Тема за све и свашта
-
Re: Тема за све и свашта
Nije to strasno, meni je koleno bilo takvo kada sam sjebao meniskus. Valjda ti je dao neke tablete da se razbije ta zgrusana krv, malo rh centra i proci ce otok.
Дао ми је неке све сам то попио. Звао сам керамичара мог да ми донесе лонгетну он црни појас у џуду оба кољена миу излетала да не купујем код овог бизнисмена од доктора.
Све у свему још нисам одрадио магнетно снимање чим то одрадим вјероватну ћу знати на чему сам... хвала на савјетима!
Све у свему још нисам одрадио магнетно снимање чим то одрадим вјероватну ћу знати на чему сам... хвала на савјетима!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Jel ima neko preporuku za neki foto aparat? Max 300-350e
šta hoćeš da fotkaš?
-
Kako mi nekako pederski zvuči kad neko kaže fotkaš.
dobro, SAO šta bi voleo da zapisuješ svetlom na senzor kroz objektiv?
aj ovako. Za 300-350e mozes da kupiš u zavisnosti od toga kakvi su ti afiniteti:
- Canon 5d classic, dobiješ full frame senzor. Naravno polovan. Za njega mozes da kupiš jeftino 35,50,100 mm objektive Yongnuo koji su kinezi odradili kada je Canonu istekao patent. 50mm je objektiv "normalac", što znači da je najpriblizniji onome kako ljudsko oko gleda. 35 je malo širi. 100mm je teleobjektiv, znači dobijaš moraš se odaljiti 5 metara da bi dobio celu osobu u kadru.
- Ako te ne zanima da nosaš veliki aparat i velike objektive, uzmeš Sony Nex sa 16-50mm i boli te kurac. Ili neki drugi bezogledalac, EOS M...
- Treća opcija ako te baš boli uvo, hoćeš dobre slike, i široko i zoom, uzmeš najskuplji Xiaomi telefon za te pare, nemaš objektive, uvek je uz tebe i kraj.
- Canon 5d classic, dobiješ full frame senzor. Naravno polovan. Za njega mozes da kupiš jeftino 35,50,100 mm objektive Yongnuo koji su kinezi odradili kada je Canonu istekao patent. 50mm je objektiv "normalac", što znači da je najpriblizniji onome kako ljudsko oko gleda. 35 je malo širi. 100mm je teleobjektiv, znači dobijaš moraš se odaljiti 5 metara da bi dobio celu osobu u kadru.
- Ako te ne zanima da nosaš veliki aparat i velike objektive, uzmeš Sony Nex sa 16-50mm i boli te kurac. Ili neki drugi bezogledalac, EOS M...
- Treća opcija ako te baš boli uvo, hoćeš dobre slike, i široko i zoom, uzmeš najskuplji Xiaomi telefon za te pare, nemaš objektive, uvek je uz tebe i kraj.
- ultrastito
čompika wrote:dobro, SAO šta bi voleo da zapisuješ svetlom na senzor kroz objektiv?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Jel može neko ko se dobro razume u suplemente da mi se javi pp?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Jel ima neko iskustva sa upwork-om ?
(Street Force / Curva Orientale)
Kupio sam novu sd karticu za telefon, ali ne mogu na andoridu da u podesavanjima prebacim aplikacije na nju... Fali mi ono move to sd card... Zna li neko kako to da sredim?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
-
Swallow wrote:Jel ima neko iskustva sa upwork-om ?
Sta te zanima vezano za upwork?
Telefon je odnedavno poceo da mi brljavi, bukvalno kao da sam otvara/zatvara aplikacije nasumicno se gase pale, da li neko zna sta bi moglo da bude?
U pitanju je motorola moto e4 plus
U pitanju je motorola moto e4 plus
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
st.vuki wrote:Kupio sam novu sd karticu za telefon, ali ne mogu na andoridu da u podesavanjima prebacim aplikacije na nju... Fali mi ono move to sd card... Zna li neko kako to da sredim?
Odes u opcije pa menadzer aplikacija. Kliknes na koju aplikaciju hoces i unutra ti pise opcija da prebacis na SD
(Street Force / Curva Orientale)
Ne pise to... Bilo nekad na starijim androidima ta opcijaДалтон wrote:st.vuki wrote:Kupio sam novu sd karticu za telefon, ali ne mogu na andoridu da u podesavanjima prebacim aplikacije na nju... Fali mi ono move to sd card... Zna li neko kako to da sredim?
Odes u opcije pa menadzer aplikacija. Kliknes na koju aplikaciju hoces i unutra ti pise opcija da prebacis na SD
Мислим да то зависи од програмера апликације да ли ће да дозволи да пребациш податке на картицу. Маса њих то не ради јер опадају перформансе.
-
Zna neko neki VPN da se ne placa? Svi sto se reklamiraju po sajtovima traze pare da sakriju ip adresu.