Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Далтон » Mon Nov 06, 2017 2:35 pm

Чист ко суза! :lol: :lol: Да ли ти дечко слушаш себе шта причаш?

Last edited by Далтон on Mon Nov 06, 2017 2:42 pm, edited 1 time in total.
(Street Force / Curva Orientale)

Уличар

Postby Уличар » Mon Nov 06, 2017 2:39 pm

Овај Далтон је најлуђи од свих или се дечко дрогира. Прочитај још једном шта сам написао за пенал против Вождовца. Овај против Ртња је у купу. Оно што вас питам, ви о томе ћутите.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Mon Nov 06, 2017 2:45 pm

Далтоне стварно ниси нормалан, па куп се не рачуна :mrgreen:

Далтон

Postby Далтон » Mon Nov 06, 2017 2:49 pm

Уличар wrote:Кад поведете причу о пеналима, увек се прво сетите Крушевца прошле године, Војводине на Маракани, гола на дербију итд итд, до сутра би могло да се набраја. Од свих досуђених пенала ове сезоне за Партизан, само један није постојао, против Вождовца, а тај меч смо свакако изгубили. У Чачку није био фаул пре слободног ударца за гол, пенал је и могао и није могао да се свира, све остало у свим утакмицама чисто као суза.

Ja сам ти приложио видео где се види да није само један неправилно досуђен, него неколико њих. Уосталом није реч овде да ли је текма у купу или не, него о свим тим шатро пеналима и принципу рада судија. Које јајарење али момци нису криви за то. И када ти пљуну у фацу ти би требало да прећутиш јер и сам знаш која је неправда извршена на другој страни. Била то првенствена или пријатељска текма.

Едит: А да па куп се не рачуна. Јеби га, занео сам се. :mrgreen:
(Street Force / Curva Orientale)

Уличар

Postby Уличар » Mon Nov 06, 2017 2:54 pm

За тебе неколико, за мене само тај против Вождовца није смео да се свира и да не настављамо даље, да не гушимо тему. Можемо до сутра да разглабамо, али сложити се нећемо никада.

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Nov 06, 2017 2:55 pm

Penal nema istu tezinu kada se svira na 0:0 ili recimo 80+ minutu ili kod rezultata 2:0.
Vama ostaje samo da molite Drincica da sjebe jos nekog igraca Zvezde ili FSS da vam resi to na vreme.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Nov 06, 2017 2:59 pm

kakva bre težina hahaahha
penal se svira ako je prekršaj ili ruka

izjava u rangu "ti da si pravi Srbin znao bi da može i tako" i "svi su ostali Hrvati, samo je Prosinečki Robi"

Уличар

Postby Уличар » Mon Nov 06, 2017 3:00 pm

Видели смо прошле сезоне ту помоћ, гурали су вас на све могуће и немогуће начине, али на крају је заслужено бољи тим био првак и то само неко ко је превише острашћен неће признати. Ви сте бољи засад у овој сезони, а да л ћете успети то да материјализујете на крају, видећемо.

riper

Postby riper » Mon Nov 06, 2017 3:03 pm

Da konstatujemo ono sto je odavno vec neko napisao: "Bio penal al' nam ne bi svirali u jevropi" :D

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Nov 06, 2017 3:07 pm

Rođaci wrote:kakva bre težina hahaahha

izjava u rangu "ti da si pravi Srbin znao bi da može i tako" i "svi su ostali Hrvati, samo je Prosinečki Robi"
Da, penal je penal i kada god se napravi mora da se svira. I penal je onda kada sudija svira a ne kada igrac uzme loptu i zaustavi igru.
A posto sabirate kome je koliko penala svirano kazem da nije isto nama sviranih 4,5 ili koliko vec na rezultatu 2:0 za nas i vama 4,5 na rezultatu 0:0 ili u 80+ minutu.
Znas ti dobro sta sam ja napisao ili hteo da napisem. Nema potrebe da se pravis glup, znamo da nisi.

Momo

Postby Momo » Mon Nov 06, 2017 3:32 pm

Загорац по неким причама има 300 000 е, мада је добио раскид уговора од неких 2,7 м тако да могуће да је ова цифра од 300 и мања....

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Nov 06, 2017 3:55 pm

Kibiców wrote:

Da, penal je penal i kada god se napravi mora da se svira. I penal je onda kada sudija svira a ne kada igrac uzme loptu i zaustavi igru.
A posto sabirate kome je koliko penala svirano kazem da nije isto nama sviranih 4,5 ili koliko vec na rezultatu 2:0 za nas i vama 4,5 na rezultatu 0:0 ili u 80+ minutu.
Znas ti dobro sta sam ja napisao ili hteo da napisem. Nema potrebe da se pravis glup, znamo da nisi.

https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 99423.html

Statistika kaže da Crvena zvezda dobija penal u domaćem šampionatu na svakih 270 minuta, odnosno na svakoj trećoj utakmici!

http://www.politika.rs/scc/clanak/38029 ... la-pri-0-0

Занимљиво је да је седам једанаестераца „свирано” при резултату 0:0

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Nov 06, 2017 3:58 pm

Rođaci wrote:
Kibiców wrote:

https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 99423.html

Statistika kaže da Crvena zvezda dobija penal u domaćem šampionatu na svakih 270 minuta, odnosno na svakoj trećoj utakmici!

http://www.politika.rs/scc/clanak/38029 ... la-pri-0-0

Занимљиво је да је седам једанаестераца „свирано” при резултату 0:0
Zanimljivo da za vas nemas statistiku.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Nov 06, 2017 4:01 pm

vidi sa novinarima Politike i Sportskih

a, da, zaboravljam, mediji su protiv glavnog simbola turbopravoslavlja i građevinskih tendera

Nikodije

Postby Nikodije » Mon Nov 06, 2017 5:38 pm

Ovako kada se prepucavaju crveno-crno-beli mi ostali samo citamo i uzivamo :D ! Realno svesni smo svi ovde da ce uvek dva najveca kluba biti povlascena jer to je jednostavno tako! Nije Srbija nista drugacija od Spanije,Italije,Francuske itd...to je normalno. Penali, sitni faulovi oko sesnaesterca,zuti kartoni, jednostavno fudbal je takva igra gde sudija moze dosta da utice i da pogura jednu ekipu. Kod nas je stalno to prisutno i ne vredi se raspravljati da li su cigani ili grobari povlasceniji tu su negde zavisi od sezone do sezone! Naravno treba tu spomenuti i "manje" klubove koji i te kako namestaju i imaju dilove sa czv i pfc. Pola lige su filijale jednih ili drugih tako da rasprava na tu temu ili slicne teme je trosenje tastature uzalud.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Nov 06, 2017 8:30 pm

pa tu su onda krivi "manji" klubovi zar ne? mislim na to kad si filijala crveno ili crno-belih? jebem li ga...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nikodije

Postby Nikodije » Mon Nov 06, 2017 8:49 pm

ultrastito wrote:pa tu su onda krivi "manji" klubovi zar ne? mislim na to kad si filijala crveno ili crno-belih? jebem li ga...

Naravno... Uglavnom sitne duse, secikese, klosari, pijandure vode manje klubove. Koji su spletom zivotnih okolnosti i uglavnom lopovluku uzeli lovu a sada glume vlasnike klubova koji su i dalje gradski uglavnom. Ma tuga.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Nov 06, 2017 10:11 pm

upravo to. ljige koje bi da se uvuku u dupeta "velikih" kako bi zavaljali neke kombinacije oko igraca, procenata, bodova i ostalog...kad bi u ligi postojali klubovi koji ne daju jeb sto je neko zvezda ili partizan, to bi bilo nesto totalno drugacije, da ne kazem...zdravije.

al nece da bude!

i zato su mi ovi rasprave stvarno vise ono...apsolutno bljakave, sto bi rekao moj sestric. cuj meni ce da navijaci partizana objasnjavaju kako zvezda vise krade i namesta. se zajebavamo...isti kurac i u suprotnom smeru. nema postene titule, nikad je nije bilo. ove price, mi jaci od drzave, jaci od vucica, jaci od tadica, jaci od slobe, jaci od tita, jaci od kralja. alo bratijo, da se tom vucicu ili bilo kom drugom ko nas bude zajaho digne kurac, fk zvizd ce biti neprikosnoveni prvak srbije narednih 150 godina. ako vam nije jasno, obnoviti gradivo, lekcije:

obilic
obrenovac
milicionar
surdulica
hajduk kula
brodarac klinci
novi pazar

i jos brdo klubova

neki to malo providnije provuku, neki ispadnu totalne seljacine, pa se onako na jedan vidi sta i kako.

naravno, dok bude ovog foruma, a i generalno srbadije. vi cete da nam pominjete vucica, mi cemo da vam pominjemo dacica, mirka marjanovica. vi cete nama telekom, mi vama eps, vi nama ovog sudiju, mi vama onog sudiju i tako dalje i tako dalje i tako dalje...

plasticno objasnjeno, te rasprave ovako izgledaju:
Image

samo vas jedno molim, ostavite mrtve da pocivaju u miru i ne upotrebljavajte ih u prepucavanjima. hvala
преле

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Nov 06, 2017 10:22 pm

fan fekt

zvezda je u evroligi sutnula 133 trojki za 5 utakmica, tj. 26.6 po utakmici
u aba ligi smo sa ovih 19 veceras, sutnuli 156 trojki za 7 utakmica, tj. 22.3 po utakmici

mutin radnicki, ale!
преле

BTS

Postby BTS » Mon Nov 06, 2017 11:00 pm

Stigla vas je stotka...

Return to “Само опуштено”