ultrastito wrote:za plasman na svetsko smo dobili 2.5 milke dolara
za igranje u grupi jos 10 milki dolara
Da mi je samo znati u kojoj će crnoj rupi završiti taj suvarak.
ultrastito wrote:za plasman na svetsko smo dobili 2.5 milke dolara
za igranje u grupi jos 10 milki dolara
ultrastito wrote:kontam ide oko milion na premije, a ostatak...HE HE HE HE
Vinz wrote:Ал јебеш га, морамо их испоштовати до Москве
DRINK wrote::mrgreen:
Daltone, mozes reci da je lose odigrao utakmicu, ali da je los to stvarno ne mozes, jer je trenutno jedan od najboljih igraca koje mi imamo. Druga stvar je sto dobiju kurcobolju kad dodju da igraju za Srbiju.. A i ovaj sistem je zajeban da se igra, pogotovu sto nemamo takve tipove igraca koji mogu da iznesu zelje trenera... Matic, Mitrovic... Nisu za ovaj sistem, Mitar definitivno ne moze sam u napadu, isti tip igraca kao Tavamba.. Fale ovde Kostic, SMS, Zivkovic i jos par klinaca da to bude ekipica u fulu. Mene samo plasi da ovaj ne povede samo ove igrace koji su odradili kvalifikacije samo zato sto su bili zajedno itd itd ( Isto kao kod kosarkasa) i nadam se da ce da prikljuci par mladjih i da gradi tim za buducnost, jer ovde su oni zajedno, igraju, treniraju druze se to je prilika da se sto vise uigraju... A sto se tice same utakmice, ovi nasi se usrali, kad se najvise ocekuje od njih oni odigraju slabo, kao i uvek do sad.
Ako ima neko babu,tetku, strinu u Rusiji nek se javi
santamarija wrote:Vinz wrote:Ал јебеш га, морамо их испоштовати до Москве
Kao sto su oni ispostovali ljude u Becu !!!!!!!!!!!!!!!!!
Хајдучија wrote:Муслин за Новости изјавио да ће неки наши стандардни репрезентативци бити 8 месеци старији,тј ући ће у позне фудбалске године.
Искрено се надам да ћемо се захвалити неком лепом пријатељском утакмицом Коларову,Ивановићу,Рукавини...
stara pizda wrote:
Vredi pogledati celu utakmicu, ali poslednjih 15ak minuta je neprocenjivo!Spoiler:
Хајдучија wrote:Муслин за Новости изјавио да ће неки наши стандардни репрезентативци бити 8 месеци старији,тј ући ће у позне фудбалске године.
Искрено се надам да ћемо се захвалити неком лепом пријатељском утакмицом Коларову,Ивановићу,Рукавини...
Потребно је подмладити пре свега одбрану и бокове,данас сви убијају у транзицији,а ми са горе поменутим у таквим околностима немамо шта да тражимо.
Али опет је изјавио да неће мењати систем 3-4-3
који је у стварној игри 3-6-1,и ми са том формацијом можемо бити убојити као Борац из Чачка.
Није ми јасно зашто не може да се игра са два шпица,показало се више пута како Пријовић и Митровић могу да комбинују,као да је нашим тренерима забрањена та формација,или је ипак помодарство у питању.
Ко је играо фудбал зна колико је компликовано и колико мајстор треба да будеш,да примиш сам лопту на 25 метара са играчем на себи,па да опет сам превариш њега,још једног двојицу и направиш себи шансу за гол...
Ми треба да играмо 4-4-2 на који су сви наши фудбалери научили у млађим селекцијама или 3-5-2
са Тадићем иза шпицева,брзо бекове/крила са стране,и Матић,Сергеј иза Тадића.То би могла да буде добитна комбинација.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests