Automobili, motori, kamioni...
- chester_perry
Re: Automobili, motori, kamioni...
Kolko se secam ti si vozio Benz-a, a mozda sam se nesto i prebacio.
Generalno lanac je predvidjen da traje koliko i auto sto nekad jeste slucaj, nekad nije. Cak i sama zamena nije neki bauk, ako je konstrukcija takva da se lako menja, problem je kad se zanemaruju naznake da nesto nije u redu ili kad ih uopste nema ilii kad je zamena komplikovana pa predstavlja veci trosak.
Generalno lanac je predvidjen da traje koliko i auto sto nekad jeste slucaj, nekad nije. Cak i sama zamena nije neki bauk, ako je konstrukcija takva da se lako menja, problem je kad se zanemaruju naznake da nesto nije u redu ili kad ih uopste nema ilii kad je zamena komplikovana pa predstavlja veci trosak.
a gefufna?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- chester_perry
Sta je gefufna?
- UltrasDoras
ahahah mićarica
gefufna na cincilatoru
gefufna na cincilatoru
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Reno megan 1.9 dizelas u leru mi vibrira odnosno podrhtava, da li neko zna ili ima predpostavku o cemu se radi? Cisto da ne idem ko ovca kod majstora.
Другару је тако на фиату било и рекли му носач мотора
Choose Life
Ako je osetio samo u leru, može biti da je neka od dizni zaprljana ili samo kontakt da nije dobar. Ne znam da li taj motor ima plivajući zamajac. Može i to da bude, ali ja bih tipovao na dizne.
Hvala na odgovorima. Samo u leru pocne da vibrira, da se trese, u pocetku je to bio slucaj npr kada vozim od BG do granice sa Madjarskom i stanem na prelazu ili na naplatnoj i onda krene da se trese i vibrira, mislio sam da je motor malo pregrejao pa da se malo bucnije hladi ili tako nesto. Po gradu i kracim relacijama u leru je bio normalan, medjutim sada je krenuo i kada se po gradu vozim da u leru pocne da se trese npr kada stanem na semaforu. Idem kod majstora nadam se da me nece odrati.
I meni se to desava na puntu 1.9 jtd, javi sta je, ja uspesno ignorisem vec solidno vremena
Otero ga danas kod majstora koji je stalno u guzvi pa tako i ovaj put, reko mi da dodjem za 3 dana, videcemo. Samo da nije nesto ozbiljno pa da moram da uletim par zelenih
U pitanju su bili nosaci motora. Tacnije morao sam da zamenim 2 neka nosaca i sve me je to izaslo oko 100e.
Ко има онај старт стоп систем боље да га искључи оде ми алнасер, и то у сред реда на граници, јебем ти швабо мајку!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Nikodije wrote:U pitanju su bili nosaci motora. Tacnije morao sam da zamenim 2 neka nosaca i sve me je to izaslo oko 100e.
Choose Life
- chester_perry
Mislim da nije bilo price o ovome, a vredi da se kaze - Ako gledate neki auto koji je uvezen iz Italije i hocete da znate okvirnu kilometrazu koju je presao, skinete aplikaciju Veicolo, onda trazite od prodavca da vam pokaze dokumenta od automobila a konkretno vam treba Italijanska saobracajna tj. libreto, papir na kome nadjete koju je registarsku oznaku nosio, idu dva slova pa tri broja pa opet dva slova, bude upisano u ovo polje ispred plavog kvadratica br. 3. - https://www.pitstopadvisor.com/news/wp- ... e-auto.jpg
Onda u aplikaciji izaberete Rapido ili samo Revisione, ukucate tablicu i vidite na kojoj je km radjen zadnji tehnicki i kad, u Italiji se radi na dve godine. Ponekad se desi da nema podataka ali skoro uvek ih ima.
Onda u aplikaciji izaberete Rapido ili samo Revisione, ukucate tablicu i vidite na kojoj je km radjen zadnji tehnicki i kad, u Italiji se radi na dve godine. Ponekad se desi da nema podataka ali skoro uvek ih ima.
- chester_perry
Da to je baza, samo sto je preko app zgodnije i sto pokazuje jos neke informacije.
Мићара wrote:Ко има онај старт стоп систем боље да га искључи оде ми алнасер, и то у сред реда на граници, јебем ти швабо мајку!
Ozbiljna glupost,ne znam da li svi koji imaju start stop imaju prekidac,ali to ko se nije navikao na to ozbiljno iritira
Zna li neko gde da nadjem jelkicu koja mirise na borovinu iliti pine? Obisao sam dosta pumpi,swcam se bila je zelena jelkica sad je to neka budjava jabuka.
-
Кад смо код мириса за кола, где ово пазарити?