Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby SAO_Zeljin » Mon Feb 18, 2019 8:57 pm

Dolaze li ljudi iz dveri na ovaj protest ili ne?

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Feb 18, 2019 9:01 pm

SAO_Zeljin wrote:Dolaze li ljudi iz dveri na ovaj protest ili ne?

Video sam pojedine pristalice Dveri, ali obelezija ili njihove predstavnike bar ja nisam video, izgleda da su se pronasli na nekim drugim, Djilasovim protestima, jel tako Neksone....?
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Feb 18, 2019 9:22 pm

До 5000 људи, достојанствен скуп није било радикалске иконографије, пристојан свет што би рекли шетачи суботом. Људи мало стегнути, разумљиво. Ово је први патриотски протест после оног када је потписан споразум са Натом пре пар година.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Feb 18, 2019 10:55 pm

ово је неки знак браћо :geek:

баш трафостаница Обилић и то после протеста

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:778216-CENTAR-BEOGRADA-BEZ-STRUJE-Iskocila-TS-Obilic-nema-struje-na-Vracaru-Savskom-vencu-Vozdovcu-i-Zvezdari

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 12:30 am

Ultra Sarma wrote:
SAO_Zeljin wrote:Dolaze li ljudi iz dveri na ovaj protest ili ne?

Video sam pojedine pristalice Dveri, ali obelezija ili njihove predstavnike bar ja nisam video, izgleda da su se pronasli na nekim drugim, Djilasovim protestima, jel tako Neksone....?

Па вероватно јесу јер су они део СзС и то не крију.
Мада сам сада погледао и видео да је Бошко дао одређену подршку скупу али двери нису организатори, нити стоје иза истога.
Ако сам добро схватио.

Што се тиче бројности,

Image

Стварно величанствена бројка, није могло више.

Тако је то када намерно саботираш сопствени скуп организјући га у понедељак од 17 часова директно помагајући Вучићу у његовој намери да одради КиМ. Ово само штети оригиналној идеји за коју је скуп организован.
Барем ће дсс остати по локалним самоуправа у власти са снс.

Ако ништа барем је СзС имао неку бројност до сада и то не само у Београду, пошто се организују широм Србије.
Можеш да се слажеш или не са њима али су организационо испред остатка прилично.

trigger

Postby trigger » Tue Feb 19, 2019 1:04 am

Haha kakva slika jbt, jel iz informera? Trebali su jos malo nekako da zamute ovaj ostatak kolone iz Kneza Milosa nazire se malo ipak.

Inace je bio i Boskic.

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 1:12 am

Ето, о чему се онда ради сармице?
Зашто прозиваш људе а ни на протесту ниси био.
Чији си ти мали?

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 1:52 am

По београдским општинама су остали као подсекретари и мање видљиви играчи, нешто као ЛДП који дрма нпр. културом у Београду по одобрењу и уз знање СНС. Гомила ЛДП кадра је у СНС, нарочито у Београду.
Каква је ситуација по унутршањости, ти ни у централи дсс не знају.
Не обраћти много пажње. Јер ако се крене копати свашта може да изађе на површину.
Мени само сарма није јасан што прозива људе без потребе.
Нешто ми је чудан.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Tue Feb 19, 2019 3:06 am

NEKSONE BRATE RODJENI, PRATECI TE GODINAMA I PREKO DECENIJU ANALIZIRAJUZI TVOJE UPISE NIJE MI JASNO STA TE JE SPOPALO? STA SE SA TOBOM DOGODILO? GDE SI ODLUTAO? PA TI SI BRATE BIO NAJVECI ZAGOVORNIK DSS OVDE 2008 GODINE? JE L LAZEM? TVOJI UPISI U IDEOLOSKIM RAPSRAVAMA TAMO NEKE 2006 GODINE NEMAJU VEZE SA OVIM ZASTA SE TI DANAS ZALAZES. DA LI SI TI, VELIKI NEKSON, STAO ZAJEDNO U RED SA DJILASOM, ZUTIMA I DRUGOSRBIJASIMA KOJE SI DO PRE SAMO 1 PROTESTA 1 OD 5 MILIONA OVDE PROZIVAO?!?!?! DO JUCE SI NAJGORE GOVORIO O NJIMA. ALI NEKA, KAO STO SI I DVERI OVDE PROMOVISAO NA NACIN DA SE SVIMA ZGADE, ZELIM TI ISTI TAJ USPEH I KAD JE U PITANJU SAVEZ ZA SRBIJU. DO JUCE SI KRITIKOVAO PROTESTE STA JE SA TOBOM KAO SAD ZASTUPAS TU IDEJU? KAKO SAD PREKO NOCI PODRZAVAS DRUGOSRBIJANSCE, KAKO U ISTI RED SA ONIMA ZA KOJE SI NAJGORE GOVORIO PRE MANJE OD 15 DANA?
ви убисте Дражу ђенерала

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 7:16 am

Нема потребе да вичеш и хистеришеш.
Ни реч нисам до сада рекао на форуму о протестима СзС осим у случају када су људи хапшени због перформанса и вербалног деликта.
То ми се није допало.

Са друге стране, зашто нападаш нпр. двери ако је Бошко био на јучерашњем протесту иако није никакав организатор истог?
Није морао уопште да буде присутан.
Зашто је јучерашњи протест организован у време када пуно људи не може да дође на њега-понедељак 17 часова?
Да ли дсс на нижим нивоим и даље седи у власти са снс по Београду као што то чини и лдп?

Е, видиш, то се мени данас не допада код дсс.
А пошто нисам страначки војник тј. бот немам потреба да некога увек браним.
Већ сам пуно пута то рекао.

Нешто је чудно код тебе сармо.

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Tue Feb 19, 2019 7:31 am

Ова горња слика сигурно није реална, као што није ни бројка од 5.000 људи коју је неко поменуо. Мислим да је реално рећи да је било нешто преко сома људи, нажалост не више. Од познатијих глава Бошко Обрадовић, Ного без вешала (одвојено од Бошка и његове екипе), Феђа Димовић, онај Драган Петровић с Балкан инфо... Набројане сам видео својим очима, а рече ми другар да је видео и Дуција Симоновића.
Шта знам, мени као старом ДСС-овцу није било тешко да из другог града потегнем на митинг, а разлози су, јебем ли га, сетне природе... Као што сам ишао да гледам последњи филм Клинта Иствуда у биоскоп јер му је можда последњи, тако некако дођем и на митинг ДСС-а. Плус мало да оперем савест јер ми се не шета са оним другима, и јер сам кењао како бих протествовао против Вучића када би га начели са десне позиције, макар нас било и 5. Капирам да је већина од тих сома људи дошла да види старе другаре и чисто да се упише у стрелце у антиВучић тиму, него што стварно верује да ДСС има "меса" за било какву озбиљнију причу.

1958

Postby 1958 » Tue Feb 19, 2019 8:14 am

Nexon stari preletac
Често одем до на село

BTS

Postby BTS » Tue Feb 19, 2019 8:42 am

Џими Заказака wrote: Мислим да је реално рећи да је било нешто преко сома људи, нажалост не више.

https://mobile.twitter.com/gradjaninpokorn/status/1097541187286827009?s=19

Deluje da je bilo vise od 1000, sad koliko, ne umem da procenim.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Tue Feb 19, 2019 10:44 am

E jbg sad, aj izvinjavam se sto ,,vicem" ali nisam histerisao cak se i cudim kolko sam stalozeno napisao, a sta sam osecao u tom trenutku pisanja

Nije mi jasno da neko sa takvim rezonovanjem, znanjem oko ove teme moze da menja tako misljenje, cas nevaljaju drugosrbijanci, cas aj sa njima da setamo. Ti si sve ali glup sigurno nisi, onda sta je u pitanju, kako su sad postali dobri? prihvatljivi?

Da probam da odgovorim na to sto si pitao, vreme protesta ponedeljak u 17h je svako potpuni promasaj. Trebalo je da prioretet bude broj ljudi, a ne neke godisnjice, da se napravi za vikend, ili ako je vec radni dan dosta kasnije. Valjda su racunali da ce se ljudi posle posla priljuciti protestu vise nego sto bi sami dosli, ali sta god da su racunali u pitanju je potpuni promasaj. Prvi sam ja jedva stigao. Rekao sam da nisam video Boska i nisam, ali posto je ocigledno bio, red je da to pozdravim.

Posto sam kasnio stajao sam skroz na kraju od bine kod onog crvenog kaminoa, a u setnji sam bio na pocetku kolone, posle blizu one dvomotke nema predaje, jednostavno nisam video coveka, ali jos jednom kazem svaka mu cast sto se pojavio. Postavljenu Ilija Cvorovic fotografiju necu ni da komentarisem, ocigledno je da je slika samo pocetka kolone koja skreca na tom mestu. Ako mene pitas bolje je brojku racunati u stotinama, nego u hiljadama.

Pitas sto napadam dveri? zato sto smo svi u vreme onih protesnih voznji ulagali velike nade u njih i u Boska. Po meni, Bosko je svakako osvedoceni rodoljub i nacionalista, nije kompromitovan saradnjom sa zapadnim ambasadama ili sa Vucicem. Problem je sto on vuce potpuno debilne politicke poteze. Sto je uspeo da upropasti celu pricu. Da stranku dovode na promile podrske. Koga da krivimo sto sve sto valja napusta Dveri? sto nikad nisu uzele 5%? Da krivimo Parovica? Glisica? Politicki savet koji je bio protiv koalicije za Raduletom? Noga? Bosko se ponasa kao diktator u stranci i donosi sam potpuno nelogicne odluke i ulazi u potpuno neprincipijalne koalicije.

Zato nisam clan DSS, jer je i ta stranka imala gomilu takvih nenormalnih poteza ili je imala vlast u kojoj je ucestvovala. Ali da pokusam i na to da odgovorim. Mozda gresim, ali koliko znam sve koalicije na lokalnom nivou sa SNS su raskinute. Ako mene pitas, lokalni nivo je lokalni nivo i nema veze sa visokom politikom i ja ne podrzavam raskidanje tih koalicija ukoliko su imale razultate na odredjenom lokalu. Ne vidim kako to moze da pomogne opstinskim odborima, ali koalicije su raskinute.

Nije cudno nista kod mene brate, cirkao sam rakiju od podneva, a post sam napisao u 03h, u tom trenutku mi je bilo kao da si mi ubio rodjenog brata to sto si promenio misljenje i sad su prihvatljivi drugosrbijanci, a realno me bas briga cak i da stavis petokraku na avatar, nema potrebe da se nerviram sa internet glupostima.
ви убисте Дражу ђенерала

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 19, 2019 12:09 pm

nešto čujem da postoji ideja o saradnji između DSS i DJB

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 12:16 pm

Какви другосрбијанци? Кад и где сам их подржао?

Бошко јесте грешио јер је дозволио Паровићу и сличнима да приђу Дверима, они нису никада били део Двери већ део Српске мреже где су Двери биле водећи и најпрепознатљивије.

Дотични Паровић или барем његови Трећесрбијанци одавно треба да се на суду, људи из НС знају зашто, као што то исто знају за Чанка и лсв који је исто са снс а који је уз Паровића. Па ме чуди да то помињеш? Једино је добро што су тог Паровића шутнули одмах 2012.

Пошто знам шта покушаваш. Срђан Ного исто није оригинална поставка Двери, као ни Глишић који је петоокотбарац дсс-овац који не зна колико је странака до сада променио.

Ту је Бошко страшно погрешио, што је пуштао разне да прилазе Дверима. Да не говорим о оним скупљањима на Машинцу где је чак долазио Мирољуб Петровић. Сада је тешко се ослободити тог баласта пробушености који снс покушава да направи у Дверима.

А што се тиче другосрбијанаца данас их има највише на власти. Од премијерке и целог њеног тима до Привредне коморе и београдске управе где доминира лдп, дс и г17 кадар са све Весићем.

дсс није суштински расфомирао локалне коалиције са снс, само козметички а и то је питање за унутрашњост.
А боље да не говорим ко води дсс у Београду.

Али као што си приметио слабо коментаришем политику у последње време.
Нити ћу то радити али само да појасним када си већ питао.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Feb 19, 2019 6:35 pm

Ко сачињава оригиналну поставку Двери?

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 19, 2019 7:17 pm

Колико знам Бошко, Нешић, једна девојка која је отишла у Канаду, и још пар људи који су још уз двери, могуће Димитријевић.
У ствари је вероватно Нешић све започео, он је још ту.
Екипа која је улазила касније се углавном искључивала или одлазила.

Време ће показати ко је у праву.
За Паровића и Глишића се показало током времена да раде за власт.
Видећемо за остало.

andro saner

Postby andro saner » Tue Feb 19, 2019 7:21 pm

Rođaci wrote:nešto čujem da postoji ideja o saradnji između DSS i DJB

Steta taman sam mislio da glasam Raduleta!

Nexon da li znas o cemu se radi na relaciji Bosko i Nogo?! Ne bih voleo da to pukne!

Ja sam Dveri upoznao na Masincu 2002 ili 03 godine! Odmah mi se svidela prica, glasao sam ih kad ih je Nexon pljuvao :-)

Ubedljivo bi najvise voleo koaliciju DJB Dveri ko u Bg! To je za mene to

Return to “Само опуштено”