Душевна болница
Re: Душевна болница
evo ga ceo tekst
https://pbs.twimg.com/media/DxRsd0OW0AEKrEK.jpg
Zefirino Grasi je najavio izvinjenje i objašnjenje u sledećem broju
https://pbs.twimg.com/media/DxRsd0OW0AEKrEK.jpg
Zefirino Grasi je najavio izvinjenje i objašnjenje u sledećem broju
- Кудрави Гаучос
Где је овде величање Љотића? Све што пише у тексту је историјски исправно. Вероватно се мисли на прескакање делова који га компромитују, али оволика бука, напади, лудило... Наравно уследиће извињење, као и увек кад се дирне у нека од догми које вређају дежурне титоисте. Први сам против величања квислинга, што Љотић дефинитивно јесте био, али свака реченица у тексту је проверљива на нету, и није никаква пропаганда. Могу да замислим шта би тек било да су написали и да је одбио да шаље војнике на Источни фронт, тражили би стрељање овог Грасија
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
ne može ovako da se piše tekst o takvoj istorijskoj ličnosti
to je kao da pišeš tekst o Hitleru, pa napišeš da je bio slikar, dobar govornik, pobedio na izborima, želeo da Nemačka ponovo postane moćna i uživao podršku naroda, pa se ubio na kraju rata zato što nije želeo da padne u ruke neprijatelju
super, sve tačno, ali fali suština, a tekst bez suštine je ili sranje tekst glupog novinara ili namerna propaganda
to je kao da pišeš tekst o Hitleru, pa napišeš da je bio slikar, dobar govornik, pobedio na izborima, želeo da Nemačka ponovo postane moćna i uživao podršku naroda, pa se ubio na kraju rata zato što nije želeo da padne u ruke neprijatelju
super, sve tačno, ali fali suština, a tekst bez suštine je ili sranje tekst glupog novinara ili namerna propaganda
- lost&found
Кудрави Гаучос wrote:Где је овде величање Љотића? Све што пише у тексту је историјски исправно. Вероватно се мисли на прескакање делова који га компромитују, али оволика бука, напади, лудило... Наравно уследиће извињење, као и увек кад се дирне у нека од догми које вређају дежурне титоисте. Први сам против величања квислинга, што Љотић дефинитивно јесте био, али свака реченица у тексту је проверљива на нету, и није никаква пропаганда. Могу да замислим шта би тек било да су написали и да је одбио да шаље војнике на Источни фронт, тражили би стрељање овог Грасија
Pa da, onda ispade kad fedayn pise neke pozivitne stvari o Krcunu ili tako nekim drugim komunjarama, da ljudi neopravdano skacu i vilene na njegove upise.
EDIT: preduhitri Rodja slicnim primerom
- Влада Паликућа
Како некад у фокус јавности не дођу ознине депеше у којима се позива на оштро обрачунавање са српским становништвом у поратним годинама, или депеше где се открива да су савезничка бомбардовања извршавана у корелацији са Титом? Ту важи завет ћутања, ''о бела ћао о партизано'' одјекује сваке суботе Београдом, ал' зато на неке овако маргиналне ствари скаче кусо и репато, сваки друштвени агитатор се активира и почне да подврискује ''фашизам, фашизам''
https://twitter.com/LedeniChika/status/1089055467618398208?s=09&fbclid=IwAR0jrqySTdg2KZiBMAMVZVjukDMi3XfvlfMukkpQuMyrAZzvQFEWKjtcBm4

:smajlikojiudaraglvomuzid:

:smajlikojiudaraglvomuzid:
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Недо Бог ником...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
На твитеру га масовно бране њихови ретарди како је он заправо трчао већ неколико кругова а тај сигнал репортерке је заправо тренутак да он успори ка камери пошто јелте трчи све време, цело јутро. Што ли не трчи крај Ибра па да одатле пружи подршку народу доле,...
- Кудрави Гаучос
Мрзите га јер сте се улењили преко празника, а Марко је у тренингу, млад човек спортиста. Боље преместите ово у "масовне тренинге" да се мотивише овај напаћени форум да вежба.
- Кудрави Гаучос
Хахах, знао сам, дохватили су их, смрадови који их иначе никада не читају, јер су до сада могли сто пута проверено за овакве ствари да их "прозову", олош олоша, они су зло у овом народу, отров, ђубре које све мора да опогани, оставите Поолитикин Забавник бар на миру јебем вам редом све
http://rs.n1info.com/Vesti/a455137/NUNS-i-NDNV-Umesto-izvinjenja-Politikin-zabavnik-nastavlja-sa-promocijom-domacih-izdajnika.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a455137/NUNS-i-NDNV-Umesto-izvinjenja-Politikin-zabavnik-nastavlja-sa-promocijom-domacih-izdajnika.html
Зафирино Граси,српски образ спаси!!
dobar je tekst u ovom broju, taj u kojem se izvinjavaju
napljuvali komunjare, crkvu i ljotićevce, baš odlično pisanije
evo samo kraja teksta

jako lepo rečeno
napljuvali komunjare, crkvu i ljotićevce, baš odlično pisanije
evo samo kraja teksta

jako lepo rečeno
- Кудрави Гаучос
Багра се сад најрадије не би смирила док се та два листа у Забавнику не претворе у стрип Мирко и Славко. А не читају Забавник, то је сасвим сигурно, јер би сто пута до сада могли да се искењају с оваквим глупостима. Био је нпр текст о Дражиним илегалцима, на фазон "прави отписани."
Забавник, јбт кад приђеш полици с новинама вири иза информера, данаса, дер блитзена, и остале литературе које ова господа читају, уз "било је часно живјети с Титом", и двадесет трикова за твој и његов савршен анал, мора и то да се опогани, смрдљиви, распали титоистички празилуковићи, лажна погана елита, која смрди, смрде на лаж, смрде на презир према свему што јесу, осим што искрено воле у чмар да приме и то свима да обелодане, све им је остало фалшина, пичкетине распале
Забавник, јбт кад приђеш полици с новинама вири иза информера, данаса, дер блитзена, и остале литературе које ова господа читају, уз "било је часно живјети с Титом", и двадесет трикова за твој и његов савршен анал, мора и то да се опогани, смрдљиви, распали титоистички празилуковићи, лажна погана елита, која смрди, смрде на лаж, смрде на презир према свему што јесу, осим што искрено воле у чмар да приме и то свима да обелодане, све им је остало фалшина, пичкетине распале
Од идућег петка,имају купца више.Конто сам,сагеће главу,посути се пепелом,рећи-јесте јели смо говна(баш тим речима)али се преварих.Надам се да у наредним бројевима,у циљу "нивелисања" нећемо читати титов ратни пут у фељтону из 25 делова.Храбро,нема шта.
Кудро пребацио...
Нисам те дуго прочитао овако изнервираног...
Нисам те дуго прочитао овако изнервираног...

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Кудрави Гаучос
Брате, Забавник је пре свега до јаја новина, и бранио би их ко год да их од маскираних ликова са конвенције Булајићевих филмова напада, али наравно напали су их најпоганији и најодвратнији ликови, зло ове земље.
Пре свега Забавник је новина која те забави, а притом имаш добре шансе да нешто научиш читајући, наравно, нису их напали астрономи у свађи да л је Плутон и даље планета него се појавила ова екипа. Укратко, хвала овим педерима ако ће ово дићи тираж Забавника, кад би Забавник био најтиражнија новина и Бора Дугић пунио Ушће и Арену, била би то одлична ствар.
Пре свега Забавник је новина која те забави, а притом имаш добре шансе да нешто научиш читајући, наравно, нису их напали астрономи у свађи да л је Плутон и даље планета него се појавила ова екипа. Укратко, хвала овим педерима ако ће ово дићи тираж Забавника, кад би Забавник био најтиражнија новина и Бора Дугић пунио Ушће и Арену, била би то одлична ствар.