Уличар wrote:Кад поведете причу о пеналима, увек се прво сетите Крушевца прошле године, Војводине на Маракани, гола на дербију итд итд, до сутра би могло да се набраја. Од свих досуђених пенала ове сезоне за Партизан, само један није постојао, против Вождовца, а тај меч смо свакако изгубили. У Чачку није био фаул пре слободног ударца за гол, пенал је и могао и није могао да се свира, све остало у свим утакмицама чисто као суза.
Da, penal je penal i kada god se napravi mora da se svira. I penal je onda kada sudija svira a ne kada igrac uzme loptu i zaustavi igru.Rođaci wrote:kakva bre težina hahaahha
penal se svira ako je prekršaj ili ruka
izjava u rangu "ti da si pravi Srbin znao bi da može i tako" i "svi su ostali Hrvati, samo je Prosinečki Robi"
Kibiców wrote:Da, penal je penal i kada god se napravi mora da se svira. I penal je onda kada sudija svira a ne kada igrac uzme loptu i zaustavi igru.Rođaci wrote:kakva bre težina hahaahha
izjava u rangu "ti da si pravi Srbin znao bi da može i tako" i "svi su ostali Hrvati, samo je Prosinečki Robi"
A posto sabirate kome je koliko penala svirano kazem da nije isto nama sviranih 4,5 ili koliko vec na rezultatu 2:0 za nas i vama 4,5 na rezultatu 0:0 ili u 80+ minutu.
Znas ti dobro sta sam ja napisao ili hteo da napisem. Nema potrebe da se pravis glup, znamo da nisi.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Zanimljivo da za vas nemas statistiku.Rođaci wrote:Kibiców wrote:Da, penal je penal i kada god se napravi mora da se svira. I penal je onda kada sudija svira a ne kada igrac uzme loptu i zaustavi igru.Rođaci wrote:kakva bre težina hahaahha
A posto sabirate kome je koliko penala svirano kazem da nije isto nama sviranih 4,5 ili koliko vec na rezultatu 2:0 za nas i vama 4,5 na rezultatu 0:0 ili u 80+ minutu.
Znas ti dobro sta sam ja napisao ili hteo da napisem. Nema potrebe da se pravis glup, znamo da nisi.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 99423.html
Statistika kaže da Crvena zvezda dobija penal u domaćem šampionatu na svakih 270 minuta, odnosno na svakoj trećoj utakmici!
http://www.politika.rs/scc/clanak/38029 ... la-pri-0-0
Занимљиво је да је седам једанаестераца „свирано” при резултату 0:0
ultrastito wrote:pa tu su onda krivi "manji" klubovi zar ne? mislim na to kad si filijala crveno ili crno-belih? jebem li ga...
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests