Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Rođaci

Re: Душевна болница

Postby Rođaci » Tue Jan 22, 2019 12:35 pm

evo ga ceo tekst

https://pbs.twimg.com/media/DxRsd0OW0AEKrEK.jpg

Zefirino Grasi je najavio izvinjenje i objašnjenje u sledećem broju

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jan 22, 2019 12:51 pm

Где је овде величање Љотића? Све што пише у тексту је историјски исправно. Вероватно се мисли на прескакање делова који га компромитују, али оволика бука, напади, лудило... Наравно уследиће извињење, као и увек кад се дирне у нека од догми које вређају дежурне титоисте. Први сам против величања квислинга, што Љотић дефинитивно јесте био, али свака реченица у тексту је проверљива на нету, и није никаква пропаганда. Могу да замислим шта би тек било да су написали и да је одбио да шаље војнике на Источни фронт, тражили би стрељање овог Грасија
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jan 22, 2019 1:12 pm

ne može ovako da se piše tekst o takvoj istorijskoj ličnosti
to je kao da pišeš tekst o Hitleru, pa napišeš da je bio slikar, dobar govornik, pobedio na izborima, želeo da Nemačka ponovo postane moćna i uživao podršku naroda, pa se ubio na kraju rata zato što nije želeo da padne u ruke neprijatelju
super, sve tačno, ali fali suština, a tekst bez suštine je ili sranje tekst glupog novinara ili namerna propaganda

lost&found

Postby lost&found » Tue Jan 22, 2019 1:16 pm

Кудрави Гаучос wrote:Где је овде величање Љотића? Све што пише у тексту је историјски исправно. Вероватно се мисли на прескакање делова који га компромитују, али оволика бука, напади, лудило... Наравно уследиће извињење, као и увек кад се дирне у нека од догми које вређају дежурне титоисте. Први сам против величања квислинга, што Љотић дефинитивно јесте био, али свака реченица у тексту је проверљива на нету, и није никаква пропаганда. Могу да замислим шта би тек било да су написали и да је одбио да шаље војнике на Источни фронт, тражили би стрељање овог Грасија

Pa da, onda ispade kad fedayn pise neke pozivitne stvari o Krcunu ili tako nekim drugim komunjarama, da ljudi neopravdano skacu i vilene na njegove upise.

EDIT: preduhitri Rodja slicnim primerom

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Jan 22, 2019 1:56 pm

Како некад у фокус јавности не дођу ознине депеше у којима се позива на оштро обрачунавање са српским становништвом у поратним годинама, или депеше где се открива да су савезничка бомбардовања извршавана у корелацији са Титом? Ту важи завет ћутања, ''о бела ћао о партизано'' одјекује сваке суботе Београдом, ал' зато на неке овако маргиналне ствари скаче кусо и репато, сваки друштвени агитатор се активира и почне да подврискује ''фашизам, фашизам''

Далтон

Postby Далтон » Wed Jan 23, 2019 12:07 am

Image
(Street Force / Curva Orientale)

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Jan 24, 2019 4:09 pm

hahhahahaahhahahaha

fuck_off

Postby fuck_off » Sat Jan 26, 2019 11:58 am

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 26, 2019 1:34 pm

Недо Бог ником...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sat Jan 26, 2019 2:10 pm

На твитеру га масовно бране њихови ретарди како је он заправо трчао већ неколико кругова а тај сигнал репортерке је заправо тренутак да он успори ка камери пошто јелте трчи све време, цело јутро. Што ли не трчи крај Ибра па да одатле пружи подршку народу доле,...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 26, 2019 2:51 pm

Мрзите га јер сте се улењили преко празника, а Марко је у тренингу, млад човек спортиста. Боље преместите ово у "масовне тренинге" да се мотивише овај напаћени форум да вежба.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 26, 2019 5:26 pm

Хахах, знао сам, дохватили су их, смрадови који их иначе никада не читају, јер су до сада могли сто пута проверено за овакве ствари да их "прозову", олош олоша, они су зло у овом народу, отров, ђубре које све мора да опогани, оставите Поолитикин Забавник бар на миру јебем вам редом све

http://rs.n1info.com/Vesti/a455137/NUNS-i-NDNV-Umesto-izvinjenja-Politikin-zabavnik-nastavlja-sa-promocijom-domacih-izdajnika.html

reziser

Postby reziser » Sat Jan 26, 2019 5:38 pm

Зафирино Граси,српски образ спаси!!

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Jan 26, 2019 5:39 pm

dobar je tekst u ovom broju, taj u kojem se izvinjavaju
napljuvali komunjare, crkvu i ljotićevce, baš odlično pisanije

evo samo kraja teksta

Image

jako lepo rečeno

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 26, 2019 6:31 pm

Багра се сад најрадије не би смирила док се та два листа у Забавнику не претворе у стрип Мирко и Славко. А не читају Забавник, то је сасвим сигурно, јер би сто пута до сада могли да се искењају с оваквим глупостима. Био је нпр текст о Дражиним илегалцима, на фазон "прави отписани."

Забавник, јбт кад приђеш полици с новинама вири иза информера, данаса, дер блитзена, и остале литературе које ова господа читају, уз "било је часно живјети с Титом", и двадесет трикова за твој и његов савршен анал, мора и то да се опогани, смрдљиви, распали титоистички празилуковићи, лажна погана елита, која смрди, смрде на лаж, смрде на презир према свему што јесу, осим што искрено воле у чмар да приме и то свима да обелодане, све им је остало фалшина, пичкетине распале

reziser

Postby reziser » Sat Jan 26, 2019 6:35 pm

Од идућег петка,имају купца више.Конто сам,сагеће главу,посути се пепелом,рећи-јесте јели смо говна(баш тим речима)али се преварих.Надам се да у наредним бројевима,у циљу "нивелисања" нећемо читати титов ратни пут у фељтону из 25 делова.Храбро,нема шта.

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 26, 2019 6:46 pm

Кудро пребацио...
Нисам те дуго прочитао овако изнервираног... :lol:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 26, 2019 7:01 pm

Брате, Забавник је пре свега до јаја новина, и бранио би их ко год да их од маскираних ликова са конвенције Булајићевих филмова напада, али наравно напали су их најпоганији и најодвратнији ликови, зло ове земље.

Пре свега Забавник је новина која те забави, а притом имаш добре шансе да нешто научиш читајући, наравно, нису их напали астрономи у свађи да л је Плутон и даље планета него се појавила ова екипа. Укратко, хвала овим педерима ако ће ово дићи тираж Забавника, кад би Забавник био најтиражнија новина и Бора Дугић пунио Ушће и Арену, била би то одлична ствар.

друг члан

Postby друг члан » Mon Jan 28, 2019 1:35 pm

Јел настрадали момак, што га спомињу на теми ултраси живе вечно?
Choose Life

Return to “Само опуштено”