Душевна болница
Re: Душевна болница
Na fejsbuk stranici ultras-tifo sam pitao (kao i ovde na tribini) za koreografiju kada je zvezda igrala sa PSG, napisao da li je to kozojeb ili seik sa kamilom na severnom kopu kada je bila koreografija. Da bi ujutru dobio 30 dana suspenzije kao komentar ''vredjanje na nacionalnoj osnovi''.
Jebeni Zukeberg i jebeni fejsbuk. Ovog meseca sam dobio 3 suspenzije.
1. Na dva dana kada sam napisao vic za Jevreje
2. posle par dana dobio opet ban na nedelju dana jer sam jebo fejsbuku mamu sto su me suspenzovali na ona dva dana zbog vica.
3. Prekljuce dobio na 30 dana bez i jedne jedine osnove. Nisam nikoga uvredio a i pisao najobicniji komentar.
Od tolike nervoze mi je ovaj sneg i lopatanje dobrodoslo da izbacim to iz sebe. Lopatao danas 3 puta.
EDIT: Da bi stvar bila gora, ovako sam matora konjina pravio Sneska Belica u ultra fazonu.
Zukembergu jebem li ti mamu na kobili. Picko pegava .!.
Aj ziveli. Greje radza 20 gradi ko blesava, topi se sneg sam kad me vidi!
Jebeni Zukeberg i jebeni fejsbuk. Ovog meseca sam dobio 3 suspenzije.
1. Na dva dana kada sam napisao vic za Jevreje
2. posle par dana dobio opet ban na nedelju dana jer sam jebo fejsbuku mamu sto su me suspenzovali na ona dva dana zbog vica.
3. Prekljuce dobio na 30 dana bez i jedne jedine osnove. Nisam nikoga uvredio a i pisao najobicniji komentar.
Od tolike nervoze mi je ovaj sneg i lopatanje dobrodoslo da izbacim to iz sebe. Lopatao danas 3 puta.
EDIT: Da bi stvar bila gora, ovako sam matora konjina pravio Sneska Belica u ultra fazonu.
Zukembergu jebem li ti mamu na kobili. Picko pegava .!.
Aj ziveli. Greje radza 20 gradi ko blesava, topi se sneg sam kad me vidi!
(Street Force / Curva Orientale)
Mislis da se nisam vratio? Neka neka.. ovde je milina.
(Street Force / Curva Orientale)
Izgleda da ga je navatala neka trandža tamo, vidiš da se brzo vratio.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
Radis li sta drugo u zivotu osim pises po forumima i fb stranicama?
Batke wrote:Srce, ruke i lopata
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
1748 wrote:Batke wrote:Srce, ruke i lopata
Jos neko kopa
- ultrastito
Posle sprovedenog gradskog javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima, gradonačelnik Saša Pavlov doneo je rešenje o dodeli ukupno 1.149.685 dinara iz gradskog budžeta.
Najviše gradskog novca, 499.685 dinara izborio je ovom prilikom “Hedonist i lounge” DOO Pančevo. Sledi samostalna zanatsko pekarska radnja pekara “Smiljanić” sa 350.000 dinara gradske podrške, a dobitnik je i preduzetnička zanatska radnja “Integrato” iz Starčeva.
Ma tako je bre!
Daj 4 soma evra kaficu i 3 soma pekari, valjda za sendvice za ove sto putuju za Lucane iz Panceva.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
zato ovde samo mazanje guzice kavijarom, ništa sendviči
https://www.krik.rs/insajder-firma-vode ... sao-od-eps
Rođaci wrote:zato ovde samo mazanje guzice kavijarom, ništa sendviči
Љубоморне душе могу да га ....
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Cak vas ni Srbin ne vodi...
- Кудрави Гаучос
Без правог коментара.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:767274-Crnogorac-izmenio-pradedin-grob-da-ne-bi-pisalo-Za-spas-srpskih-ideala
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:767274-Crnogorac-izmenio-pradedin-grob-da-ne-bi-pisalo-Za-spas-srpskih-ideala
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Brate kada smo bili u vojsci imali smo jednog lika iz Smedereva, crn ko ugalj, ali tvrdi da nije ganci. Dosli mu roditelji u posetu, isto crni. On i dalje nije ganci. A prica, sve, nema sanse da pogresis. Onda likovi krenuli da ga podjebavaju, u fazonu "nisam ja ganci, mama i tata jesu, ja nisam " .
Za ovo u CG imamo prenos uzivo kako izgleda stvaranje instant nacije na bazi retardiranosti. Ovo je bukvalno poturcivanje u direktnom prenosu. GLedas u realnom vremenu kako deluje taj konvertitski kompleks. Na zalost mislim da cemo gledati i sledecu generaciju, potomke ovih instant milogoraca koji ce identitet graditi na mrznji prema Srbiji i Srbima.
Za ovo u CG imamo prenos uzivo kako izgleda stvaranje instant nacije na bazi retardiranosti. Ovo je bukvalno poturcivanje u direktnom prenosu. GLedas u realnom vremenu kako deluje taj konvertitski kompleks. Na zalost mislim da cemo gledati i sledecu generaciju, potomke ovih instant milogoraca koji ce identitet graditi na mrznji prema Srbiji i Srbima.
- Кудрави Гаучос
Буквално. Имамо ту "срећу" да гледамо како су настајали и Бошњаци и највећи део усташа, и Македонци... Али ово јеботе.. да лик сачека да му умре отац, да би могао да скине прадедин споменик... Беда људска, нека му потомци врате што прецима дугује.
"На гробљу ће изнићи цвијеће, за далеко неко покољење"
"На гробљу ће изнићи цвијеће, за далеко неко покољење"
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Тое тај господин, каква глава за шамара...