Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Kako bi se ovaj davno nadobijao batina negde na ulici, u kafiću ili slično da mu stric nije matori udbaš Voja Kis (onaj koji je sredio Vladimiru Dišljenkoviću da ga ne terete kad je zgazio dete Audijem)
Cetvrti i peti nastavak Filadelfijine price:
https://airball.me/2017/10/24/philadelphia-journal-4/
https://airball.me/2017/10/28/philadelphia-journal-5/
https://airball.me/2017/10/24/philadelphia-journal-4/
https://airball.me/2017/10/28/philadelphia-journal-5/
stručnjak wrote:Kako bi se ovaj davno nadobijao batina negde na ulici, u kafiću ili slično da mu stric nije matori udbaš Voja Kis (onaj koji je sredio Vladimiru Dišljenkoviću da ga ne terete kad je zgazio dete Audijem)
Da, steta sto ga stric stalno drzi za ruku, pa cak i dok piski, te pravednici i osvetnici ne mogu da dobiju ni promil sanse.
-
Brdja wrote:Pa vidi, znaš i sam da je on uvek teatralan. Njemu je uvek takvo ponašanje. Priča se o šut karti mada, realno, nije on toliko ni kriv za rezultate. Imamo jako ograničen tim. Plus stalno neke povrede. Tim igra maltene bez napadača. Ovo što se dere, dere se na upravu, mislim na Matijaševića. Nemam neke specijalne simpatije prema njemu ali se trudim da budem realan. Čim krene loše odmah svi pljuju trenera a niko neće da pogleda kakav je tim na terenu. Ima tu par dobrih igrača ali nije to dovoljno.Casual 1989 wrote:Ау ал се нашмркао Лале
Брђо твој коментар за његово понашање и однос према клубу?
Ja sam cuo da hoce da ga oteraju, bas taj Matijasevic pre svih. Takodje sam cuo da se potukao sa fizioterapeutom u Cuki i da je to jedan od razloga. Pricao sam sa dva trenera iz Supr lige kazu da je Lalat nikakav trener da sve dobija na motivaciju, nabrije ekipu, pun gas ih napali i ceka da rese individualci, kao npr u Vosi sto su bili Malbasic, Meleg, Palocevic...
Kazu da nista ne zna, jbm li ga ne verujem da bi obojica izmisljali.
i ja sam stekao utisak da ume da nalozi svoju ekipu, onako naprzi pogotovo klince da daju sve od sebe da se bore levo desno, e sad koliko ima znanja jbm li ga mada ako nemas kvalitet u ekipi to ti jedino i preostaje
04 X 1945
tacno je to, momci koje je trenirao kazu da nema pojma ali da niko ne zna psiholoski da pripremi ekipu kao on
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Pa ovoj ekipi motivacija i treba tako da je to taman
nije baš da pucaju od kvaliteta. A mnogi baš Matijaševića vide kao odgovornog za loše odrađene transfere i za ovakvu lošu igru jer je to direktno uticalo. Opet kažem, ima tu par zvučnih imena za našu ligu ali to je sve. Razumem i njega, napraviš i uigraš neki tim a onda neki odu, neki se povrede i ostane ti tim koji, realno, nema dovoljan kvalitet. Povrede su naš baš sjebale ove sezone.

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Sa kakvom ekipom omladinaca je uspeo da usere EP, ja potpisujem da je neznalica.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Ugura m savica u reprezentaciju pravoslavni menadjer. Muslim je ispusio jbg
Често одем до на село
-
Brate naparvis dobru ekipu,igras najlepsi fudbal i kao treneru ti dodje ponuda i ti odes? Jbg,to je isti Lalatovic uradio u Cacku ? On je i selektirao tu ekipu,doveo Vujakliju, Zorica ,Micica,dok su Zivkovic i Jovancic bili u Cacku. Posle je Zivkovica odveo u Cuku, Jovancica i Micica sa njim u Vojvodinu. Ne ulazim u njegovo fudbalsko znanje, ali izjava tipa ja sam napravio ovog igraca, ja sam za Radonjica rekao ovo-ono, mislim, cemu to. To je sarlatansko ponasanje i prica za kafanu,a za medije izjavljivati to..mislim..Dalje,covek je emotivac,razumem to,ali kao trener,oke da kod gola u 90 minutu uleti klizeci pa i ako dobije kaznu, puca mu racku, ali ono okretanje prema lozi,tribini,gestikuliranje...to jedan trener ne treba da radi i ja sam skoro siguran da je bio na nekoj droZiBrdja wrote:Pa ovoj ekipi motivacija i treba tako da je to tamannije baš da pucaju od kvaliteta. A mnogi baš Matijaševića vide kao odgovornog za loše odrađene transfere i za ovakvu lošu igru jer je to direktno uticalo. Opet kažem, ima tu par zvučnih imena za našu ligu ali to je sve. Razumem i njega, napraviš i uigraš neki tim a onda neki odu, neki se povrede i ostane ti tim koji, realno, nema dovoljan kvalitet. Povrede su naš baš sjebale ove sezone.

,
Ako ćemo realno, za Radonjića je, kada je otišao u Zvezdu, izjavio da nije trebao da ode još jednu polusezonu iz Čuke jer nije kompletno završio njegovo usavršavanje i da u Zvezdi neće pokazati ono za šta je sposoban. Pošto u Čuki nije pokazao baš ništa I najmanje poboljšanje u igri nije stvar Lalatovićevog treniranja već treniranja u Cz. Ako uopšte I igra bolje, ne znam, ne gledam utakmice Cz. Nešto sumnjam da je Lalatović napravio igračinu od njega za jednu letnju pauzu između sezona. U Cz ima bolji tim na svojoj strani, u domaćoj ligi takođe i to što igra u Cz pa mu je samim tim lakše. Video sam gol koji je dao u Evropi, nikakvo znanje tu nije bilo, usralo ga kao nikog. Sve u svemu, ne znam zašto se diže toliko ta frka oko njega, evo sad i pišu kao Muslin ga nije ubacivao. Pa jbt, ni za Čuku nije a kamoli za reprezentaciju. Totalno mi je antipatičan lik.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Decko igra odlicno po meni,brz je i jako opasan po strani ako ostane 1 na 1,a nama upravo takvih fudbalera nedostaje,prodoran i bezobrazan.malo treba da poradi na zavrsnici i centarsutu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Radonjic je menadzerski igrac da se tako izrazim,gura se nogama i rukama da bi se prodao i da bi ovi mafijasi uzeli lovu. Nije los igrac,ima brzinu,ali kazu da ima veoma nemirnu glavu. Igra trenutno dobro...Skrenuo si sa teme o LalatovicuBrdja wrote:Ako ćemo realno, za Radonjića je, kada je otišao u Zvezdu, izjavio da nije trebao da ode još jednu polusezonu iz Čuke jer nije kompletno završio njegovo usavršavanje i da u Zvezdi neće pokazati ono za šta je sposoban. Pošto u Čuki nije pokazao baš ništa I najmanje poboljšanje u igri nije stvar Lalatovićevog treniranja već treniranja u Cz. Ako uopšte I igra bolje, ne znam, ne gledam utakmice Cz. Nešto sumnjam da je Lalatović napravio igračinu od njega za jednu letnju pauzu između sezona. U Cz ima bolji tim na svojoj strani, u domaćoj ligi takođe i to što igra u Cz pa mu je samim tim lakše. Video sam gol koji je dao u Evropi, nikakvo znanje tu nije bilo, usralo ga kao nikog. Sve u svemu, ne znam zašto se diže toliko ta frka oko njega, evo sad i pišu kao Muslin ga nije ubacivao. Pa jbt, ni za Čuku nije a kamoli za reprezentaciju. Totalno mi je antipatičan lik.

Rekoh o njemu sve što imam 
Nego, jel ima neki link za browser za LŠ da ne prekida? Idealno multi prenos mada ću se zadovoljiti i Čelzijem ili Mančesterom.

Nego, jel ima neki link za browser za LŠ da ne prekida? Idealno multi prenos mada ću se zadovoljiti i Čelzijem ili Mančesterom.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Našao sam neki pa odgledao kao čovek. Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Morbid wrote:Sa kakvom ekipom omladinaca je uspeo da usere EP, ja potpisujem da je neznalica.
Једина утакмица за коју може да сноси одговорност је против Македоније. То што смо ми омладински фудбал дигли у небеса је друга прича, а реалност је да их се већина изгубила у сениорском фудбалу и тек ове сезоне крећу неки да скупљају минуте. Шпанија је имала играче који су играли завршнице ЛШ, Асенсио чак и гол дао, Португал два играча која су плаћена 30 милиона, још неколико стандардних у својим клубовима. Ево рецимо из Португала Гуедеш, а код нас Макса, данас у истом тиму, овај учествовао у више голова него што је Макса минута скупио. Слажем се да није тренер за момке које је водио, али пребацивати му као да смо испали од Украјине или Исланда, јебига...
- UltrasDoras
ala bogdane bježi iz sakramenta gdje god možeš
kakva sramota od ekipe
kakva sramota od ekipe
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS