Игрице
Re: Игрице
jel ima neko dobar torent za knights of the old republic ili neki download link?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
izašao PES 2018
nema još kod braće pirata, ali ima da se kupi za oko 35 dolara na G2A
a ima i demo na Steam-u, pa možete da probate
nema još kod braće pirata, ali ima da se kupi za oko 35 dolara na G2A
a ima i demo na Steam-u, pa možete da probate
Izasao novi NBA, ima kod brace pirata
https://rarbg.to/torrent/7f35l8v
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
https://rarbg.to/torrent/7f35l8v
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
-
Ajde ko se ovde razume u kompove, za koliko otprilike mogu da uzmem neki nov gejmerski da podrzava novije igrice npr. shadows of mordor, novi cod i battlefield 1. I koji su od tih kompova na win win ili gigatronu i gde vec ima
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
- losvolocos
Ko ima PS4, gde najpovoljnije uzimati igrice?
Ako ima ljubitelja Diabla ovde, obavezno da probate Path of exile, zarazno u pm a besplatno. 
@Ђексара Najbolje ti je preko njihovog stora, imas uvek nekih akcija i dobrih popusta, samo isprati malo. Na Xboxu ima fora da sa jos jednim userom delite account, on ima sve sto ti kupis i obrnuto, predpostavljam da ima i na PS4 nesto slicno. Imas i onaj PS plus, to platis nekih 40$ za godinu dana (da bi mogao da igras multiplayer) i svaki mesec dobijas nekoliko igra koje ti ostaju dokle god imas aktivan PS plus.

@Ђексара Najbolje ti je preko njihovog stora, imas uvek nekih akcija i dobrih popusta, samo isprati malo. Na Xboxu ima fora da sa jos jednim userom delite account, on ima sve sto ti kupis i obrnuto, predpostavljam da ima i na PS4 nesto slicno. Imas i onaj PS plus, to platis nekih 40$ za godinu dana (da bi mogao da igras multiplayer) i svaki mesec dobijas nekoliko igra koje ti ostaju dokle god imas aktivan PS plus.
Ima li neko dobar link za starije Need for Speed igre za PC, tipa Most Wanted ili Carbon? Moze i nesto drugo samo da su trke i da radi
nego osim nfs ne znam za nista drugo 

- ashatoraman
da li sam ja zastareo ili sta ali ja i dalje cepam pes2013 svi posle su mi tesko sranje.
Kazu da je ovaj bas dobar, mada ne bih znao, igram Fifu. 

Није лош нов ПЕС, мало захтевнији од 17-ице али ко воли нек изволи. Има ли каква акција занимљива за играње?
izašao novi Wolfenstein
novi PES je bio dobar dok ga nisu ubrzali, sad je sranje
novi PES je bio dobar dok ga nisu ubrzali, sad je sranje
- lost&found
nikad dosta Vulfenstajna i Call of Duty-a. Instalirao konacno Outlast II , to ce biti do jaja, samo da nadjem vreme da pikam
Da li neko igra novi Football Menager?
Nisam upucen jer ga nikad nisam igrao a sad me ortak cima da mu nabavim : Da li postoji krekovana igra koja je skroz funkcionalna? Znam da je ranije bilo cimanja sa tim FM oko krekovanja, te radi te ne radi pa me zanima ima li funkcionalne verzije ili ne?
Nisam upucen jer ga nikad nisam igrao a sad me ortak cima da mu nabavim : Da li postoji krekovana igra koja je skroz funkcionalna? Znam da je ranije bilo cimanja sa tim FM oko krekovanja, te radi te ne radi pa me zanima ima li funkcionalne verzije ili ne?
Baklja wrote:Da li neko igra novi Football Menager?
Moze za soma dindzi da uzme preko lika koji mu instalira svoj original preko stima i pici...
Често одем до на село
Dobra za ubijanje vremena. Browser game. Ali zaludjencija
Kidam se sa nekim kanadjanima a vidim i dosta nasih klanova ima.
https://en.forgeofempires.com/?invitati ... nvite_link

https://en.forgeofempires.com/?invitati ... nvite_link
(Street Force / Curva Orientale)