

Swallow

Postby Swallow » Thu Mar 01, 2018 9:21 pm

Далтон wrote:Swalove, ne mogu u vecitim jer ovde je hajka klubova iz provincije na vecite. Tako da je grupna prepiska. :D

Ma brate pregorim kao licna čitajući milijardu puta prežvakane teme, unapred znaš sva pitanja i odgovore a sve se svodi na poštenje, šablonske odgovore i zamenu teza, ovakve stvari nisam uspevao da rešim ni u 4 oka bez tenzije i eventualnog problema čak, a gledaj ovde forum gde svako može da priča i da bude ono što poželi i da pritom bude zadrt i težak kao mazga, maaa ne mogu da izvalim kako samo da zataškam ovu i temu večitih da se ne nerviram kada god otvorim.

Swallow

Postby Swallow » Thu Mar 01, 2018 9:25 pm

Вини Џонс wrote:Pa konkretno vama novi stadion.

Nemо` ?

Morbid

Postby Morbid » Fri Mar 02, 2018 9:05 am

Tilt wrote:Istina je ovo za Djukica, nema šta.
Nego pade mi na pamet još dok sam gledao utakmicu. Zna li neko još neki klub sem Zemuna da ima zeleno-plavu boju dresova? Ja evo od nedelje ne mogu da se setim.

s zakašnjenjem
Sijetl Saundersi, MLS :D
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Tilt

Postby Tilt » Fri Mar 02, 2018 11:20 am

Nabrojalo se fino, ali realno baš retka kombinacija. Tom Tomsk ima plavo-zeleni grb, ali samo zelene dresove.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Fri Mar 02, 2018 3:27 pm

Гванжу Евергранде- Гванжу РиФ 4:5 !

Прво коло и велики дерби који је припао Пиксију.
Евергранде екипа која последњих чини ми се 7 година осваја првенство последња 3 са Сколаријем. Сад их је преузео Фабио Канаваро који је са успехом водио Тјанђен прошле сезоне. Довео је само Гудеља чини ми се од странаца у овом прелазном року.

Мора Фабио још да учи од Пиксија доктора ове игре.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Mar 02, 2018 4:20 pm

gledao sam detalje s utakmice, pa ono je tragičan fudbal :lol:

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Fri Mar 02, 2018 4:28 pm

Само странци играју, погледај ко је дао и наместио голове и све ти јасно, тако је на свим утакмицама.
Кинески фудбалери су баш лоши, али полако...

1958

Postby 1958 » Fri Mar 02, 2018 5:42 pm

Sta polako pa ne igra se fudbal tamo od kad su dosli razni znanci da ih treniraju pa ce da ih nauce. Nikad od njih nece biti ni fudbalera, kosarkasa, vaterpolista... razlog zbog koga si tu ti i ostali je da bi se napravila masinerija i da zutaci ulazu pare u domace klubove, a ne u evropske kad vec ne znaju sta ce sa parama.
Често одем до на село

Return to “Само опуштено”