Вести
Re: Вести
Не треба цркви порез него да се поп који купи ауди/мерцедес и сл. абнормално скуп ауто рашчини и стрпа на мардељ. (и они који имају тарифу за обреде) Минимум 20 година, а може и 40. А вама који серете по цркви да се уведе порез 400% шукурац 

- B.Centrale
Je li tizla, a da taj tvoj stamatovic prvo poradi malo na lokalu i pohapsi lokalne hohstaplere sto varaju turiste s prodajom 'meda' od kuvanih iglica bora i secera? Ne bi mu bilo lose? aj' sto nije pcelu videlo, nego ce se otruju neka deca.
bologna centrale
B.Centrale wrote:Je li tizla, a da taj tvoj stamatovic prvo poradi malo na lokalu i pohapsi lokalne hohstaplere sto varaju turiste s prodajom 'meda' od kuvanih iglica bora i secera? Ne bi mu bilo lose? aj' sto nije pcelu videlo, nego ce se otruju neka deca.
Pa gde on da pohapsi,nije on policajac,dolaze njega da privode redovno.
B.Centrale wrote:Je li tizla, a da taj tvoj stamatovic prvo poradi malo na lokalu i pohapsi lokalne hohstaplere sto varaju turiste s prodajom 'meda' od kuvanih iglica bora i secera? Ne bi mu bilo lose? aj' sto nije pcelu videlo, nego ce se otruju neka deca.
aj bez zezanja, ali kako moze neki lokalni funkcioner da hapsi?
- Ultra Sarma
Meni na prvi pogled Stamatovic deluje kao neki dobar, posten covek, bivsi dss-ovac, na lokalu radi sta traba u interesu naroda. Medjutim, na lokalu je jedno, na republici stranka koju je on osnovao sa Popovicem, je na listi sns-a usla u skupstinu? ta ista stranka ciji je clan je koalicioni partner u republickoj vlasti? Da li ima podrsku svoje stranke za kandidaturu?
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Rođaci wrote:crkvi da se uvede porez od 35%
To je Boza Djelic hteo posle promena 2000te... Pozvao patrijarha Pavla i kaze da znate uskoro uvodimo porez SPC, ne moze vise onako bla bla bla.
Patrijarh Pavle ga saslusao i rekao moze naravno, ali mu predlozi samo da nam za pocetak vratite kao znak dobre volje oduzetu imovinu samo manastira Rakovice, sto mu Boza i rekao da vazi, nije problem.
Djelic sav happy, trljka ruke i da svojima da vide sta je oduzeto manastiru Rakovica i da to shodno obecanju postupkom krene da vraca SPC.
Posle saznanja da je imanje manastira Rakovica koje je oduzeto, od strane komunista, pola Rakovice, veci deo Vidikovca, Zarkova itd..Djelic se vise nije javljao niti je pominjao porez SPC.
Dakle SPC treba da placa porez, ali da joj se vrati imovina, nezakonito oduzeta.
Rođaci wrote:tolikim ljudima je imovina oduzeta, pa plaćaju porez
crkvi je još i najviše vraćeno dosad
To sto je vraceno najvise, to je samo cinjenica da mnogima nista nije ni vraceno. Ali je poenta da je oduzimano nezakonski i da danas imas pola Beograda koje je pre 1945te bila manastirska zemlja i da za sve te kule, zgradetine, oblakodere, trzne centre itd SPC nije dobila ni dinar iako se nalaze na zemlji SPC.
Dakle vrati ti prvo oduzeto, pa onda ajmo odmah da pricamo o porezu, pdvu i ostalim stvarima i da ga uvedemo.
Ponavljam samo manastir Rakovica ima papire i njena je zemlja pola i vise od pola Rakovice, pola Zarkova, Vidikovca, Petlovog brda, a gde su ostali, kad samo jednom manastiru je oduzeta tolika zemlja i imovina.
Ultra Sarma wrote:Meni na prvi pogled Stamatovic deluje kao neki dobar, posten covek, bivsi dss-ovac, na lokalu radi sta traba u interesu naroda. Medjutim, na lokalu je jedno, na republici stranka koju je on osnovao sa Popovicem, je na listi sns-a usla u skupstinu? ta ista stranka ciji je clan je koalicioni partner u republickoj vlasti? Da li ima podrsku svoje stranke za kandidaturu?
Nema. Popovic krenuo sa sakupljanjem potpisa tako da ce on biti kandidat stranke.
Koliko sam ja razumeo sada kad se bude skupljalo 10000 potpisa za kandisaturu,ujedno ce biti i za osnivanje sopstvene stranke posto valjda isti broj potpisa treba.
Mislim da ce ga jedino neka Aktivna Srbija zvanicno podrzati,al neznam ko su ti...
- Ultra Sarma
Fino se to odvija, zelim mu srecu u radu.. hvala na odgovoru.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
-
Evo citam danas u novinama Vuk Jeremic na 14%! Ja ne znam nikog ko ce za njega da glasa! Ali bukvalno nikog! U krugovima u kojima se ja krecem Jankovic ubedljivo najvecu podrsku ima, pa Bosko!
P.s. Doduse ja ne znam nikog ni ko Vucica glasa pa ce ovaj imati bruka glasova
P.s. Doduse ja ne znam nikog ni ko Vucica glasa pa ce ovaj imati bruka glasova
ma jok
al će platiti čim crkva plati
inače, kod povraćaja imovine nije moguće vratiti imovinu koja je sada u privatnoj svojini trećih lica, kulturna dobra itd, tako da crkvi neće moći da se vrati sve što je oduzeto, što je izuzetno čest slučaj i kod svih ostalih podnosilaca zahteva
oni dobijaju pare tako što im se daju državne obveznice
al će platiti čim crkva plati
inače, kod povraćaja imovine nije moguće vratiti imovinu koja je sada u privatnoj svojini trećih lica, kulturna dobra itd, tako da crkvi neće moći da se vrati sve što je oduzeto, što je izuzetno čest slučaj i kod svih ostalih podnosilaca zahteva
oni dobijaju pare tako što im se daju državne obveznice
-
Normalno bi bilo ne samo da se vrati imovina vec i propustena dobit za ovih 70 godina