Занимљиве слике и клипови
- Desnoruki levak
Re: Занимљиве слике и клипови
Pa da, ali opet predsednik SAD, mislim koja je njegova uloga ovde, koji je to nivo...jel moguće da nema pametnija posla?
Linija između onoga što je stvarno, što je moguće i što je sprdnja nikad nije bila mutnija.
Linija između onoga što je stvarno, što je moguće i što je sprdnja nikad nije bila mutnija.
Ovo ima godina i godina. Prežvakano milion puta u američkim vestima sada, kada je postao predsednik.
(Street Force / Curva Orientale)
- Кудрави Гаучос
Навијам за Трампа али ово је намештено.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Кудрави Гаучос
Још рађају мајке Нуклеарне
https://www.doznajemo.com/post/sestogodisnjak-iz-rs-srecu-ilustrirao-crtezom-sa-srpskom-zastavom-pored-srebrenickih-tabuta
https://www.doznajemo.com/post/sestogodisnjak-iz-rs-srecu-ilustrirao-crtezom-sa-srpskom-zastavom-pored-srebrenickih-tabuta
Spoiler:
Koliko je samo ovo tuzno ako je zaista jedno dete od 6 godina ovo nacrtalo. Dete od 6 godina treba da uziva u detinjstvu a ne da razmislja o ovim stvarima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ne da je tuzno, nego porazavajuce i pretuzno. Najveci problem je, sto je tamo, u ljudskim glavama, jos uvek rat. A ovo moze da se nacrta samo na nagovor oca ili majke, u tom uzrastu. (Ako je uopste sve to istina)
-
Nema sanse da ovo nacrta dete od sest godina, ma koje nacionalnosti bilo
- Кудрави Гаучос
Ја желим да верујем да ово није истина! Јер иначе је у питању такозвани СИСТЕМ ВРЕДНОСТИ, ако је то у питању онда ко последњи изађе нек угаси светло!
- Ultra Sarma
Sta se primate vidi se ta ovo dete nije crtalo, nema sanse da ovako nacrta ove zelene kurceve da izgledaju u daljini manje, ovako dobro..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Lanesra wrote:Ne da je tuzno, nego porazavajuce i pretuzno. Najveci problem je, sto je tamo, u ljudskim glavama, jos uvek rat. A ovo moze da se nacrta samo na nagovor oca ili majke, u tom uzrastu. (Ako je uopste sve to istina)
Nevezano za crtez i ovu temu generalno, ovaj post me podseti na pitanje koje me zanima, ali nigde nisam sreo odgovor.
Kako su nasi posle prvog svetskog ziveli, nakon svega prezivljenog? Je li i tad postojao neki ptsp, neke traume, kako se sve to manifestovalo, kako je izgledalo drustvo u Srbiji nakon svega toga prozivljenog, gde gotovo da nije bilo kuce koja nije nekoga izgubila ili dala u rat? Plus pre toga dva balkanska.. Recimo, moj pradeda je ucestvovao u oba balkanska i na kraju naravno u velikom ratu, nosilac Albanske spomenice i Karadjordjeve zvezde (koju je dao deci da se igraju s njom, ona je zakopala i nikad vise pronadjena nije, a tu zemlju na kojoj je izgubljena kasnije mu komunisti oteli), nikad nisam cuo da je nesto zbog toga bio drugaciji, ali kako su se ljudi posle gotovo 6 godina ratovanja vracali kuci, kao aj sad nastavljamo gde smo stali? Postoji li neko stivo koje se bavilo time?
Mislim da je odgovor na tvoje pitanje delom i ovako sjebano drustvo u kome zivimo. Neobrazovano i nevaspitano, bez osnovne kulture a o necemu vecem da i ne pricamo. Tako sjebane generacije su vaspitavale svoju decu i tako u nizu dolazimo do ovog sljama kojeg su prepune ulice.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ne samo to, vec nije moguce da ostavi belu unutrasnjost grba, da ima ideju o tome, nije moguce da mu se linije tela ne preklapaju, da ne sece ivice, da mu se zuta ne zamrlja sa crvenom itd itd. Prevara na kub.
ma bre Otac Pajsije je stranica koja se sprda sa SPC godinama, svaki post završava sa DAJTE PRILOG KOLIKO MOZETE ALI NE MANJE OD 1000 DINARA
edit: gle, ubilo ga
Cukerberg đubre
edit: gle, ubilo ga
Cukerberg đubre
Sigurno si potomak iste.Brdja wrote:Mislim da je odgovor na tvoje pitanje delom i ovako sjebano drustvo u kome zivimo. Neobrazovano i nevaspitano, bez osnovne kulture a o necemu vecem da i ne pricamo. Tako sjebane generacije su vaspitavale svoju decu i tako u nizu dolazimo do ovog sljama kojeg su prepune ulice.
- Кудрави Гаучос
Rođaci wrote:ma bre Otac Pajsije je stranica koja se sprda sa SPC godinama, svaki post završava sa DAJTE PRILOG KOLIKO MOZETE ALI NE MANJE OD 1000 DINARA
Пу, нисам се овако разочарао још од порнића Сузане Манчић
ja se razočarao kad videh da ga je obrisalo
čekamo novu stranicu, da ne kažem drugi dolazak Pajsijev
čekamo novu stranicu, da ne kažem drugi dolazak Pajsijev
Šta sam pogrešno rekao? Srbi nisu takav narod? Ratovi nisu uticali na sve to? Skoro nešto čitam, neka komunjara tužila mog dedu da je pričao loše protiv vlasti. Bez ikakvih dokaza, samo njegova reč se gledala. Taj primer mi je sada pao na pamet. Pa ko je onda bolje vaspitavao? Tadašnje komunjare koje su se tako ponašale, oni koji su 90tih živeli pa sada njihova deca imitiraju roditelje ili ljudi koji su ostali za vreme velikih ratova bez pola familije pa su je vaspitanje dece bilo misaona imenica? Ima uvek ljudi koji su pored svega toga bili izuzetak, ali, osvrni se, šta te okružuje? Kriminal na svakom ćošku... poštovanje i kultura- šta je to?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
подвала wrote:Lanesra wrote:Ne da je tuzno, nego porazavajuce i pretuzno. Najveci problem je, sto je tamo, u ljudskim glavama, jos uvek rat. A ovo moze da se nacrta samo na nagovor oca ili majke, u tom uzrastu. (Ako je uopste sve to istina)
Nevezano za crtez i ovu temu generalno, ovaj post me podseti na pitanje koje me zanima, ali nigde nisam sreo odgovor.
Kako su nasi posle prvog svetskog ziveli, nakon svega prezivljenog? Je li i tad postojao neki ptsp, neke traume, kako se sve to manifestovalo, kako je izgledalo drustvo u Srbiji nakon svega toga prozivljenog, gde gotovo da nije bilo kuce koja nije nekoga izgubila ili dala u rat? Plus pre toga dva balkanska.. Recimo, moj pradeda je ucestvovao u oba balkanska i na kraju naravno u velikom ratu, nosilac Albanske spomenice i Karadjordjeve zvezde (koju je dao deci da se igraju s njom, ona je zakopala i nikad vise pronadjena nije, a tu zemlju na kojoj je izgubljena kasnije mu komunisti oteli), nikad nisam cuo da je nesto zbog toga bio drugaciji, ali kako su se ljudi posle gotovo 6 godina ratovanja vracali kuci, kao aj sad nastavljamo gde smo stali? Postoji li neko stivo koje se bavilo time?
Zato sto su bili Srbi, a ne sljam ko mi.
Често одем до на село
- Кудрави Гаучос
Немам појма ко је човек, случајно сам на ово налетео а по наслову сам мислио да је нека будалаштина типа забавна страна Балкан инфа, али сам на крају послушао цео клип, и искрено га препоручујем, ко има мало времена, лик буквално само анализира једну вишеминутну сасвим просечну Вучићеву изјаву, а има се свашта чути: