Клопа
- B.Centrale
Re: Клопа
Jeste Byblos, ali odnos cene i kvaliteta ne radi pricu. Ok je, ali preskupo, po mom misljenju. Svakako treba posetiti.
Brdjo, ne znam sta da ti kazem... Ja sam po profesiji kuvar i stalno nesto kenjam, cimam ljude za kombinacije, nikad ne narucim npr. glavno jelo u obliku u kom je predstavljeno. Ne volim ljuto, ovo ono...izmisljam raznorazna sranja itd...
Brdjo, ne znam sta da ti kazem... Ja sam po profesiji kuvar i stalno nesto kenjam, cimam ljude za kombinacije, nikad ne narucim npr. glavno jelo u obliku u kom je predstavljeno. Ne volim ljuto, ovo ono...izmisljam raznorazna sranja itd...
bologna centrale
kad reče ljuto, iako ga ne voliš, daj neku preporuku za ljutu hranu u gradu
ja više ne znam šta da jedem, evo poslednje što sam uradio je da sam od Fantastičnih začina naručio čili i dimljenu mlevenu papriku i okej su, ali ni to mi nije dovoljno ljuto
daj nešto što je baš zajebano
ja više ne znam šta da jedem, evo poslednje što sam uradio je da sam od Fantastičnih začina naručio čili i dimljenu mlevenu papriku i okej su, ali ni to mi nije dovoljno ljuto
- B.Centrale
očekivao sam da znaš neke specijalitete
taman i da pohvalim ove ljude
odlični proizvodi
http://fatalnizacini.com/
taman i da pohvalim ove ljude
odlični proizvodi
http://fatalnizacini.com/
- јахач магле
Ресторан Тиска лагуна у Кањижи, баш добра клопа, рибља чорба одлична, филети сома врхунски, и на крају шомлои галушка, добар колач, сладак у пм.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Rođaci wrote:kad reče ljuto, iako ga ne voliš, daj neku preporuku za ljutu hranu u gradu
Trazi halepenjo papricicu .. Ja sam se gazio od ljutog ... cula mi se ugasila Sad vec rijetko jedem ljuto , doktor mi zabranio
- Лудак из луднице
Ima neka kineska klopa na trgu, u staklencu. bukvalno izmedju onog girosa i Mare . Danas uzmem piletinu sa kikirikijem i bukvalno ali bukvalno je unutra bilo 2 mala parceta piletine ovo ostalo pirinac, sos i povrce . paaa jebemu mater
Ja se smrvio od rostilja u nedelju u kolibi,1400 dinara za mene i zenu,4 pica, dve salate,dve corbe,hleb,gurmanska pljeska,dva ustipka i 10 cevapa na kajmaku
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Ajde Ns, rostilj, pekara(burek pogacice), kafana/restoran za corbicu cevape itd. Bilo je reci mozda al mrzi me da trazim.
Gros!penzos wrote:Jel ima neko preporuku za neki dobar restoran u Leskovcu? Bio sam u Kolibi, za Groš sam čuo da je dobar...
A za Rodju i ostale sto pitaju za ljuto, ja sam jedno vreme imao u dzepu kao unuce. Odlicna je stvar.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
-
Kibiców wrote:Grospenzos wrote:Jel ima neko preporuku za neki dobar restoran u Leskovcu? Bio sam u Kolibi, za Groš sam čuo da je dobar...
Ovaj put sam otišao u Groš, ali mi Koliba deluje bolje i to dosta. A čini mi se da Groš ima jače cene, pošto je u Kolibi stvarno džabe.
Carsija, mada imas kafane i Lalinac, Sandokan ali nisu u tom rangu.penzos wrote:Kibiców wrote:Grospenzos wrote:Jel ima neko preporuku za neki dobar restoran u Leskovcu? Bio sam u Kolibi, za Groš sam čuo da je dobar...
Ovaj put sam otišao u Groš, ali mi Koliba deluje bolje i to dosta. A čini mi se da Groš ima jače cene, pošto je u Kolibi stvarno džabe.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka