Послови, искуства са послодавцима, курсеви...
- Kit_Karson
Re: Послови, искуства са послодавцима, курсеви...
Јасно ми је. Каже ми овај шеф да је првих годину дана најтеже, а да се после 90% тих полиса обнавља од људи који су се већ осигурали. Ако прегураш првих годину дана, вероватно остајеш на дуже. Они дају ту плату и ако не будеш нахватао довољно интересената? Мени је речено да је базна плата 27-28000 и 3000 за превоз.
Pa da, ti imas tu siguricu bez obzira na ucinak, sad koliko prodas imas procenat na to. On nije bio nista spektakularan prodavac,a sad ide u banku i nosi te ugovore koji drugi sastave, ima sluzbena kola i nikakvo cimanje ni za sta, tako da je zadovoljan, u ovom trenutku mu je bas opusteno.Ima oko 40 hiljada, ali kaze ne radi nista.
- Kit_Karson
Ок, хвала свакако!
Drugar koji živi u Malti i drži agenciju izbacio oglas, pa ako ima neko da je zainteresovan izvolte.
Valjda na Malti.
Hahahah nisam ni skontao šta sam napisao
-
Da li neko drzi casove engleskog onim malim kinezima? bila je prica o tome pre nekog vremena ovde, pa ako ima neko da se bavi time, neka se javi na pm, imao bih par pitanja.
- Kit_Karson
Занима ме следећа ствар: да ли ја као неко ко је пријављен као запослени у фирми имам право и да волонтирам поред тога у другој фирми? При том, у овој фирми преко које ћу од сутра да будем пријављен, плата зависи од броја одржаних часова (Оксфорд), а друга фирма за коју волонтирам плаћа то волонтирање пола минималца месечно.
Kakvo je to volontiranje kad te plaćaju?
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Kit_Karson
Плаћају колико да имаш да грицкаш семенке до краја месеца
Има ли ко искуства као возач ЦЕ категорије у ЕУ. Каква је ситуација тренутно и уопште временски радно вријемe... Јел вило пада због короне или је то шибало без забране у односу на аутомобиле...?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Da li je neko nekada pokušavao da pokrene neki svoj mini posao - biznis, pa je tražio i kontaktirao za sredstva raznorazne vladine i nevladine organizacije i raznorazne organizacije iz Evropske Unije ? Kakva su iskustva, da li imate neki prijedlog koga kontaktirati, kakvu priču gurati i slično ?
Јел писао неко бизнис план за средства са бироа за самозапошљавање? Ако има неко да ми проследи примерак да видим како би отприлике требало да изгледа.
Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
Posao .
Hostel Arka Barka zaposljava na poziciji " general assistant " .Hostel je na Uscu i prvi je Hostel na vodi u BG . Minimun 2000 dinara za 7.5 sati rada. MINIMUM!
Treba mi neko ko zna Engleski (I Ruski ) sve ostalo mogu da je / ga naucim . Posao je super opusten I veoma fleksibilan . Ako hoces da radis 5 dana ili 6 ili 7 ili 4 , na tebi je. Moj broj je +44 7398 635 153 moze na what's app ili viber dok ne uzmem Srb. Broj sledece nedelje .
Hostel Arka Barka zaposljava na poziciji " general assistant " .Hostel je na Uscu i prvi je Hostel na vodi u BG . Minimun 2000 dinara za 7.5 sati rada. MINIMUM!
Treba mi neko ko zna Engleski (I Ruski ) sve ostalo mogu da je / ga naucim . Posao je super opusten I veoma fleksibilan . Ako hoces da radis 5 dana ili 6 ili 7 ili 4 , na tebi je. Moj broj je +44 7398 635 153 moze na what's app ili viber dok ne uzmem Srb. Broj sledece nedelje .
ex-Pop Djujic
2000 dinara dnevnica?galantno nema sta
Za te pare neces naci coveka koji srpski zna a ne engleski
Za te pare neces naci coveka koji srpski zna a ne engleski
To je minimum za nekoga ko nema iskustva ne prica jezike itd. Ja ne mogu da placam nekoga takvog , kao sto placam osobu koja je tu trecu godinu na primer , ili osobu sa iskustvom. Sve zavisi od intervjua itd . Kako se prodas I prezentujes . Placamo mi mnogo vise od toga veruj mi . Inace ne bih se vratio u Srbiju nakon 10 godina skoro da radim za te ljude , da je posao neki robovlasnicki ili da su oni manipulatori.
ex-Pop Djujic
deportovali ga 100%
Nije brate , nego mi zena dala uslov .... kaze ili si ovde ili nisi .
ex-Pop Djujic
Covek ponudi posao a vi tako. Druze daj opis posla, sta radi taj general assistant.
Често одем до на село