Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
https://www.youtube.com/watch?v=36YLkK8cKYY
Драган ђилас пре 15 дана,погледајте ово лупетање.Они су на 27%,а узели 13,заједно они и Морамо имају 1,4 милиона гласова оно у стварности имају више него 2,5 пута мање.Ово је антологија и највећи промашај икада.Нема га 2 дана крије се мука,ни реч.
Неће Срби снс,али 100 пута мање оће МАРинику,надуване квази екологе,апологете лажних геноцида,шугословене,и екс ју носталгичаре.
Тренутно испред Рика,једно 80-90 људи,боли народ к...ц за вечите лузере ....
За 4 године иста песма...Ђилас,Мариника,Сергеј,онај што га јуче налупаше...Чуј опозиција...
Драган ђилас пре 15 дана,погледајте ово лупетање.Они су на 27%,а узели 13,заједно они и Морамо имају 1,4 милиона гласова оно у стварности имају више него 2,5 пута мање.Ово је антологија и највећи промашај икада.Нема га 2 дана крије се мука,ни реч.
Неће Срби снс,али 100 пута мање оће МАРинику,надуване квази екологе,апологете лажних геноцида,шугословене,и екс ју носталгичаре.
Тренутно испред Рика,једно 80-90 људи,боли народ к...ц за вечите лузере ....
За 4 године иста песма...Ђилас,Мариника,Сергеј,онај што га јуче налупаше...Чуј опозиција...
Bolesni^od^ljubavi wrote:Brate ja živim u opštini gde ti da bi došao iz dva sela u naš "grad" (koji je ista opstina kao ta dva sela) moraš da pređeš most na Dunavu i 4 medjunarodne granice. Šta misliš gde u opštini je vlast uzela najviše glasova a ubedljivo se najbednije živi? Tako je, u ta dva jebena sela. Narod je stoka i marva i ne samo da treba da nas jebu, nego treba da nas jebu u bulju sa onom odzačarskom četkom.
Brate napaćini, nemoj da te Neštin i Vizić tangiraju. Ako je njima u onom slepom crevu dobro neka ih. Mislim da je svugde u opštini pobedio sns glat.
Samo kad vidim ljudi u Palanci za koliko rade, a priča se o nekom proseku od 500-600€ muka me uhvati. A rezultat je takav kao da teku med i mleko kod nas u opštini. Zato se više ne cimam oko toga ništa, juče konkretno, pecanje ceo dan s kolegama, rakija, meze, pivo, ne boli me glava
https://www.rik.parlament.gov.rs/tekst/292248
Ovde možete pogledati rezultate sa vaših biračkih mesta.
Choose Life
-
Zato brate više neću ni da se cimam. Ne da im ne treba napraviti novi most koji bi i meni dobro došao, nego nam treba porušiti i ovaj stari što ide preko granice. Cimam se po šumama, tučem sa šumarima da sačuvam meni i ostaloj bagri bar malo te šume što nam je ostalo i jebavam se po gazelama da pokušam i tim ljudima oko Loznice bar malo da pomognem, koliko mogu i dodju izbori i u ta dva grada ovi opet pobede. Narod je pokazao da što si gori prema njemu, on će te više voleti.
Čak sam i sa ovom pizdrurinom od Vučića nekada išao na proteste. Mislim da me protesti više neće videti u životu.
Nadam se samo da ću ostati dostojan svojoj reči ovaj put i da ću prestati da idem grlom u jagode kao mentol najgluplji na svetu. Nekada se osećam jako glupavo, možda i jesam, valjda će to nekad da se promeni.
Čak sam i sa ovom pizdrurinom od Vučića nekada išao na proteste. Mislim da me protesti više neće videti u životu.
Nadam se samo da ću ostati dostojan svojoj reči ovaj put i da ću prestati da idem grlom u jagode kao mentol najgluplji na svetu. Nekada se osećam jako glupavo, možda i jesam, valjda će to nekad da se promeni.
"Oće likovi da vladaju Srbijom, a da mrze Srbe."
E zbog ovog vucic vlada koliko vlada i ko zna koliko ce jos, jer prosecni debilni srbin tripuje da je vucic njihova suprotnost i pravi patriota koji se bori za nacionalne interese jer dodje na pink i izdere se voditelju kako on ne da na narod i kako ce on da pati ako treba, a ne tamo neki paor. Sta to vucic nije uradio sto su oni pre njega uradili? Sta to vucic radi da prosecan idiot od srbina moze da kaze, e ovo je pravi patriota, ne da na nasu zemlju i brani njene interese. Ljudi ovde tripuju da su zavetnici, misa vacic, dveri i ekipa neki borci za srbiju. Ne zna se ko je veci olos i slobodno se moze reci izdajnik, koliko god izlizano zvucalo. Jer od ovih prvih marinikinih lsv-ldp-ds-1/5mil-levicara il koji god da su kurac znas sta da ocekujes i oni kazu sta i kako, a ovi drugi pricaju sta vecina zeli da cuje a rade ili ce raditi sve isto sto i marinika za posao i stan u bgu
Napadose me ovde ljudi koji se tripuju da su patriote i pravi hard core srbi kad je bilo ono sranje ispred skupstine, kad sam napisao da samo coravi imbecil ne vidi da je Nogo ubaceni element, izdajnik i placenik smrdljivi coravi. Kako to mozes da kazes? Odakle ti te informacije? Po cemu je jedan mucenik kao Nogo izdajnik, on jedini u skupstini prica protiv vucica...srbine ozdravi!
E zbog ovog vucic vlada koliko vlada i ko zna koliko ce jos, jer prosecni debilni srbin tripuje da je vucic njihova suprotnost i pravi patriota koji se bori za nacionalne interese jer dodje na pink i izdere se voditelju kako on ne da na narod i kako ce on da pati ako treba, a ne tamo neki paor. Sta to vucic nije uradio sto su oni pre njega uradili? Sta to vucic radi da prosecan idiot od srbina moze da kaze, e ovo je pravi patriota, ne da na nasu zemlju i brani njene interese. Ljudi ovde tripuju da su zavetnici, misa vacic, dveri i ekipa neki borci za srbiju. Ne zna se ko je veci olos i slobodno se moze reci izdajnik, koliko god izlizano zvucalo. Jer od ovih prvih marinikinih lsv-ldp-ds-1/5mil-levicara il koji god da su kurac znas sta da ocekujes i oni kazu sta i kako, a ovi drugi pricaju sta vecina zeli da cuje a rade ili ce raditi sve isto sto i marinika za posao i stan u bgu
Napadose me ovde ljudi koji se tripuju da su patriote i pravi hard core srbi kad je bilo ono sranje ispred skupstine, kad sam napisao da samo coravi imbecil ne vidi da je Nogo ubaceni element, izdajnik i placenik smrdljivi coravi. Kako to mozes da kazes? Odakle ti te informacije? Po cemu je jedan mucenik kao Nogo izdajnik, on jedini u skupstini prica protiv vucica...srbine ozdravi!
-
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfil ... dfcb7b.pdf
Није било посматрача , више гласова освојила Мариника Тепић од Вучића
Није било посматрача , више гласова освојила Мариника Тепић од Вучића
Jadna li je ta naša mila i napaćena zemlja šta joj rade sa svih strana. Neka minimalna utjeha je što je donekle ovakav model postao trend širom planete, negdje malo perfidnije, negdje očigledno kao kod nas.
Чему гласање Србије "Да" , за избацивање Русије из УН...? Које говно смрдљиво смије да донесе такву одлуку у име народа Српског ?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Moze im se. Narod se buni na drustvenim mrezama. Mogu da rade sta god pozele.
-
Избори су били пре пет дана, народ је гласао за ово и сад нека пуши курац и ћути.
Уста му се серем она пичкоуста... Услед притиска, јебо ли ти притисак очеве у гробу. Обрука нас за сва времена овим гласањем сјеме му се затрло!
-
SickOfItAll wrote:Избори су били пре пет дана, народ је гласао за ово и сад нека пуши курац и ћути.
Управо!
Космет је Србија !
Нема ту ни и од избора... Избори су када имаш избора, а то код нас нема већ дуже вријеме.
-
Imao si izbora nikad više. Nikad ovoliko novih stranaka nije bilo koje nisu bile na vlasti, samo što je narod ipak izabrao ove "proverene". Bolje i Vulin, Toma Mona, Vesić, Zourana, Babić i ostali stručnjaci, nego neki novi.
-
Одличан пут да уклони и последњи браник независног Косова у међународним институцијама. Браво глупани напредни!
a da nije malo win win?
prateći eu sankcije, gubiš podršku rusije i rizikuješ da ti sledeću put ne stave veto. Onda kažeš narodu e jbg, šta ćete, rusi nas zajebali za kosovo...
prateći eu sankcije, gubiš podršku rusije i rizikuješ da ti sledeću put ne stave veto. Onda kažeš narodu e jbg, šta ćete, rusi nas zajebali za kosovo...
Чекај избацујеш Русе из Ун тј, из сектора за људска права... Један од главних сектора. И као то радиш да ти европа не би увела санкције на нато и гас, а у ствари европа зависи од руске нафте и гаса барем гаспром. Одлуке у УН прати читав свијет, и као ма није то ништа посебно, па ако није ништа посебно што си гласао за ништа посебно. Види ово само Београд може да исправи тј. маса да изађе и да почне да јебе маму ако треба и молотовљевим коктелима за овакву одлуку јер ово је директно пљување у лице Руској браћи од стране појединих изрода који нас представљају у ствари своје интересе не наше. Данас људска права, сутра још нешто више...
- ultrastito
Sve mi se cini da ce u nekom trenutku EU i Rusija uspeti da se dogovore, a da cemo mi vodjenim odlicnim procenama strucnih timova u tom trenutku biti diptroutovani malo EU, malo ruskim kurcem jer smo bili pametni kao onomad sa Klintonom i Trampom recimo
Mislim da davno nismo imali jadniju ekipu koja vodi spoljnu politiku i da bi petoro ljudi sa ove strane donelo racionalnije odluke.
Mislim da davno nismo imali jadniju ekipu koja vodi spoljnu politiku i da bi petoro ljudi sa ove strane donelo racionalnije odluke.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ако шта Вучићу не можеш замјерити онда је то спољна политика. Па чоек буквално балансира колико је могуће, прави најбољи могући посао за државу. Од свих земаља у Европи једино своју независност, какву такву показују Србија, Мађарска и Турска.
-
Vodi ga kući onda. Mnogo zemalja je bilo uzdržano, mogli smo i mi tu biti umesto da jedemo govna. Ja sam se slagao sa njim na početku dok je bio neutralan a ovo glasanje sada je katastrofa.