Душевна болница
Re: Душевна болница

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Ево вечерас на свим порталима уживо преносе куда иде Шабаново тело као да је ријалити... И Влахе и њихове обичаје за сахране су зајебали.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
moraju jednu drugu smrt da malo gurnu pod tepih
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Dok narodni RTS cenzurise "nema predaje" duks, izdajnicko spijunska CIA televizija emituje dokumentarac o trgovini organa i nestalim Srbima.
- Kit_Karson
Прича ми јуче другар да је недавно забоо са Пеђом Поповићем, колумнистом Данаса. Поповић је иначе 74. годиште, стари циганин, прича како десетак година не иде на стадион, како га је, као клинца, ћале водио у кафану Орашац код Вука пре текме. И дотакли се Брнабићеве. Каже овај да је зна још од деведесетих. Препуна кинте, увек је патила од тога да друге снабдева дрогом по журкама, да други узимају од ње. Живела је или ваљда живи и даље у Чубриној улици. Деда Хрват је био један од партизана који су ослободили Београд и заузели виле на Дорћолу. Од својих пара је купила гајбу у Њујорку. Мислим да је пола ове власти нашло резерву вани.
Gde je onaj što jede kokice kad se kerovi tuku?

(Street Force / Curva Orientale)
Рече ми једна другарица, да има неки пропис на колико кер мора бити одаљен од ограде, пошто је провалник у њену кућу добио ујед од пса на огради који није био везан,а ујед је добио чим је хтео да прескочи у двориште, он је њу по том основу тужио и у поравнању које јој је било јефтиније од суда који би изгубила је платила провалнику неку суму да је не тужи,а он је само сложио у архиву 50 кривичну пријаву за покушај ситне крађе, типа парче лима од крова у дворишту.
Cuo sam ja za slicne primere u poslu,iako nisam imao takav slucaj.
Nema sanse da bi mi izvukli dinar jedan za te gluposti,makar morao da zapalim sa sve kerom
Nema sanse da bi mi izvukli dinar jedan za te gluposti,makar morao da zapalim sa sve kerom
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Zato treba uzeti haskija, on te pusti da uđeš ali nema napolje dok se ne odrekneš jednog dela tela
Ne bih žalio jedan jedini dinar kazne koju bih morao da platim kada bi mi neko provalio u dvorište/kuću i ker ga iskidao.
Ne bih žalio jedan jedini dinar kazne koju bih morao da platim kada bi mi neko provalio u dvorište/kuću i ker ga iskidao.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Какав кер црни, па искидо бих га Ја зубима, а керу ако нешто остане.Увек било боље пакет него букет, јебем маму у пичку и њима и прописима.Најбоље да ће да ми уђе у двориште и да изађе неповређен, не бих размишљао ни секунда.Мазнули су ми раткапне на колима, комшији све 4 гуме са фелнама, па без икакве гриже савести бих га јебо, буквално.Страшно, смрдљиви лоповчићи, људи се усеру од живота да купе себи бајс, гуме, фелне, небитно, било шта, и сад ће неко да дође и да мазне то и као ником ништа.
- Desnoruki levak
Stvarno da se zapitaš koji su umobolnici pisali te zakone...ili su nam prevara i lopovluk toliko urezani u genetski kod da čak i oni koji bi trebalo najviše da urade u borbi protiv kriminala gledaju na to kao "tipična srpska posla". Kuća, dvorište, stan su jebene svetinje...niko ko se tu nađe nepozvan ne sme da ima nikakva prava, a kamoli još da se usuđuje da tuži vlasnika što ga je napao ker.
жабац wrote:Какав кер црни, па искидо бих га Ја зубима, а керу ако нешто остане.Увек било боље пакет него букет, јебем маму у пичку и њима и прописима.Најбоље да ће да ми уђе у двориште и да изађе неповређен, не бих размишљао ни секунда.Мазнули су ми раткапне на колима, комшији све 4 гуме са фелнама, па без икакве гриже савести бих га јебо, буквално.Страшно, смрдљиви лоповчићи, људи се усеру од живота да купе себи бајс, гуме, фелне, небитно, било шта, и сад ће неко да дође и да мазне то и као ником ништа.
Jel ti bedak što su ti gume bile toliko loše da su ti uzeli samo ratkapne?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Meni su sa bajsa poskidali svetla i ručke! Ukupna vrednost 5e,lakše bih podneo da su mi bajs ceo odneli. Kakva gamad. Obogaljiti ih bez trunke griže savesti
Choose Life
Brdja wrote:жабац wrote:Какав кер црни, па искидо бих га Ја зубима, а керу ако нешто остане.Увек било боље пакет него букет, јебем маму у пичку и њима и прописима.Најбоље да ће да ми уђе у двориште и да изађе неповређен, не бих размишљао ни секунда.Мазнули су ми раткапне на колима, комшији све 4 гуме са фелнама, па без икакве гриже савести бих га јебо, буквално.Страшно, смрдљиви лоповчићи, људи се усеру од живота да купе себи бајс, гуме, фелне, небитно, било шта, и сад ће неко да дође и да мазне то и као ником ништа.
Jel ti bedak što su ti gume bile toliko loše da su ti uzeli samo ratkapne?
Ali primalac: prihodi od novčanih kazni. Pa ovo ću ja da uradim i da stavim svoj račun,pobacam ljudima u sandučiće i para ko dzajić
Choose Life