жабац wrote:Какав кер црни, па искидо бих га Ја зубима, а керу ако нешто остане.Увек било боље пакет него букет, јебем маму у пичку и њима и прописима.Најбоље да ће да ми уђе у двориште и да изађе неповређен, не бих размишљао ни секунда.Мазнули су ми раткапне на колима, комшији све 4 гуме са фелнама, па без икакве гриже савести бих га јебо, буквално.Страшно, смрдљиви лоповчићи, људи се усеру од живота да купе себи бајс, гуме, фелне, небитно, било шта, и сад ће неко да дође и да мазне то и као ником ништа.
Brdja wrote:жабац wrote:Какав кер црни, па искидо бих га Ја зубима, а керу ако нешто остане.Увек било боље пакет него букет, јебем маму у пичку и њима и прописима.Најбоље да ће да ми уђе у двориште и да изађе неповређен, не бих размишљао ни секунда.Мазнули су ми раткапне на колима, комшији све 4 гуме са фелнама, па без икакве гриже савести бих га јебо, буквално.Страшно, смрдљиви лоповчићи, људи се усеру од живота да купе себи бајс, гуме, фелне, небитно, било шта, и сад ће неко да дође и да мазне то и као ником ништа.
Jel ti bedak što su ti gume bile toliko loše da su ti uzeli samo ratkapne?
Users browsing this forum: No registered users and 54 guests