Занимљиве слике и клипови

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Занимљиве слике и клипови

Postby Далтон » Sat Sep 22, 2018 9:55 pm

(Street Force / Curva Orientale)

жабац

Postby жабац » Sat Sep 22, 2018 10:20 pm

fedayn wrote:Zabac,u bloku 11 svega par zgrada pripadaju Zemunu sto je i logicno jer je tu i granica NBG-a i Zemuna oko hotela Jugoslavija.Zna se ciji je to blok,iako ima par izdajnika koji su prodali dusu djavolu i poceli sebe da smatraju Zemuncima,neki cak i zamenili crveno-belo,za zeleno-plavo,ali necu o da trosim reci o njima. :mrgreen: ;)

Krajisnik i Dalton...kada sam se spustao sa Gardosa video sam i jedan restoran "Tri kuma debela", ali je bio zakatancen.Generalno lep je taj stari deo grada na kaldrmi.Svi imaju u ponudi i riblju corbu,koja je oko 200 din sto je zaista pristupacno za svaciji dzep.

Ма шалим те бураз, знам да је тврдо циганско упориште, знам неке људе из краја, мада је давно то било.Мала спрдња на конто територијалних претензија.А то што се тиче шалова, јбг, вазда било, глупа прича скроз.Што се тиче чорбе само Паша и ништа друго.Прелеп је Земун, поготово тај део ту око Гардоша, мада Горњи град је мама! :!:

fedayn

Postby fedayn » Sat Sep 22, 2018 10:42 pm

Далтон wrote:@fedayn
Ako misliš na onu kaldrmu i restorane na samom početku Zem. keja, više je nema.Odnosno jedan deo je ostao (samo glavna ta uličica), a drugi deo je presvučen. Prošle nedelje sam bio sa devojkom i vidim da su uzorali 2 metra u zemlju i asfaltiraju tu i onu na kraju levo sporednu ulicu. :evil: Nabijem ih na k...
Ispravi me ako grešim.

Hahahaha,e upravo na tu kaldrmu sam i mislio!Izgleda da si imao slicno iskustvo kao i ja prekjuce,posto me je zapljusnula prasincina i morao sam okolo da idem preko trga. :lol:

друг члан

Postby друг члан » Sun Sep 23, 2018 8:16 am

pertla wrote:
Кудрави Гаучос wrote:Е па да, ову тему су већ одавно заменили тајмлајнови на разним социјално прихватљивим медијумима, није стари комуњара ништа промашио :lol: . Треба отворити тему мој крај.

Најлепши кварт на свету спава у једној зимској ноћи:

Image

"Nou kvart" :D

Годинама сам био подстанар у згради поред које је сликано. Гагаринова 10
Choose Life

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Sep 23, 2018 1:08 pm

друг члан wrote:Годинама сам био подстанар у згради поред које је сликано. Гагаринова 10

О, па онда све знаш :) Гагаринова, Гараже, Ноу Кварт, Кварт принчева 8-) Једини Кварт на свету који је имао игралиште за децу од стаклене вуне направљено (бурићи), а врхунско је било... Данас има чивилук на травњаку за јакне :) , стони тенис однедавно, малу теретану, и тако... нешто однедавно а одувек душу и гомилу клинаца који около трче <3
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Tue Sep 25, 2018 8:59 pm

Za Fedayna :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Sep 26, 2018 9:15 am

Bruno Sulak wrote:Za Fedayna :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

carevi najveci na planeti!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Sep 26, 2018 10:40 am

Image

:lol:

MARKER

Postby MARKER » Wed Sep 26, 2018 9:14 pm

Мићара

Postby Мићара » Fri Sep 28, 2018 9:08 am

Ал они покрети из макарене хеј макарена :lol:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Очајник

Postby Очајник » Fri Sep 28, 2018 9:13 am

Rođaci wrote:Image

:lol:

Koja je epizoda u pitanju?

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Sep 28, 2018 11:48 am

Далтон

Postby Далтон » Fri Sep 28, 2018 12:28 pm

(Street Force / Curva Orientale)

fedayn

Postby fedayn » Fri Sep 28, 2018 12:48 pm

Zanimljivo kako ovi sljamovi iz serijala "Drzavni posao" prave parodiju o sistemu zaposljavanja u nekom ranijem ,mnogo boljem periodu po sve nas,nego sto je to danas...dok u isto vreme sisaju drzavnu sisu...proizodnja serijala RTV.Govna licemerna! :oops:
Znate li zasto nemam postovanje prema ljudima sa foruma koji su drobili o politici Sase Jankovica,Vuka Jeremica,Boska Obradovica....narocito kada prikenjaju o lustraciji...pa zato sto su prva dvojica bili istaknuti omladinci SPS-a,zaposleni po raznim sekretarijatima,dok je ovaj treci arcio pare drzavnih obrazovnih ustanova. ;)

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Sep 28, 2018 1:03 pm

na svetinju udaraš

bojan23

Postby bojan23 » Fri Sep 28, 2018 1:10 pm

fedayn wrote:Zanimljivo kako ovi sljamovi iz serijala "Drzavni posao" prave parodiju o sistemu zaposljavanja u nekom ranijem ,mnogo boljem periodu po sve nas,nego sto je to danas...dok u isto vreme sisaju drzavnu sisu...proizodnja serijala RTV.Govna licemerna! :oops:
Znate li zasto nemam postovanje prema ljudima sa foruma koji su drobili o politici Sase Jankovica,Vuka Jeremica,Boska Obradovica....narocito kada prikenjaju o lustraciji...pa zato sto su prva dvojica bili istaknuti omladinci SPS-a,zaposleni po raznim sekretarijatima,dok je ovaj treci arcio pare drzavnih obrazovnih ustanova. ;)

Ne znam koliko pratiš ovaj trojac, ali oni redovno prozivaju bukvalno sve i svakoga, sam osnov serije je sprdnja i parodija današnjeg rada u drzavnim preduzećima. Mnogo bolji period za sve nas, kako za koga druže, neki od nas nisu dobijali besplatne stanove, besplatna letovanja preko firme, neki su bili izopšteni iz društva zbog stavova suprotnih državnoj doktrini, neki su bili ugnjetavani zato što slave slavu ili su bili u manjini što se tiče etničke pripadnosti u svom mestu. NIje baš sve bilo tako ružičasto kako ti voliš da predstaviš.
З В Е З Д А Л Е !

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Sep 28, 2018 1:22 pm

ma daj bre, da l' si realan da nekome objasnjavas drzavni posao.

sto rece rodja, ne udaraj na svetinju, a ja da dodam, brate mili kakav si ti kontras to je za ginisa :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

fedayn

Postby fedayn » Fri Sep 28, 2018 1:33 pm

Zato sto sam i dan danas protiv toga da se ljudi u drzavnim preduzecima etiketitaraju kao neradnici sto nije istina,ako izuzmemo stranacke kadrove,mada ni tu ne moze da se generalizuje.Ma najbolje bi bilo da sve privatizujemo i ima da nam svane ko Bugarskoj u EU.Momci su jako perfidni i tacno znaju gde udaraju.
Kao sto je bilo da Miletom Tranzicijom...sta tad se niste smejali jer vam je udarao na rakiju,ratne heroje,kulturu i tradiciju...dajte molim vas...

kocka

Postby kocka » Fri Sep 28, 2018 1:59 pm

fedayn wrote:Zato sto sam i dan danas protiv toga da se ljudi u drzavnim preduzecima etiketitaraju kao neradnici sto nije istina,ako izuzmemo stranacke kadrove,mada ni tu ne moze da se generalizuje.Ma najbolje bi bilo da sve privatizujemo i ima da nam svane ko Bugarskoj u EU.Momci su jako perfidni i tacno znaju gde udaraju.
Kao sto je bilo da Miletom Tranzicijom...sta tad se niste smejali jer vam je udarao na rakiju,ratne heroje,kulturu i tradiciju...dajte molim vas...

Значи државни посао.

Зар не би комунизам на крају требао да укине и државу и државни посао ?

Opie

Postby Opie » Fri Sep 28, 2018 4:53 pm

ex-Pop Djujic

Return to “Само опуштено”